blondie`s friend Posted October 26, 2002 Report Share Posted October 26, 2002 Chobaneeeeeeee, Vraaaaati seeeee, Oovceee tvojeeee, ne mogu bez tebeeee.... Jooooj ASKE,MNOOOGO ti hvala za dupli zivi PJ;mnoogo je dobar! I za Green River I TOTD(tek treba da ih preslusam) a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted October 27, 2002 Report Share Posted October 27, 2002 Maaa, frendonjo sve je o-ket! hvala tebi za Divx...nisam jos uvek stigla da ga odgledam...ali hocu! uzeo si MLB umesto Green Rivera...ali mozes i Green River da uzmes sto se mene tice... Ovog Nephija ni bog nije video u poslednje vreme.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted October 27, 2002 Author Report Share Posted October 27, 2002 Evo mene, ziv sam... Kako me ni Bog nije vidio, pa zasto mislite da se nisam inace javlja ovo vreme, sta misliste s kim sam bio... Pa mis'im stvarno ... The God and Me! Vidim ja pale ovdje neke razmjene zarobljenika .... S obzirom da sam da ovaj uslov, mogli bi se mi vidjeti, ako ste slobodni ljudi ovih dana.... Spot nikako da uvatim na TV-u... Kaze prijatelj da ga vrte na MTV-u stalno...Slabo palim satelitsku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted October 28, 2002 Report Share Posted October 28, 2002 ASKE:Uh,da! Mother Love Bone,a ne Green River Temple of The Dog je odlican! A tek PJ zivi.... a: Nephi:propustio si svirku,sta da ti kazem.... Hmmmm,ASKE,kako bi u KST-u? Kohm,kohm*kasalj* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 28, 2002 Report Share Posted October 28, 2002 Evo mene, ziv sam... Kako me ni Bog nije vidio, pa zasto mislite da se nisam inace javlja ovo vreme, sta misliste s kim sam bio... Pa mis'im stvarno ... The God and Me! Vidim ja pale ovdje neke razmjene zarobljenika .... S obzirom da sam da ovaj uslov, mogli bi se mi vidjeti, ako ste slobodni ljudi ovih dana.... Spot nikako da uvatim na TV-u... Kaze prijatelj da ga vrte na MTV-u stalno...Slabo palim satelitsku... Ja sam ga bash juche ulovio. Eddie nabacio novog Gibsona, dobro mu cuchi ! Izgleda mi totalno neverovatno sa kratkom kosom, jednostavno ne mogu da prepoznam choveka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 1, 2002 Report Share Posted November 1, 2002 Pa Nephi covece, 'si ziv? Ka'cemo se vidjeti? Neznam kako ASKE s vremenom i prostorom, al mogli bi napraviti (opet) neki unplugged? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 1, 2002 Author Report Share Posted November 1, 2002 Pa sto se mene tice mogli bi recimo sljedece nedjelje... Bilo koji od radnih dana mi odgovara... I dalje nisam vidio PJ spot :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 1, 2002 Report Share Posted November 1, 2002 Nisam ni ja... Kako ti se chini album sada?Ja sam moj disk pozajmio ASKE,i nesto mi i ne nedostaje.... A tebi ASKE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 1, 2002 Author Report Share Posted November 1, 2002 Pa sve u svemu, nije los uopste, ali sto kazes, ne bi mi nedostajao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted November 4, 2002 Report Share Posted November 4, 2002 Hocete kod mene u petak popodne??? za 4 dana...da slusamo jamove??? Presnimila sam Riot Act i moram priznati da mi se vise dopada od Binaurala... prosto mi je brze usao u usi.... Hmm, u KSTu je bilo fino... odlucila sam da ne idem tamo neko vreme, jer prosto moram da ucim... Slusacu to sve na vokmenu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 4, 2002 Report Share Posted November 4, 2002 evo me natrag! sta ima s vama svima? vidim da pricate o I am mine spotu - slucajno sam ga vidio na telki - nije los, nije ni nesto posebno, sviraju u nekoj sobi i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eurinoma Posted November 4, 2002 Report Share Posted November 4, 2002 Meni se i pesma i spot I am Mine mnoooogo svidjaju!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted November 4, 2002 Report Share Posted November 4, 2002 "You are" ubedljivo vlada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 5, 2002 Report Share Posted November 5, 2002 403-welcome back!!! Bez tebe-bi mrtvo more... ASKE-pa eto,culi smo se,dogovoreno!(uglancaj 'najdrazu' ) Inace,prekjuce sam tek video spot! Ma Eddie je OK,bolje ova zurka 100 puta nego da ga gledam sa chirokijem na glavi....nego ljudi sto se neko ugojio,ts ts ts........ :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 5, 2002 Report Share Posted November 5, 2002 403-welcome back!!! Bez tebe-bi mrtvo more... ASKE-pa eto,culi smo se,dogovoreno!(uglancaj 'najdrazu' ) Inace,prekjuce sam tek video spot! Ma Eddie je OK,bolje ova zurka 100 puta nego da ga gledam sa chirokijem na glavi....nego ljudi sto se neko ugojio,ts ts ts........ :ne: evo me da ozivim more niste se nesto napricali u tjedan dana tc tc tc a to da se neko ugojio i nije novost - svi su prascine teske imam nesto za vas, sad sam nabasao na jednu stranicu sa PJ demo mp3jevima - ne znam dal ste culi niti vidjeli ali evo http://www.lukin.com/Mp3/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacedyevest Posted November 5, 2002 Report Share Posted November 5, 2002 Jako dobar bend. Prva tri albuma mi odgovaraju totalno. Samo neka sviraju i neka dodju i kod nas, pa da rushimo shatru ) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 5, 2002 Author Report Share Posted November 5, 2002 Dobrodosa nazad zemljace Jos nisam vidio spot ... Ali nisam ga ja zato spomenuo sto je spot ovakav ili onakav, nego cisto kao fenomen.... PEARL JAM IZDA SPOT!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 5, 2002 Report Share Posted November 5, 2002 Dobrodosa nazad zemljace Jos nisam vidio spot ... Ali nisam ga ja zato spomenuo sto je spot ovakav ili onakav, nego cisto kao fenomen.... PEARL JAM IZDA SPOT!!! Pa budi na gotovs;bice sigurno u 'Trazili ste,gledajte' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 5, 2002 Author Report Share Posted November 5, 2002 Ma ne kuzite me Ja kazem da je zanimljivo to sto je pj uopste izdao ikakav spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 5, 2002 Report Share Posted November 5, 2002 Ma skonto sam ja...*gladi se po glavi miloj* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted November 7, 2002 Report Share Posted November 7, 2002 E, samo jos da Amorphis dodju u BG i da odem na koncert PJ i da umrem... E pa nisam gledala spot...dovraga! :x Ali pesmica Greendesease je bas super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 7, 2002 Report Share Posted November 7, 2002 Jeremy i Alive su mi omiljene, kao verujem i vecini ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 7, 2002 Report Share Posted November 7, 2002 Jeremy i Alive su mi omiljene, kao verujem i vecini ovde. krivo vjerujes Jeremy sam se naslusao, sad ju pustim tu i tamo, kao i Alive s tog albuma vise, Garden, Why Go, Oceans, Once, Even Flow....hm...tj. sve ostale s tog albuma a za druge albume da ne govorim, probaj Go, Animal sa vs. ili Better Man i ostatak Vitalogyja bolje da sutim sad bi se raspricao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted November 8, 2002 Report Share Posted November 8, 2002 Jeremy i Alive su mi omiljene, kao verujem i vecini ovde. krivo vjerujes Jeremy sam se naslusao, sad ju pustim tu i tamo, kao i Alive s tog albuma vise, Garden, Why Go, Oceans, Once, Even Flow....hm...tj. sve ostale s tog albuma a za druge albume da ne govorim, probaj Go, Animal sa vs. ili Better Man i ostatak Vitalogyja bolje da sutim sad bi se raspricao.... I Porch brate koji je meni ubedljivo najbolji na tom albumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 8, 2002 Author Report Share Posted November 8, 2002 Ma dobra je Porch, ali se albumska verzija ne moze mjeriti ni sa jednom zivom verzijom (ukljucujuci tu i Unplugged) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts