Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jes da je naziv teme kontradiktoran, al znate na sta mislim - simulacije koje nisu HC, a opet imaju kakvu-takvu dozu realnosti.

I da tenkovi budu neki koji postoje, ili su postojali, preferably WW2 al mogu i moderni. Samo da ne budu neki sega-mega-tenkovi iz 2232.

Znaci nesto sto podseca na one tenkovske misije u Call of Duty i Call of Duty 2.

Po mogucstvu da je matoro jedno 2 godine, kako bi radilo kod mene, al predlazite sve sto vam padne na pamet.

Uzeo sam da igram T72: Balkans on fire, ali pokazala se kao previse zahtevna za mene - naime, ocito nisam prosao obuku za nisandziju (shame on me!), tako da mi je igra bila uzas konfuzna.

Takodje ako posedujete to sto predlazete i spremni ste da mi dobavite, tim bolje :opusteno:

• 6 months later...
Posted

Ja već neko vreme jurim (i ne pronalazim) hard-core simulaciju Panzer Elite iz 1999. Ne mog' da nađem živ torrent, a ovi što se bakću sa RS, MU i glupostima nisu ni čuli za to... Inače, igra nema veze sa arkadnom simulacijom Panzer Elite Action od pretprošle godine...

Posted (edited)

Igre sa tenkovima mi nisu preterano zabavne, uglavnom zato sto nema igara u kojoj se vozi OVAJ tenk.

Naj grim tenk ikada. Ubija na sve strane, cak i unutra :)

Edited by TotalWar
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zamrla tema, a nigde neki ok post... DemoniCHe, prvo i prvo, jesi li ti igrao cuveni Armored Fist (1,2 i 3) od NovaLogic? Po meni je to savrseno u kontextu da ima elemenata simulaticije, ali je dosta i arkadna jer nije previse restriktivna u kontextu interfejsa, kontrole i dinamike... Jeste da je stara igra, ali je ja pikam ponekad.

Ostalo.. pa ima dosta tenkovskih simulacija, dosta nepoznatih, ali posto si spomenuo arkadnu, jel moze da prodje nesto poput BF2/OFP varijante? Jeste da ima drugih aspekata igre (prvo si ch'oek, pa ondaK ides na mapu koja ima tenkove), ali i M1A2 je prisutan, kao i LAV-25 i M2A3 (i naravno ruski i kineski cunterpart-ovi)...

Odgovaraj more....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...