Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja samo da kazem da je ovo jedan sjajan album koji ne mogu da prestanem da slusam zadnja dva dana :D

Bombon. Oni ambijentalni delovi,koje kao da je Varg radio, su sjajno uklopljeni u atmosferu. Ovo ce se pazariti.

• 2 weeks later...
Posted

Vrlo dobar je novi album. Ima neku old school auru, misticnost i prirodan zvuk. Ne pokusavaju da budu disonantni, da budu post orijentisani, samo old school melodic black metal zvuk. Malo su me smarala prethodna dva izdanja ali ovo je prijatno iznenadjenje.

Posted

Samo da se prikljucim i ja pozitivnim misljenjima, ovo je za mene jedno od iznenadjenja godine jer bukvalno nista nisam ocekivao posle duge pauze i onog predosadnog ambient albuma.

Sto rece covek gore, dosta prirodan i tradicionalno nastrojen album, ja cujem isto dosta Burzuma u ambiental delovima a u rifovima Emperor pa cak i Gorgoroth tu i tamo. U svakom slucaju daleko bolji izbor od disonanci i post razlaganja, zato je i tako dobar ispao album.

• 2 years later...
  • 10 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dobar album ovaj novi, nisam se sad nešto onesvestio od miline ali nastavak priče sa Thrice Woven svakako. Barem je jasno da su neuspele eksperimente ostavili iza sebe. Slušaće se još.

• 1 year later...
  • 11 months later...
  • 2 weeks later...