pearLgirL Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 bump...sto rekli braca ameri mnogo smo nisko pali bre pa dje ste ljudi, pa sta ima, ovo ono? ide li ko na prpl? prpl je prpl ipak, 30 i kusur godina... u ocekivanju jama-a, punimo hale!! Quote
ASKE Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 malo nam je zamrla tema...nadjoh je pri dnu liste! Sram vas bilo!!!!! daklem, vratih se iz Bugarske. Bilo mi je mnogo lepo! Cist vazduh, sunce i rad rad rad. e i Sofija je bas simpa grad! Ajde pozdravljam vas! PS. Otvorili temu Mother Love Bone a: a: a: a: Quote
ASKE Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 malo nam je zamrla tema...nadjoh je pri dnu liste! Sram vas bilo!!!!! daklem, vratih se iz Bugarske. Bilo mi je mnogo lepo! Cist vazduh, sunce i rad rad rad. e i Sofija je bas simpa grad! Ajde pozdravljam vas! PS. Otvorili temu Mother Love Bone a: a: a: a: Quote
ASKE Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Uuuuuups, ne znam sto mi je dva puta poslao poruku.... Quote
blondie`s friend Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Evo i mene posle par nedelja van neta! Znam da su mnogi ljuti;403 tebi sam posebno duzan izvinjenje),al verujte da ce se isplaitit! Moje bunarenje je urodilo plodom,i spremio sam bombu za novogodisnje praznike za sve vas! Nek to za sad ostane malo iznenadjenje! E,da-kupujem i gitaru-totalno neplanirano zaljubih se u Apollo -vu kopiju Les Paul-a(poput Slashovog,mislim da je to i presudilo-tj prva ljubav!) Zvuci super,ovih dana treba da zavrsim stvar(dok prikupim cekove,)zaduzujem se opasno,al isplatice se! Cisto za podsecanje,ona izgleda BAS ovako..... Ljudi palim,nemam vremena,cujemo se, a 403 veruj mi da ne cekas Godoa! Bice to lep 'blagdanski' poklon! Pozdrav! Quote
ASKE Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 jel i ja treba toj novoj gitari da se radujem????? Quote
403 Posted December 10, 2003 Report Posted December 10, 2003 jel i ja treba toj novoj gitari da se radujem????? uuuuu blondien prijatelj got burned Nenade - nema problema, bolje da dodje nego da ne dodje Quote
pearLgirL Posted December 13, 2003 Report Posted December 13, 2003 bas fino da je sve fino samo mi snijeg nedostaje... nenade, ocigledno ce biti nesto od benda a a a? mislim, nova gitara je tu ovo ono Quote
lunja Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 e nisam siguran ali mislim da sam u pravu kad kazhem da je sledetje subote u panchevu u kupeu pearl jam tribute svirka... ako se o tome uopshte pricha na ovoj temi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
ASKE Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 e, imam tako lose iskustvo sa tim prokletim Pancevom da je to nevidjeno... Quote
lunja Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 o5 kretjete... o svemu samo ne o PJu (ovo se i rimuje , prelazim u repere YO ) Quote
pearLgirL Posted December 15, 2003 Report Posted December 15, 2003 nusquam, naravno da se prica.... s vremena na vrijeme pregledaj temu pa ces vidjeti e da, pa super je to, ali zasto pancevo pored ovolikog bga, mislim stvarno.... e da, je l zna neko kakva je bila svirka u petak u malom klubu doma omladine.?... ja sam iste veceri vidjela plakat na akademiji, kao neka grunge svirka u 22h, a tad je bilo vec oko 23:30, dok sam skoknula do doma, skontala sam da je to vjerovarno zavrseno posto sam vidjela neke likove ispred... Quote
blondie`s friend Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 jel i ja treba toj novoj gitari da se radujem????? NE! MOJOJ gitari se radujem samo JA!!!! Sebicni ja. Inace,GIbson je stigao! 8) Quote
blondie`s friend Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 bas fino da je sve fino samo mi snijeg nedostaje... nenade, ocigledno ce biti nesto od benda a a a? mislim, nova gitara je tu ovo ono Evo ti i snega! :/ A gde si ti konacno? Treba da ti vratim discove;premda jos nisam nista narezao-jer sam trenutno dekintiran do nokata! Al nema veze imam specijalan NG poklon za vas,kao sto vec rekoh! E,umal da zaboravim-kako bi protiv Marseja,ladno,a? Al standard(citaj:liga sampiona) jebiga! A jes gadno duva kod vas na stadionu,uh uh uh... Quote
blondie Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 jel i ja treba toj novoj gitari da se radujem????? NE! MOJOJ gitari se radujem samo JA!!!! Sebicni ja. Inace,GIbson je stigao! 8) sebicni ti, oces mi odsvirati dzingl bel, dzingl bel, dzingl ol d vej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
blondie`s friend Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ne,sviracu ti: Deshing fru d snov,vid a van hors oupn slej,o'r d filds vi go,lafin ol d vej.... e,pa da ,to je ta! Inace,sad sam te upravo napizdio na Jarbolima! Ti bre stvarno nemas pojma! ts ts ts Quote
blondie Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 sviraj mi onda i tu litl daks svim svim uon dej, over d hils end far ovej idem i ja na jarbole sad da tebe napizdim i kako se to izrazavas???????? 8O 8O 8O TI NEMAS POJMA Quote
blondie`s friend Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Primljena metalerko! I kad stize da izbijes na 36 god majke ti? Aaaaa,to ti utripovala da si Pamela? Valja,valja Quote
blondie Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 ja metalerka??? pa posljednjih mjeseci ne vadim cher i tinu turner iz plejera! nisam ja nista utrpipovala. imam 36 godina. dosta mi je vise da mi prilaze 13-godisnjaci! Quote
blondie`s friend Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ovo za 13-godisnjake,ne za Cher...NIKAKO za Cher...(shake it,baby!) Quote
shtrumpheta Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 sta ces meni da odsviras? samo provjeravam da nisi zaboravio?! Quote
ASKE Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 U, boga ti diskusije!!! blondi i njen frend, pa to je neverovatno....drustvo, pravac na jarbole da vidimoi to napusavaje, fijuuuuuuuuuu!!!!!!! Quote
403 Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 jel i ja treba toj novoj gitari da se radujem????? NE! MOJOJ gitari se radujem samo JA!!!! Sebicni ja. Inace,GIbson je stigao! 8) ohoho i? jel svira? Quote
rebel_grunge Posted December 18, 2003 Report Posted December 18, 2003 E da li ste chuli priche koje kruze gradom da je neki domaci band prepevao neku pesmu od pearl jama, samo shto su je obradili, tj. prepevali na srpskom ! a: :oops: Quote
Recommended Posts