403 Posted January 12, 2004 Report Share Posted January 12, 2004 ej opet me uhvatio ten kakav je ovo album od pocetka do kraja (dobro malo padne oko deep ) ali nema veze ma koji vitalogy, koji binaural, svi su manje vise dobri ali ovo je takva raketa od albuma, nikad vise toliko pozitivne energije daj kad ce snimit ten two??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 e pa sad ja sam na pearl jam uvek gledao kao na energican bend sto je i bio sa prva tri albuma! sa svakim sledecim poceli su polako da rade na novom zvuku sto ih je odvelo na neku drugu muzicku stranu ali opet meni je recimo "no code" super album a ima i dobrih pesama na "yield"-u!..poslednja dva su kao sto rekoh vec neki hardrock ali vidi se ona pearl jam nota sa ranijih albuma! meni je tu dobra pesma "light years"! a da li ste slusali obrade koje su pj sve svirali! uglavnom su to stari punk bendovi! svaka im chast na tome! e gde bih mogao da nadjem majicu pearl jama u beogradu ili ako mogu da narucim negde? ajde pozdrav P.s. jel gledao neko spot za pesmu "go" specijalna verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 tzumi: jel gledao neko spot za pesmu "go" specijalna verzija? ne! ja sam vidio samo neki live gdje eddie kaze nesto tipa "take care of yourself, alright?" kakva je ta specijalna verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 pa to je kao montiran spot za potrebe neke NBA emisije zvane NBA SUPERSTARS! ta emisija datira iz neke 93-94 godine! u njoj se pojavljuje tadasnji igrac SEATTLE SUPERSONICSA ,Shawn Kemp gde najavljuje Pearl Jam kao jedan od svojih omiljenih bendova! spot predstavlja spoj koncertnih snimaka i poteza koje izvodi Shawn Kemp! snimci su zaista dobri i Ed skace na sve strane! ja ga imam na kompu prebacenog ali je mnogo los zvuk a i snimak nije za pohvalu!.....pearl girl slusao sam dosta tih pesama sto se pojavljuju na LOST DOGS jer je dosta njih vec izvodjeno na raznim konceretima i stvarno su super! pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted January 14, 2004 Report Share Posted January 14, 2004 sad kad si rekao kako spot izgleda, mislim da je Steamy (Nenad, blondie's friend ) pricao o tome spotu na ovom topicu steta, nema ga na netu a htio bi ga vidjet...a i spot je tesko nac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 pa da nema ga na netu nazalost, slican spot je uradjen i sa pesmom "Daughter" ali to tek ne moze da se nadje nigde:) e odakle ste vi ljudi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 ja sam iz Rijeke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 predpostavljam da je i pearlgirl iz Hrvatske! jel ima nekih foruma kod vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Ma, svi smo mi odavde sa Zemlje...ili tako nekako... a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 PS. Nevene dolazimo krajem drugog meseca u RI pa cu ti onda doneti licno sve sto ti je Nenad narezao! a: Cula sam da si se cuo sa Iri...pa nista mi ne kazujes bezobraznice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 PS. Nevene dolazimo krajem drugog meseca u RI pa cu ti onda doneti licno sve sto ti je Nenad narezao! a: Cula sam da si se cuo sa Iri...pa nista mi ne kazujes bezobraznice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 PS. Nevene dolazimo krajem drugog meseca u RI pa cu ti onda doneti licno sve sto ti je Nenad narezao! a: Cula sam da si se cuo sa Iri...pa nista mi ne kazujes bezobraznice! holy sh*t pa kome sam ja onda poslao privatnu poruku?? u svakom slucaju jos cemo se cut pred kraj tjedna, faks, moguca poledica (tada,sad je vrijeme ok) i tako edit: propustio malo vazniji dio poruke! whaddayamean dolazis drugi mjesec?? hehe samo ti dodji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 tuzna su vremena kad nam topic otidje na drugu stranu inace na pj siteu niceg novog, jos manje za tour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzumi Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 he he ljudi se nesto ucutali sto se tiche ove teme:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 ko kaze da smo se ucutali? ovaj..... pa to je zato sto su i pj trenutno na odmoru, idemo u korak s njima a: kad krenu na tour pocinjemo peticiju da svrate do nas.... ustvari to bi trebalo i ranije.... ako zapnemo, mozda se i skupi pristojan broj potpisa....sad ili za 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Zato Nirvana nikad ne spava....! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 Hehe,vidim da sam dobio i novi nadimak-Steamy! Sjajno 403,a moram priznati i zasluzeno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 PS. a: Cula sam da si se cuo sa Iri...pa nista mi ne kazujes bezobraznice! holy sh*t pa kome sam ja onda poslao privatnu poruku?? JA znam sta si radio 'proslog leta' Salim se,NA ZALOST nisam dobio tu poruku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 O-ho-ho pearlgirl nemoj da predjes u madgirl - s obzirom na avatar! Jaaaaaaaaoooooooo, obozavam Above..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 ...a netko ce se stvarno pretvoriti u pepeo kad ga ja uhvatim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Joooj..... znam da sam razocarala mnogo ljudi mojim nedolaskom, ali ne mogu da ometam Iri i Ivi da bih se ja provela fantasticno.... Dolazim sigurno posle leta ili tako nekako... Btw, Nevene, hoces na Sziget ovog leta???? Ajde, ajde, ajde.... a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 koji bendovi su ove godine na szigetu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 ma ja sam vec odavno mad heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 "Here comes the steam again..." Nevene,ako je ASKE narezala klipove,sve je spremno za slanje! Jooooj,PearlGirl,prekljuce sam video na metropolisu spot 'Stop' od Jane's Add.....i shvatio koliko mi nedostaje Ritual...moramo razmeniti discove uskoro....samo da ja narezem par butlega! :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 a mogao bi i meni da vratis nadrealiste, stvarno mi trebaju a zaboravim da ti napomenem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts