403 Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 I Porch brate koji je meni ubedljivo najbolji na tom albumu! zato i kazem, sve ostale sa albuma..dobro osim deep ej kad ste vec kod unplugged, ima ko definitivni popis stvari koje su tad PJ odsvirali? Quote
Thule Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 Pa ja ne znam bas najbolje... Problem je u tome sto je na TV-u drugacije nego na disku.... Drugaciji je raspored pjesama, iako su iste... Quote
403 Posted November 8, 2002 Report Posted November 8, 2002 mislim da ih ima vise nego na tv-u (znam sigurno za oceans) Quote
confusi0n.is.sex Posted November 9, 2002 Report Posted November 9, 2002 jest vala obzirom na celokupan kvalitet ten-a, jeremy i, posebno, alive nikako medju omiljene. mozda licna averzija prema opstepopularnim singlovima, sta znam, ali porch, once, even flow... uh Quote
Thule Posted November 9, 2002 Author Report Posted November 9, 2002 mislim da ih ima vise nego na tv-u (znam sigurno za oceans) E ja stvarno nemam pojma... Znaci apsolutno sve verzie koje sam uspio naci su bile sa standardnim pjesmama (bez Oceans)... Quote
ASKE Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 403 saljemo ti uskoro DivX....rek'o mi frendonja da ti ga narezemo..jer kod vas nista vise ilegalno ne funkcionira.... Poslacu ti ga cim ga narezem ok?! Quote
403 Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 i vise nego ok! sta ima sve na tom divx-u? Quote
Thule Posted November 10, 2002 Author Report Posted November 10, 2002 Koncert od oko 2 sata iz raznih gradova po Americi... Sve kombinovano u jedan fenomenalan zvuk Quote
blondie`s friend Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 29 stvari!!! A recimo u Parting Ways sam se zaljubio tek kad sam je tu cuo/video...uh,kakav osecaj(da ne kazem feeling) A tek Dissident-sviraju je u mont jaknama,ledeni dahovi...(Montreal mislim)...da se smrznes i bukvalno i figurativno,brrrr.... Quote
ASKE Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Dovoljno predigre?! Ma ima da odlepis!!!!!!! Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Dovoljno predigre?!Ma ima da odlepis!!!!!!! ASKE,ASKE....sta sam ti ono neki dan pricao za jezik....? :ne: A jesi l' bar pogledala konacno,il pricas 'nako!?? Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Dovoljno predigre?!Ma ima da odlepis!!!!!!! predigre i previse! kad to dolazi preko Dunava? ocete da ja vama bacim spotove sta sam skinuo do sad? ima pearl jama, chainsa, dead can dance, gathering uzivo, machine head, eddie vedder + ben harper sviraju indifference, theatre of tragedy, ma svasta ej skinuo sam Alive sa pinkpop festivala - iz 92 negdje.....joooooo nostalgija kad je muzika jos bila dobra a ne ovo mas producirano smece *ebem im ja svima mater tako me to zna izzivcirat ('scuse my french ) Quote
Thule Posted November 11, 2002 Author Report Posted November 11, 2002 Your french is just fine Mene je odusevila prva stvar na koncertu. The Long Road... Kakva atmosfera... uf.... Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Moram da primetim da smo skoro svi na okupu-3/4 Da,ustvari,fali naravno i nezaobilazna Cinnamon! Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 jedva cekam da to vidim kako se zove taj divx uopce? jel to onaj touring band? bilo je price i o onom reportu iz studija, mislim da je aske nesto komentirala - sta ne bacite i to u paket? Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Ma jest,Touring 2000 A neznam o kakvom report-u govoris :? Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 sjetio se, mislim da je aske pricala da to ima na video kazeti... report iz studija kako su snimali yield vidio sam komad toga na vivi jos davno - mora da je dobro Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Hehe,cek,cek!!! Pa ni JA jos nisam stekao privilegiju da to vidim! Vid' ga sad!? Das coveku prst..... Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 to ja kazem jer je bolje za vas, da ne trosite dvaput na postarinu... Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 Hoho,chuj,postarina!? Ma zavezem ti disc na kraj konopca,zavrtim i ffffiiiiiiijjjjuuuuu-----bum Rijeka! Javicu ti kad da izneses madrace i postavis po dvoristu(ranije sam ubacivao u kisobrane,al omatorilo se,ruke oslabile!) Nego,nesto mi zabusavas na pogadjanju riffova? Ja postavljao...dok sam mogao Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 eh eh jos moram i madrace vadit ako nije bed mozete avionom poslat da brze dodje za pogadjanje rifova...sad cu ja za koji dan, danas vec par sati ucim teoriju glazbe, ko u prici toga.... Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 eh eh jos moram i madrace vadit ako nije bed mozete avionom poslat da brze dodje .... Ma jasta,Enterprajz cu da ti saljem! Porucnice,brzina Warp7! Pravac:Sazvezdje Croaticon;planet Rijex,11-ta od sunca! Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 "roger, this package is of high importance, a life is at stake!" Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 "roger, this package is of high importance, a life is at stake!" A to se vec moze slobodno reci...Data! Quote
403 Posted November 11, 2002 Report Posted November 11, 2002 hehe koliko ovoga ima boli glava previse informacija Quote
Recommended Posts