Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovo je jedan sjajni Madjarski prog metal bend gde peva lepi i talentovani Nikola Mijic iz Alogije.

l_5b04674953027188ed2618dbf5b09f23.jpg

meni su potpuno dobri. zvuk je neka kombinacija dubokih gitara i mracne atmosfere poput Dream Theater - Awake, i AOR pevanje i melodije u maniru Balance of Power i Ten.

Nikola peva dosta prirodnije ovde, nema onih izforsiranih visokih deonica sto mi dosta smeta u alogiji.

sve u svemu...super odradjena muzika.

svirace u Beogradu u Novembru, i svakako ih treba ispostovati.

evo im myspace, poslusajte pesme.

DREYELANDS

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Opa, biće to extra svirka verujem :da:

Mada čudno mi je što sviraju nakon izdavanja samo jednog Ep.

Nije ni bitno biće dobro :D

Posted

Joj pa ne kažem ja da oni nemaju još pesama, nego kažem da mi je čudno da posle Ep-a prave kod nas svirku :rolleyes:

Stvarno postovati na yum-u nikad ne prestaje da bude zanimljivo, svaki svoj post moraš 15x da preformulišeš i objasniš...

Posted (edited)
Joj pa ne kažem ja da oni nemaju još pesama, nego kažem da mi je čudno da posle Ep-a prave kod nas svirku :rolleyes:

Stvarno postovati na yum-u nikad ne prestaje da bude zanimljivo, svaki svoj post moraš 15x da preformulišeš i objasniš...

To je problem vecine foruma (da i ovde ne bude zabune, ne vecine OVOG foruma, nego vecine foruma uopste ;)).

A sto se svirke tice, pa nema razloga da bude cudno, Nikola tu peva, Marijan, brat mu, peva u Draconicu, koji je jedan od najkvalitetnijih srpskih live metal bendova, i sve u svemu, svirka ce biti odlicna, moze vec sada da se predvidi. A obrade, nema problema da i njih bude, ako prvi put dolaze, neka. Malo proga na bini u ovim krajevima nikad nije zgorega :meshuggah:

Edited by Apeiron
  • 2 weeks later...
Posted

Da cujem Alogia ima novog pevacha LOL.

Anywayz, mene ovaj bend iskreno odushevio, secam se da sam josh prosle godine nesto u smederevu smarao nikolu u vezi njih, jer sam slucajno video na MetalnimArhivama da ima neki bend iz madjarske, i skinem EP sa neta pre par dana, tj sad vec skoro mesec dana i totalno sam bio kao WOW... Btw Nikola ovde peva meni barem, mnogo bolje nego u Alogii. (i pre nego sto se neko istripuje, ne nisam jedan od pljuvaca, volim Alogiu :D )