-Mare Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Je rekoh ranije Kucanje google + ime onoga sto te zanima + rapidshare/megaupload u vecini slucajeva zavrsava posao Tako ortaku nalazim trance, ili psihodeliju. Ili odavde, ako nekome zatreba. Za metal - HMS.
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Emule, ili blogovi... Tj. ona fora kad kucas na guglu naziv benda, naziv albuma i pored rapidshare/megaupload.
Теша Тешановић Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 slabo to pomaze ako zelis da skines gomilu neke folk muzike
Теша Тешановић Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 da soulseek je stvarno odlican
Grob Bez Dna Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 tu je tesa nasao mongolski folk/rep.
judge.dread Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 preko dc++ Tako ortaku nalazim trance, ili psihodeliju. Ili odavde na taj sajt idu samo pickice
-Mare Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 (edited) Jeste. I na ovaj. Edited December 24, 2008 by bodomarko
Lunar Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Ime benda, ime albuma + rapidshare. Samo tako i nikako vishe, mrzi me da koristim alternativne metode kada je tu google. XD
José Luis Chilavert Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Kako se skida sa hardcoremetal.biz ? Meni skida neke dlc fajlove .
Теша Тешановић Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 ajde ako neko ima neka postavi neki link za medjimurske narodne pesme( http://en.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91imurje ).stvarno volim da slusam muziku iz medjimurja a nigde nikako nemogu da je nadjem.takodje bi zeleo neke linkove sa zagorskim pesmama tu je tesa nasao mongolski folk/rep. nisam jos uvek istrazio svet mongloskog folka,mada imam nekih 700 megabajta tuvanskog folka.tuva je oblast u rusiji na granici sa mongolijom gde zive tuvanci i oni imaju jako cudnu vrstu muzike koja se sastoji u specificnom pevanju iz grla.usput jedan album tog pevanja iz grla koga imam je snimljen na konju
Ghost of Perdition Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Torrent.. Pa Rapidshare... Onda Lime Wire... Pa Bear Share
vudun Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 nisam jos uvek istrazio svet mongloskog folka,mada imam nekih 700 megabajta tuvanskog folka.tuva je oblast u rusiji na granici sa mongolijom gde zive tuvanci i oni imaju jako cudnu vrstu muzike koja se sastoji u specificnom pevanju iz grla.usput jedan album tog pevanja iz grla koga imam je snimljen na konju На каквом коњу ?! Где си то туванско пронашао?
delay Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 imam neku kompilaciju Primitive Music of the World, ima na soulseeku, to je taj folk-simplistic trip.
Теша Тешановић Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 На каквом коњу ?! Где си то туванско пронашао? nasao sam preko mininova na torrentu.ta muzika zvuci nesto ovako http://www.youtube.com/watch?v=DY1pcEtHI_w...feature=related a ovo je mesavina tuvanskog folka i roka http://www.youtube.com/watch?v=XiI5MnambH4 evo neki kratak 11 minutni dokumentarac o tuvanskom pevanju evo sta kazu oni o svom pevanju "Throat singing prevents our nation from dying, spiritually." "To me, throat singing means power and philosophy, love for my nation, love for my people, to respect other opinions and to be tolerant of different religions. "
delay Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) dabogda crko youtube Edited January 31, 2009 by Vidi Ovo Broji
Теша Тешановић Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 pa moraju valjda i tuvanci da prezentuju svoje kulturno blago svetu
Recommended Posts