Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel ih uopste ovde slusa neko?

Uz njih sam "odrastao" i oni su mozda jedini bend koji nikad nisam prestajao slusati.

Sta mislite o njima?

Zanima me da cujem celokupno misljenje, od tekstova do muzike i zivih nastupa (ako je neko bio).

Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood".

Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act"

• 1 month later...
Posted

Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood".

Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act"

A odakle si ti covece??I koliko cesto svirate?

• 2 weeks later...
Posted

E, jedva sam nas nasla tamo negde zabacene...konacno sam posle duuuzeg vremena otisla na cruzing po netu. Znate ispiti i taaako to...Cujem da puste PJ now and then negde na radiju...da li znate da nisam skoro pustala nista od PJ-a medju moja cetri zida.

Potpuno sam se ubacila u neke klasicarske tripove. Slusam Bramsa i Mocarta, i bendove koji pevaju na francuskom.

E, i drago mi je da vas vidim sve na okupu...

Dugujem Nevenu posetu u RI...nadam se da cu je ostvariti ove godine. Pozvana sam u ZG na neki ludi tulum, ali sta cu kad i u junu i julu imam ispite...schmrtz!

Ljubim vas sve.....

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Evo i malo vesti...

Krajem srpnja Pearl Jam će objaviti 'Live at Benaroya Hall October' live album snimljen u njihovom gradu Seattleu. Na dva diska će biti uglavnom akustične pjesme odsvirane na prilično intimnom koncert u kazalištu u njihovom gradu zarada od kojeg je išla organizaciji YouthCare. Većina pjesama s albuma bit će manje poznate stvari s kompilacija, soundtracka, b-strane singlova te neke prerade. Bend je ove godine već obajvio album s rijetkim snimkama 'Lost Dogs'.

Posted

aa lame...a dobro i nije neka novost sentinel icon_wink.gif vec odavno se govorkalo o tome...

a i nesto su se ulijenili, bruka!!

kad oni misle da izdaju novi album mad.gif ...vec prolazi rok.....2 godine sad ce

Posted

AIC , izgleda da samo ti i ja gotivimo riot act na ovoj temi icon_wink.gif

ja se do sad bezuspjesno borih da dokazem da je riot act extra! a svi ga jadnicka stavljaju na dno liste...ali dobro, doci ce i njegovo vrijeme muhahaha icon_twisted.gif kad ga jednog dana, akobogda, cujemo uzivo icon_cool.gif

Posted

kazem ja pesme" Cant keep,save you,loveboat captain, cropduster,ghost,i am mine i thumbling my way su jedne od najboljih pesama pearl jama uopce a riot je definitivno najbolji album a I am mine najkvalitetnija pesma pearla i moja najdraza!!!!!!!!!!!!

Posted

heheheh, pa dobro , necemo sad bas da pretjerujemo icon_wink.gif ali tu je to negdje icon_wink.gif

ali 'can't keep'!!! rox ! ---> see my signature icon_mrgreen.gif

love boat takodje... za nju i cant keep sam se prvo zalijepila na riotu....a i textovi na riotu su mnogo jaki generalno... eddie je opet postao punky icon_mrgreen.gif

a i 'save u' rastura...... ako si vidio nastup na letterman-u icon_da.gif

a all or none? super baladica... i 1/2 full!!! a la red mosquito...

mislim da sam vec pominjala, ali kad se vec 'rasprela' prica o riot actu...kako mi neke pjesme imaju slican feeling kao neke ranije (ali samo slican icon_mrgreen.gif )

i am mine ~ low light

can't keep ~ oceans

1/2 full ~ red mosquito ...

Posted

da riot act je stvarno dobar album! pokusaj na neki nacin da se bend vrati nekim ranijim radovima poput mixa no code/vitalogy. textovi su super angazirani i puni su... kako bih rekao,nekog revolucionarnog naboja.

izdvojio bih sa tog albuma po meni favorite:

i am mine (ima istoimeni spot za tu pesmu koja je odlicna)

green disease

all or none

save you (odlican riff)

love boat captain (takodje ima spot)

i tako dalje...

Posted

pa ima spot i za 1/2 fuLL i za save u icon_da.gif mada za save u nisam gledala... to je onaj set spotova koji su snimljeni na isti fazon uzivo, gdje je edi u nekoj made in china majici, gori je nego ja, ja je bar ispeglam icon_mrgreen.gif ...mislim da je moja made in turkey ipak icon_mrgreen.gif

Posted
njihovi sptovi za love boat captain i I am mine su identichni samo je love boat captain nesto crven... a za spotove 1/2 full i save you nisam videomada bi trebali josh spotova jer imaju veoma dobre pjesme

pa svi su 'isti', jer su svi radjeni odjednom, na istom mjestu, tzv. chop suey... samo je 1/2 full crno-bijeli...

ja sam prvo cula 'u r' pa sve ostale... i bilo mi je cudno na pocetku, pitala sam se sta da ocekujem od ostatka icon_confused.gif ali sam poslije upala u trip icon_smile.gif matt je car icon_smile.gif i uzivo super zvuci