~Johnny The Slayer~ Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 Jel ih uopste ovde slusa neko?Uz njih sam "odrastao" i oni su mozda jedini bend koji nikad nisam prestajao slusati. Sta mislite o njima? Zanima me da cujem celokupno misljenje, od tekstova do muzike i zivih nastupa (ako je neko bio). Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood". Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 kako to da niste even flow obradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 kako to da niste even flow obradili? To cemo mi kad se nadjemo...jednog dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Btw Nevene,re-mobilisan sam,pa se cujemo preko sms-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted March 29, 2004 Report Share Posted March 29, 2004 Ja sam osnov'o grunge band koji svira od njih "Jeremy", "Alive", "Garden", "Porch", "State Of Love And Trust", Immortality", "Dissident" i "Blood". Inace privatno, od njih imam sve albume osim "Lost Dogs" i "Riot Act" A odakle si ti covece??I koliko cesto svirate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 Btw Nevene,re-mobilisan sam,pa se cujemo preko sms-a znas kako se kaze: eeeeeeeee tj. jos kad bi ja imao love na mobu .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 mmmm nesto novo se desava ovdje? novi forum...ali nekako je malo siv...mozda bolje siv nego crn april 5. rip layne (rip i kurt), srecan rodj mike...to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted April 23, 2004 Report Share Posted April 23, 2004 E, jedva sam nas nasla tamo negde zabacene...konacno sam posle duuuzeg vremena otisla na cruzing po netu. Znate ispiti i taaako to...Cujem da puste PJ now and then negde na radiju...da li znate da nisam skoro pustala nista od PJ-a medju moja cetri zida. Potpuno sam se ubacila u neke klasicarske tripove. Slusam Bramsa i Mocarta, i bendove koji pevaju na francuskom. E, i drago mi je da vas vidim sve na okupu... Dugujem Nevenu posetu u RI...nadam se da cu je ostvariti ove godine. Pozvana sam u ZG na neki ludi tulum, ali sta cu kad i u junu i julu imam ispite...schmrtz! Ljubim vas sve..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted May 25, 2004 Report Share Posted May 25, 2004 odijelca ko salivena huh... sa dna druge strane...still alive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Evo i malo vesti... Krajem srpnja Pearl Jam će objaviti 'Live at Benaroya Hall October' live album snimljen u njihovom gradu Seattleu. Na dva diska će biti uglavnom akustične pjesme odsvirane na prilično intimnom koncert u kazalištu u njihovom gradu zarada od kojeg je išla organizaciji YouthCare. Većina pjesama s albuma bit će manje poznate stvari s kompilacija, soundtracka, b-strane singlova te neke prerade. Bend je ove godine već obajvio album s rijetkim snimkama 'Lost Dogs'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 FUCK NIRVANA!!! Pearl Jam je najbolji grunge bend ikada! Fav songs:Alive i Black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 aa lame...a dobro i nije neka novost sentinel vec odavno se govorkalo o tome... a i nesto su se ulijenili, bruka!! kad oni misle da izdaju novi album ...vec prolazi rok.....2 godine sad ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 neka, imamo mi strpljenja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 ama, govori u svoje ime! evo ja se raspadoh cekajuci kad ce novi album! posto u ove krajeve ionako zalaze svake prestupne... a sad su i tu tradiciju iznevjerili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 FUCK NIRVANA!!! Pearl Jam je najbolji grunge bend ikada! Fav songs:Alive i Black + black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice_in_Chains Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 ma ja imam sve cdove ali najobolji je definitivno Riot Act. Prvih 7 pesama su do jaja!! Ali AiC FOREVER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Ten je najjaci album od PJ, mada ne zaostaje puno za njim i Vs. (promenio sam svoje misljenje oko njega)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 AIC , izgleda da samo ti i ja gotivimo riot act na ovoj temi ja se do sad bezuspjesno borih da dokazem da je riot act extra! a svi ga jadnicka stavljaju na dno liste...ali dobro, doci ce i njegovo vrijeme muhahaha kad ga jednog dana, akobogda, cujemo uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice_in_Chains Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 kazem ja pesme" Cant keep,save you,loveboat captain, cropduster,ghost,i am mine i thumbling my way su jedne od najboljih pesama pearl jama uopce a riot je definitivno najbolji album a I am mine najkvalitetnija pesma pearla i moja najdraza!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 heheheh, pa dobro , necemo sad bas da pretjerujemo ali tu je to negdje ali 'can't keep'!!! rox ! ---> see my signature love boat takodje... za nju i cant keep sam se prvo zalijepila na riotu....a i textovi na riotu su mnogo jaki generalno... eddie je opet postao punky a i 'save u' rastura...... ako si vidio nastup na letterman-u a all or none? super baladica... i 1/2 full!!! a la red mosquito... mislim da sam vec pominjala, ali kad se vec 'rasprela' prica o riot actu...kako mi neke pjesme imaju slican feeling kao neke ranije (ali samo slican ) i am mine ~ low light can't keep ~ oceans 1/2 full ~ red mosquito ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 da riot act je stvarno dobar album! pokusaj na neki nacin da se bend vrati nekim ranijim radovima poput mixa no code/vitalogy. textovi su super angazirani i puni su... kako bih rekao,nekog revolucionarnog naboja. izdvojio bih sa tog albuma po meni favorite: i am mine (ima istoimeni spot za tu pesmu koja je odlicna) green disease all or none save you (odlican riff) love boat captain (takodje ima spot) i tako dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 pa ima spot i za 1/2 fuLL i za save u mada za save u nisam gledala... to je onaj set spotova koji su snimljeni na isti fazon uzivo, gdje je edi u nekoj made in china majici, gori je nego ja, ja je bar ispeglam ...mislim da je moja made in turkey ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice_in_Chains Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 njihovi sptovi za love boat captain i I am mine su identichni samo je love boat captain nesto crven... a za spotove 1/2 full i save you nisam videomada bi trebali josh spotova jer imaju veoma dobre pjesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thumb Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Cudno da jos niko nije pomenuo pesmu You Are,prvi put kada sam preslusao album ta stvar mi je bila jedna od omiljenih,nesto sasvim novo od PJ-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 njihovi sptovi za love boat captain i I am mine su identichni samo je love boat captain nesto crven... a za spotove 1/2 full i save you nisam videomada bi trebali josh spotova jer imaju veoma dobre pjesme pa svi su 'isti', jer su svi radjeni odjednom, na istom mjestu, tzv. chop suey... samo je 1/2 full crno-bijeli... ja sam prvo cula 'u r' pa sve ostale... i bilo mi je cudno na pocetku, pitala sam se sta da ocekujem od ostatka ali sam poslije upala u trip matt je car i uzivo super zvuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts