WoI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Trazio sam temu, al izgleda da je obrisana, uglavnom izasla sad nova best of kompilacija na kojoj se nalazi snimak kocnerta u Sijetlu i cetiri nove pesme. Jebote ljudi koje su ono izvale na certu! nabavljajte kako znate i umete :rockdevil: :rockdevil: Quote
Morphy Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=27474 Quote
kuruz Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Има на Керазију, са' ћу га свучем. Иначе, све остало је феноменално. Quote
gavrosaurus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Да, бре, била је тема. Негде. Мислим, за мене је бенд престао да постоји након "Live at Budokan", ово је голо говно. Ако се концеттрт најави као: "One more time, the ONLY time" Онда је то - то. Готивио их. Одавно. Quote
WoI Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 e mame mi trazio sam temu nije mi izbacio nista "In the immortal words of Robert Plant, this is the song of hope, release the white pigeons, this song is called fucked the middle east" :) ajd zatvorite temu onda Quote
Morphy Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ja imam koncert iz '92 Live at Budokan,hahah,odlicno...Kada Milano skoci na pocetku u masu sa one visine hahahh Quote
gavrosaurus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ajd zatvorite temu onda Затвориће RNA кад дође из JNA. Quote
WoI Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 ejbote znaci 50% koncerta samo kenjaju haha sad je prepricavao kako kada su svirali u nemackoj 35000 nemaca je vikalo speak english or die, znaci ovo morate da cujete :) i onda im kaze svima da je Milano jevrej :) Quote
Jabba the Hutt Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 E daj to Zeki iz Nadimaca, pa da mi on prosledi... Jel ce oni izbacivati neki novi album??? Quote
WoI Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 pa ima sada na ovoj komiplaciji cetiri nvoe pesme kao sto rekoh tako da sigurno ce izbaciti nesto novo Quote
Жвакић Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Има тема, отворила је моја маленкост. 4 нове песме? Чудно! Колико ја знам Милано и остатак дружине је у некој свађи. Можда су се помирили. Дај Боже да се окупе о5, сниме нов албум и крену на турнејицу! Таман да сврате у Смедерево следеће године. Било би до муда зезање! Quote
Radnaskela Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 било би лепо видети их и занимљиво. поготово да гледам денија са оном његовом фризуром и да се смејем. добри су они али ипак антракс је антракс и то је чињеница Quote
dudi Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ja imam koncert iz '92 Live at Budokan,hahah,odlicno...Kada Milano skoci na pocetku u masu sa one visine hahahh Da jebote koja svinja garant je nekome slomio vrat u masi:) Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 He'll make you wish that you didn't exist CAUSE SARGENT D IS COMING AND YOU'RE ON HIS LIST! Quote
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Zamisli, juce sam iz dosade gledao Budokan, a nisam dugo. Kakav pritisak. Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Takodje:D Prvi put kad sam video omot od speak english or die,nisam hteo da downloadujem zbog ANARCHY znaka Diamonds and rust (extended version) :rockdevil: Quote
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Mjetalni ratnice Ja sam ODLEPIO kad sam ga prvi put cuo, a to je bilo kada je i izasao. Ja mladjani fan Anthraxa, kao upoznat sa pricom, a ono cigla u glavu Secam se da smo drugar i ja celo popodne sedeli na nekom betonskom stolu za stoni tenis sa getoblasterom i krstili se rukama i nogama. Sledecih mesec dana smo uredno terorisali kvart. Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Skinuo sam dvd S.O.D. Kill yourself the movie.Ni sam ne znam kako sam ga nasao.A bas je do jaja,pojavljuju se Kerry King,Kirk Hammet cak i jebani Paul Baloff Verovatno sam ispustio nekog posto nisam odgledao ceo dvd. Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Naravno okacio sam link na slayer temi.Ubacili su rifove od hell awaits war ensemble ,jesus saves.Mozda jos neki ali ove sam prepoznao:D A bas je kultno kad sviraju speak english or die pa ubace raining blood.E da DO YOU WANNA FRY (pa onda slayerish solo) Quote
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Zajebo se majstor na Youtube-u, Seasoning the Obese je pravo ime Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Ako sam pogresio ispravite me. Ja i nisam otvorio taj link Season the obese Quote
Footog Qpoos Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 zajebo se lik koji je okacio...a i to nije toliko bitno.. Quote
Drogarito Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Ma odnosilo se na rifove koje sam naveo u mom proslom postu Quote
SkullKrusheR Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Skinuo sam dvd S.O.D. Kill yourself the movie.Ni sam ne znam kako sam ga nasao.A bas je do jaja,pojavljuju se Kerry King,Kirk Hammet cak i jebani Paul Baloff Verovatno sam ispustio nekog posto nisam odgledao ceo dvd. odakle si skinuo? ja nigde nisam mogao da nadjem valjane linkove. hteo sam jednom da uzmem original dvd u mungosu, ali nisam imao dovoljno para. Quote
Recommended Posts