TOOL Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 cuo neko ? treba mi mp3... samo NEMA NIGDEE..uf.. no, inace.. neko cuo za ovaj industrial band ? http://www.youtube.com/watch?v=jRKEErmwo1o meni to zvuci odlicno Quote
darthmoog Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 (edited) Imam ja sve od njih...ali bezveze su mi..nisam ni znao da je za njih josh neko cuo osim njihove keve i mene...kamoli da mike patton preporucuje ovo... edit: u jebote ove kuje ispadoshe poznate...imaju i strainicu na wikipediji Nemam sve ipak mi fali mislim jedan album ali nije frka i to moze da se nabavi...samo da mi ovi sto ih imam nisu bezveze Edited September 21, 2007 by darthmaul Quote
TOOL Posted September 21, 2007 Author Report Posted September 21, 2007 aa... mozes to da sharujes ? ? ako imas neki upload ? Quote
darthmoog Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ovih dana...trebam da promenim hard za nekih sat vremena...pa 250gb backupa itd... Quote
Recommended Posts