Krejzi Meri Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 "I will scream my lungs out till it fills this room" Quote
IRA Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Kako sam ih smorila sa Pearl Jam-om na exitovom forumu dobro ste me podsetili za tu ideju... Quote
Krejzi Meri Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Kako sam ih smorila sa Pearl Jam-om na exitovom forumu dobro ste me podsetili za tu ideju... Ako, ako................ Quote
Krejzi Meri Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 .....ja se tek ukljucih u forum, a nigde nikoga.......... Quote
Krejzi Meri Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 jeeeeeeeeej, 100-ta strana!!! Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ewo me...)) heh.saznala sam da dolazi audioslave (KRIs KORNEEEEEEL-setite se HUNGER STRIKE-aaaaaaaaaaaa) i eto.... Ajd tu smo mi...))) Ne boj se! Quote
Krejzi Meri Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Sta, Audioslave na Exit-u ili na Road Fest-u? Pa lepo, verujem da ce biti vrhunska svirka, ali ja ne volim Audioslave.....jos uvek nista za mene ovde (al idem u Poljsku!!! ). Eh, da su nekim chudom u pitanju Temple of the Dog ili Soungarden ili RATM.........isla bih peske ako treba gde god bili...... Quote
Krejzi Meri Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Jel cuo neko "Love Reign Over Me"? I jel vam dopadljiva? Meni se svidja, Ed se ponovo dernja kao manijak, posle milion godina........svaka cast! Vrlo je slicna originalu, ali je u svakom slucaju odlicna obrada. Quote
Krejzi Meri Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 ............gde ste svi nestali??????.................. Quote
ALEXIE_AIC Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 PJ sviraju na Novarock festivalu (15.-17.6.). Neko bi bas mogao i ovde da ih dovede. Quote
Krejzi Meri Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Ma sviraju svuda po Evropi u junu........ Da, stvarno bi mogao NEKO da ih dovede, samo je pitanje KO JE TAJ NEKO???????? Cula sam da ce mozda biti organizovan odlazak u Bec......... Quote
rebel_grunge Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 U tom slučaju, biću primoran da prodam nekome kartu za EXIT... Quote
IRA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 PJ sviraju na Novarock festivalu (15.-17.6.). Neko bi bas mogao i ovde da ih dovede. Gde je taj festival? Quote
Krejzi Meri Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 16/6/07 Vienna, Austria Nova Rock Festival To je to. Vrlo je moguce da ce biti organizovano! Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ma kakav bec : LOCATION: Pannonia Fields II NOVA ROCK 2007 WATCH OUT FOR NOVA ROCK! 15. - 17. JUNI 2007 Pannonia Fields II -!!!!! NICKELSDORF/Burgenland!!!! Blizhe od bec-a.+ imam tamo rodjake u blizini njanjanjaaa...)) heh..joj.sanjam. Nece da dodju jer su nasi organizatori prosle godine trazili vise para nego sto su Pearl Jam nudili za karte...kad su nashi organizatori looopovi a PJ zhele da nas bude vishe i da mozhemo relativno svi da kupimo njihovu kartu... :'( Quote
Krejzi Meri Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Da ne bi bilo zabune, informacije o koncertima mozete naci na www.pearljam.com. Quote
Paklena Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Tu smo tu smo... stigla sveza krv, a stari se penzionisali... POZDRAV SVIMA!!!! Vase vesti me vise nego odusevljavaju...ali me je zivot naucio da ne verujem dok ne vidim crno na belo, tj. dok ne puste karte u prodaju... Mislim da posle Danske PJ vise ne nastupa po festivalima, mada ko zna... A za Audioslave...sta reci...idemo da GLEDAMO...a zvuk manje vise (mislim svi znamo da je Chris uzivo raspad) p.s.Pozdrav svima koji su bili u ZG, i ja sam, mozda se i znamo...xexe Quote
zombie eater Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 (edited) PJ sviraju na Novarock festivalu (15.-17.6.). Neko bi bas mogao i ovde da ih dovede. Mozda Road Fest u Zrenjaninu ehh.... Edited February 13, 2007 by zombie eater Quote
Krejzi Meri Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 www.internettravel.co.yu .............................. Quote
zombie eater Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jeee.....super da neko organizuje odlazak u Poljsku! Prilika da se drugi put vide ....yeahhh! Quote
Krejzi Meri Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jeee.....super da neko organizuje odlazak u Poljsku! Prilika da se drugi put vide ....yeahhh! Naravno!!!!!!!!!!!!!! A evo ga i stadion............ludilo!!! ...........valjda ce sad da postavi fotku......... Quote
IRA Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Ako mi PONOVO bude ispit za vreme koncerta PJ ... pa ... ... stvarno ... Quote
Recommended Posts