Angelystor Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 (edited) Novi album navodno 5.8. Edited May 6, 2022 by Angelystor Quote
azal Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 jebo im ja mater sto ne dolaze na up the hammers mada fali druga gitara dosta Quote
Kumodraski Vo Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Ne znam sta da mislim onaj ep mi bio nista spec, valjda ce se potrude malo vise za album.. Quote
Angelystor Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Ima gore jedna nova pesma u setu, ok zvuči. 2 hours ago, azal said: jebo im ja mater sto ne dolaze na up the hammers mada fali druga gitara dosta Imaju turneju u istom periodu sa Heathen po Evropi, izgleda to zakazali dok se ovi premišljaii za novi UTH datum. Quote
azal Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 pevac je energican ali mi deluje kao prilican krestavac, nije gospodski vokal kao na Think This. Quote
azal Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 ok mi je ovo zvuci, samo nisam siguran da li dovoljno zvuci kao Toxik Quote
Totamealand Posted July 21, 2022 Report Posted July 21, 2022 Prva dva albuma imaju omote koji su kultni koliko i sami albumi. Ako album bude zvučao jeftino kako omot izgleda... Quote
vudun Posted July 22, 2022 Report Posted July 22, 2022 Pritegni malo Nešu Bombardera... kao pobesnelog kera... Hoćemo albumčinu novu, zajebi tu lovu... Quote
azal Posted August 5, 2022 Report Posted August 5, 2022 na prvo slusanje mi je dobar album, nije ni Think This 2 ni World Circus 2, ali ima sta da se cuje ako volis te albume. Pevac nije toliko high pitched i cist, agresivniji je i pomalo krestavac, ali je i muzika agresivnija i malo modernija. Ali opet ima dovoljno shreda, proga, i melodija da zadovolji oldschool fanove. Quote
Kumodraski Vo Posted August 5, 2022 Report Posted August 5, 2022 Slusao Think this ovih dana da se pripremim, skinucu posle da cujem ako je procureo.. Quote
Kumodraski Vo Posted August 5, 2022 Report Posted August 5, 2022 Slazem se sa azalom sta je napisao sve, potrudili su se, ima dosta energije i sizofrenije album ali nema toliko dobrih rifova ko pre. Vokal je cudan nekako kao da se dere neko preko pevanja non stop. Provrtecu ga jos, sad ide opet Think this masterpiscina.. Quote
Angelystor Posted August 12, 2022 Report Posted August 12, 2022 Rana slušanja i ovde isto, ali za sada iznenađujuće dobro. Zvuči kao moderniji Toxik. Daleko mi bolje ovo nego onaj zadnji EP i materijal što izbacivali oko toga. Quote
Angelystor Posted April 21, 2023 Report Posted April 21, 2023 I to bez odlaganja, tako da ko zna kad opet šansa... Quote
Tower... Posted May 9, 2023 Report Posted May 9, 2023 Pričao sam dosta sa Joshom, dugo visi u vazduhu cela priča, ruka mu je lošije nego očekivano posle operacije koju je imao... Čak smo imali neke ideje da nam gostuje solažu na novom Quasarborn albumu, ali nije mogao da svira... Quote
Recommended Posts