ASKE Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 evo mojih zelja: wake up, long gone day i river of deceit npr Ivana zaboravih ti reci:ODLICAN IZBOR!!!!! a: a: a: a: Quote
pearLgirL Posted October 26, 2003 Report Posted October 26, 2003 Sto je babi milo.... baba kazes :x neka, tebe, neka, nenade, sine... al, ok, kontam da su samo babe i tetke ostale medju zagrizenim pj fanovima... what does that make u? hihihi aske, naravno, da to dobro navjezbas Quote
ASKE Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 babe...tetke.... a ostalo su manijaci... a: a: a: Quote
403 Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 ja bi se zapiso za manijaka ako mogu Quote
ASKE Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Kako bilo u Filiju?!??!!? Vec mi je veceras u stvari reko Nenad, ali reko' ajde da ih javno ispljujete tu sto ljudima zamazuju oci sa finim plakatima.... Javno izvinjenje Blondie's friendu i Pearlgirl sto sam ja tako skroz smusena i pogubljena i sto zaboravljam stvari okolo pa moram da se vracam po njih.... Neveneeeeeee, gde si ti zaboga??? Sta to znaci naljutio si se na mene i neces d ami pises, crk'o dabogda MANIJACE!!!!!! a: a: a: Quote
ASKE Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Zezam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: a: a: a: a: a: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8O 8O 8O 8O 8O 8O :x :x :x :x :x :x 8) 8) 8) 8) 8) 8) Quote
403 Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 evo pomalo, pomalo, sa vremenom sam kratak :oops: bit ce brzo! edit (sat vremena kasnije): sta sad kazes? Quote
ASKE Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Staaaaaaaaa??????? 8O 8O 8O 8O Samo jedno?!??!?!?! :x :x :x :x Pih!!! :| Quote
403 Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 zene. nikad im nista nije dovoljno. :ne: Quote
blondie`s friend Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Sto je babi milo.... baba kazes :x neka, tebe, neka, nenade, sine... : Pa valjda znas onu staru:Sto je babi milo to joj se i snilo!? Dakle,bez neke skrivene namere! Quote
ASKE Posted November 1, 2003 Report Posted November 1, 2003 zene. nikad im nista nije dovoljno. :ne: Kad se muskarci oko njih ne potrude koliko se one za njih potrude... Quote
403 Posted November 1, 2003 Report Posted November 1, 2003 i ti tako meni nakon sta crncim zbog tebe i nosim kruh na stol da bi ti mogla u inozemstvo???? Quote
ASKE Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 U ljubavi je neko nosen a neko noseci.... Quote
Thule Posted November 2, 2003 Author Report Posted November 2, 2003 kahm kahm.... kahm kahm kah kah kah aahakah .... Nephilim je umro od kasljanja pokusavajuci da privuce paznju doticnih dikutanata Nego, jel bijese ono 11.11. izlazi onaj dupli album rariteta? Quote
403 Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 kasljalo ti na grobu! za raritete moras pitat BF-a, ali da li je netko primjetio da je i www.pearljam.com poceo sa itunes prodavanjem pjesama? kaze, posto kila? Quote
403 Posted November 5, 2003 Report Posted November 5, 2003 mislim da ipak naplacuju odredjenu cifru po jednoj pjesmi, neki dolar Quote
ASKE Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Ih, Ivanica ce se toga dokopati odma' Quote
blondie Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 samo sam navratila da vidim sta radite i jeste li dobri... :roll: Quote
pearLgirL Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 a cega to? na itunes nema nista zanimljivo.... a album akobogda evo skuplja se lova.... Quote
pearLgirL Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 bu! ja bolje da se ne oglasavam vise... inace, lost dogs stvari su odavno na netu, pa proceprkajte malo Quote
blondie`s friend Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Uh,konacno sam isplivao iz svih frka;Aske izvini za vikend,ceo sam proveo van kuce;403 izvini za posiljku,kasnice jos malo,stvarno nisam imao vremena(a znas da ja jos nemam rezac,moram uganjati nekoga) Quote
ASKE Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Uh,konacno sam isplivao iz svih frka;Aske izvini za vikend,ceo sam proveo van kuce;403 izvini za posiljku,kasnice jos malo,stvarno nisam imao vremena(a znas da ja jos nemam rezac,moram uganjati nekoga) slusaj ti, necu ja tebe nista da prisiljavam ako ti neces. Ti mislis da to sto sviras ne valja, a ja ti kazem da valja i mozemo tako da se vrtimo u krug koliko hoces. Nazovi me kad ti se bude sviralo...nemam sta drugo da kazem...eh, da i inace naljutila sam se prosle subote (pitaj 403) i bolje sto me nisi nazvao inace bi sve zvezde video. Do sada sam iscoolirala Quote
Sentinel Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Od novih stvari na mp3, nabavio sam kompletan soundtrack filma "Singles" (konacno), kao i gomila rare pesama Pearl Jam-a (tacnije Edija sa Ben Harperom, Pete Townshendom, Oasisima itd... Quote
pearLgirL Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 tako je, aske, reci ti njemu ja stvarno nemam pojma o muzici, samo sam konzument, ali meni to takodje fenomenalno zvuci, garant bi se mogao napraviti najbolji pj cover band na ovim prostorima, a i sire ali ozbiljno.... Quote
Recommended Posts