azal Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 ovo je jedan sjajni Madjarski prog metal bend gde peva lepi i talentovani Nikola Mijic iz Alogije. meni su potpuno dobri. zvuk je neka kombinacija dubokih gitara i mracne atmosfere poput Dream Theater - Awake, i AOR pevanje i melodije u maniru Balance of Power i Ten. Nikola peva dosta prirodnije ovde, nema onih izforsiranih visokih deonica sto mi dosta smeta u alogiji. sve u svemu...super odradjena muzika. svirace u Beogradu u Novembru, i svakako ih treba ispostovati. evo im myspace, poslusajte pesme. DREYELANDS Quote
Elderane Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Slusao sam... Meni se svidjelo, sta znam. Dosta ozbiljan rad. Koji je to datum za svirku uzivo? Quote
Tanya Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Odlično zvuče Sviraju kod nas? Redovno nisam u toku sa tim dešavanjima Pa to ne smem da propustim Quote
ProgressiveR Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Hu, bilo bi više nego lepo čuti ih uživo! Odlično sviraju i Mijić, fala bogu, prvi put peva kao čovek Quote
azal Posted September 22, 2007 Author Report Posted September 22, 2007 24 novembar najverovatnije Quote
Tanya Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Opa, biće to extra svirka verujem Mada čudno mi je što sviraju nakon izdavanja samo jednog Ep. Nije ni bitno biće dobro Quote
drasticni_taxista Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Nije losa muzika, svakako bi trebalo pogledati Quote
ProgressiveR Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Da, stavrno je čudno to što reče Tanja ... kako će nastupati sa 3 pesme ... Quote
azal Posted September 22, 2007 Author Report Posted September 22, 2007 posto kad ljudi snime EP to znaci da samo imaju te pesme i da nece nista komponovati dok ne skupe pare da izbace novi EP. Quote
PuPaK Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 E pa poshto nemaju vise svojih pesama ja verujem da ce kad budu bili ovde da opiche neki dream theater ili threshold! Quote
ProgressiveR Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 posto kad ljudi snime EP to znaci da samo imaju te pesme i da nece nista komponovati dok ne skupe pare da izbace novi EP. Cynical? Pa ima istine u tome ... sigurno ljudi imaju još gomilu stvari Quote
Tanya Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Joj pa ne kažem ja da oni nemaju još pesama, nego kažem da mi je čudno da posle Ep-a prave kod nas svirku Stvarno postovati na yum-u nikad ne prestaje da bude zanimljivo, svaki svoj post moraš 15x da preformulišeš i objasniš... Quote
Saša Grbić Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Uf... mnogo dobar bend. Dnevno bar 2 puta preslušam one tri pjesme. Svirka i pjevanje su fenomenalni. Quote
Apeiron Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 (edited) Joj pa ne kažem ja da oni nemaju još pesama, nego kažem da mi je čudno da posle Ep-a prave kod nas svirku Stvarno postovati na yum-u nikad ne prestaje da bude zanimljivo, svaki svoj post moraš 15x da preformulišeš i objasniš... To je problem vecine foruma (da i ovde ne bude zabune, ne vecine OVOG foruma, nego vecine foruma uopste ). A sto se svirke tice, pa nema razloga da bude cudno, Nikola tu peva, Marijan, brat mu, peva u Draconicu, koji je jedan od najkvalitetnijih srpskih live metal bendova, i sve u svemu, svirka ce biti odlicna, moze vec sada da se predvidi. A obrade, nema problema da i njih bude, ako prvi put dolaze, neka. Malo proga na bini u ovim krajevima nikad nije zgorega Edited September 30, 2007 by Apeiron Quote
Saša Grbić Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 E, samo da Alogia sad ne nastrada zbog ovoga. Quote
ProgressiveR Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 E, samo da Alogia sad ne nastrada zbog ovoga. .... pa da se od tuge i bola svi kolektivno poubijamo Quote
Elderane Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Sto, pa nema ovo nikakve veze sa Alogiom... Quote
Saša Grbić Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa mislio sam da bi Nikola mogao ne daj Bože, otići iz Alogie ukoliko bi rad sa Dreyelandsom postao prezahtjevan i ukoliko bi bolje prolazio s njima. Quote
Telcontar Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Da cujem Alogia ima novog pevacha LOL. Anywayz, mene ovaj bend iskreno odushevio, secam se da sam josh prosle godine nesto u smederevu smarao nikolu u vezi njih, jer sam slucajno video na MetalnimArhivama da ima neki bend iz madjarske, i skinem EP sa neta pre par dana, tj sad vec skoro mesec dana i totalno sam bio kao WOW... Btw Nikola ovde peva meni barem, mnogo bolje nego u Alogii. (i pre nego sto se neko istripuje, ne nisam jedan od pljuvaca, volim Alogiu ) Quote
crusader84 Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 (edited) 24. novembar, SKC - Living Room. Šta će oni svirati s obzirom da imaju samo demo i EP? Edited October 18, 2007 by crusader84 Quote
Recommended Posts