Sachnoth Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Behest je black metal bend iz Novog Sada, oformljen krajem 2006. Posle mnogobrojnih promena postave, bend je snimio prvi demo "His Apotheosis" početkom septembra '07. koji se može nabaviti preko benda a poslušati na myspace stranici, gde se nalaze i ostale informacije vezane za snimanje, postavu etc. Da ne dužim: behest @ myspace "His Apotheosis" front: Svi zainteresovani mogu da se jave za primerak demo snimka. Quote
Chicken Little 420 Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Evo, ja se javljam... Treba mi nesto da recenziram... Darko Zivkovic Maxima Gorkog 10 23300 Kikinda Poz! Quote
Hrym Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Kome da se obratim za demo? cuo sam pesme na myspace-u i odlicno je! Quote
Chicken Little 420 Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 ne verujem da je demo za prodaju... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Zelim i ja demo.Pustio sam ti pm. Quote
+Abigail+ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 sexy im je ona bassistkinja, al je picka i nije se pojavila na vorkreistu.. uglavnom ces da svratis do te svoje poste ovih dana;) Quote
Sachnoth Posted September 28, 2007 Author Report Posted September 28, 2007 (edited) Bassist... je pička a keva mu je očigledno kurva x] @Hrym: pričao sam ja sa Vladom, treba da se nađemo jedan dan u NS-u pa mu dajem par primeraka @Grob: daemo(n) se još daruje tako da ono ;] @ostali: regulišem neka slanja tokom naredne nedelje Edited September 28, 2007 by Sachnoth Quote
Sachnoth Posted September 30, 2007 Author Report Posted September 30, 2007 Daj adresu. Inače, bend traži stalnog bubnjara ili makar bubnjara za svirke, pa ako ima zainteresovanih iz NS-a ili okoline, neka se jave Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Zoltan – session drums Haha opet je ispalio Quote
Косати Ћелавац Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 пичкоооооооооооооооо, 'оћу демо!!!!! кад пијемо?! јеси скин'о више си ес ај? Quote
APOHAKC Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 (edited) Најбољи нови бенд! Ко год тврди супротно, педер је. Живели зли студенти! Evo, ja se javljam... Treba mi nesto da recenziram... Darko Zivkovic Maxima Gorkog 1023300 Kikinda Poz! Хвала за адресу, сад ћу да те узнемравам са чудним пакетима и писмима, још чудније садржине Edited October 5, 2007 by Aronax Of Steel Quote
Sachnoth Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 @Diewith Yourbootson: 'ajde iskombinovaćemo neko pijenje sutra, taman ćeš dobiti disk pošto ćemo ih deliti ispred droljanje or smth. Nisam skinuo još mrtvi si es aj, skidao sam neka druga sranja. @Aronax: Izvinjavam se ljudima kojima još nisam poslao diskove, neke stvari su se oteglile, svi smo imali neke frke ove nedelje ali biće regulisano sve što pre. Elem... Zoli, koji je pristupio bendu samo za snimanje demo snimka je pristao da odradi nekoliko svirki sa bendom, ali o tome više reči kasnije... Quote
Grobodan Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Poslacu adresu, samo da je i ja saznam (promenih mesto boravka), hehe... Quote
APOHAKC Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Дрољане? хаха могу ја неку дрољу уместо диска? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Izvinjavam se ljudima kojima još nisam poslao diskove, neke stvari su se oteglile, svi smo imali neke frke ove nedelje ali biće regulisano sve što pre. Ajde pa javi. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Jel su krenuli ti diskovi? Quote
Sisus Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Dobio sam demo. Hvala. Na prvo slusanje, nije lose. Malo imam zamerki na produkciju, ali s obzirom da je demo, nije lose. Support. Quote
Sachnoth Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 (edited) Tebi privatna poruka xP Sve je poslato isti dan. @sprmn: Edited October 25, 2007 by Sachnoth Quote
Sachnoth Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Kasetno izdanje demo snimka izbaciće švedska underground kuća Satanic Propaganda Records krajem ove/početkom sledeće godine sa drugačijim omotom. Quote
Recommended Posts