zombie eater Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 (edited) heh svidja mi se ovaj tvoj entuzijazam:)...elem xmas single ce ti stici sledece godine tek....evo ja sam dobio danas newsletter i super je...cekam i singl....nalepnicama se nesto i ne nadam previse ali mozda se neka nadje zajedno sa plocom:)..da,stici ce ti i clanska karta....elem evo informacije jedne iz newsletter-a to je da se na novom albumu ocekuje dosta pesama,kazu da ih imaju oko 20 uradjenih ali da se neke jos doderuju i sredjuju..takodje se sigurno planira evropska turneja ove godine na leto,zvancino je potvrdjeno:) Edited February 11, 2005 by zombie eater Quote
Johnntra Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Kol'ko vas je iz TenClub-a.... CCC... Quote
zombie eater Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 sta ces...bend uzeo maha kod nevine dece:) Quote
pearLgirL Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) lijepimo se kao muve na... ja prije 10 dana postala pearl jam fan, a prije 5 clan ten cluba, sta da ti pricam zombie, da ne prodajes neki xmas vinil? 100 evra po komadu a sta kazes? ozbiljno, od kad si clan ten club-a? imas li neke singlove od ranije? od prosle god npr sa reach down? Edited February 17, 2005 by pearLgirL Quote
zombie eater Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 stigao xmas single...zanimljiva verzija "bettermana" sa crnackim horom u duetu....clan sam od sptembra 2004 a fan od 94-te ..singlove i da imam ljubomorno bi ih cuvao:) Quote
Johnntra Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa mislim da ce ceo sledeci album da bude sa horom, ali ne crnackim! Na Metropolisu su ga nazvali "decijim", i bice gro pesama... Ali, sto ne urade nesto novo jebi ga... Quote
zombie eater Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ..da videcemo,moje su procene da ce novi album u stvari biti dupli LP..ko zna Quote
Habit Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Stone rekao na nekoj radio stanici da su u studiu i da bi album trebao da bude gotov otprilike do kraja leta. Sto se tice toga sa horom: The Ten Club is releasing a very special limited edition CD, titled "The Molo Sessions," featuring Ed singing with the Walmer High School choir from South Africa. The CD will have a number of tracks of the choir and a few tracks with Ed and the choir together. "The Molo Sessions" Sales will benefit Molo Care, a Seattle non-profit that raises money for schools in Port Elizabeth, South Africa. 01. Long Road 02. Love Boat Captain 03. Mandela Siyakuthanda 04. Emarabini 05. Theledi 06. Nombayi 07. Ootsotsi Base Benoni 08. Betterman 09. Iyelele 10. Sana Iwami 11. Nora 12. Jabula Ntliziyo Yam 13. Izintombi Ezilishumi 14. Nkosi Sikelel' iAfrika (South African National Anthem) Quote
zombie eater Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 leto pa turneja mileee:) ova godina je puna koncerata extra! Quote
pearLgirL Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 mda, eeeee ko ce koncerte docekati dajte nesto da se prehranimo u medjuvremenu!!! zombie, da zanimljiva verzija, mozda bi trebalo i na certima da izvode verziju sa horom, cisto malo da osvjeze 'betterman'a Quote
zombie eater Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 pa pravo da ti kazem nesto mi se bas i nije svidela verzija bettermana sa horom...lose mi je izvodjenje nekako a pogotovo na refrenu...ne znam mozda uzivo zvuci bolje.. Quote
pearLgirL Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 pa nisam rekla da mi se nesto pooosebno svidjela, samo da je zanimljiva u svakom slucaju, drugacija od one koju cujem na svakom bootlegu ipak je malo neprakticno da dovedu hor djece iz afrike spec za jednu pjesmu mozda ipak i snime jos nesto s njima, pa ih povedu na turneju Quote
zombie eater Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 pa ne znam videcemo...ja mislim da je to uradjeno kao benefit za neku skolu.Pearl_girl odakle si bese ti? Quote
Habit Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Nadam se da ove ili sledece godine necu ponovo propustiti PJ koncert u Evropi kao 2000-te,zbog nekih glupih obaveza.Voleo bih da ih vidim u Italiji(Milanu),jer su tamo njihove svirke uvek posebne. Zanima me da li su svi zaintresovani dobili PJ koncerte i ima li nekih komentara Edited February 22, 2005 by Habit Quote
zombie eater Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 a gde ti zivis? u Milanu? ja imam jedan koncert iz milana,92 godina je u pitanju i odlican je...sta ti imas od pj-a Quote
Habit Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Ovo su koncerti koje cu trenutno ponuditi: 1. 08-23-91 Mural Amphitheater: Seattle, WA -na 1 cd Tracks: Once, State of Love and Trust, Even Flow, (Outshined)/Garden, Alive, Black, Deep, Why Go, Porch, Breath Ovo je svirka pre neko sto je izasao Ten. 2. Pearl Jam-MMM History -1 cd Emisija o Pearl Jam-u.Njihovi brojni intervjui iz 91,2,3,4,8,2003. Mnogo zanimljivih stvari i prica.Obavezno sa svakog pj fana. 3. 07-09-95 - 2 cd Marcus Amphitheater: Milwaukee, WI Tracks: Act of Love, Go, Last Exit, Spin the Black Circle, Tremor Christ, Corduroy, Not For You, Why Go, Jeremy (stopped), Deep, Daughter/(ABITW), Jeremy (slow version), Rearviewmirror, Elderly Woman, Lukin, Animal, Dissident, Even Flow, Black, Alive, Blood, (Star Boy)/(Little Wing)/(Maggot Brain), Better Man, Porch Zanimljiv koncert.Sviraju stvar od Jimi Hendrix-a, kao i izmenjenu verziju Jeremy. 4. 08-29-92 Alpine Valley Amphitheater: East Troy, WI [Lollapalooza] - 1 cd Tracks: Why Go, Deep, Jeremy, Even Flow, Black, Alive, Porch, Baba O'Riley Odlicna svirka Pogledaj 2 stranice nazad i naci ces moj post sa koncertima koje sam ponudio.Videces kome sam dao i trazi od njega da ti nareze.Nisam iz Italije,odavde sam,ali bih zapalio tamo i odgledao njihov koncert,najvise zbog toga sto u Italiji imaju odlicne fanove i bila bi odlicna atmosfera. Quote
pearLgirL Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 habit, ja sam zainteresovana za certe...kontaktirala sam IRU ali ona ima ispite valjda...dogovorile smo se pocetkom marta cini mi se, ali ako neko ima visak slobodnog vremena ovih dana, moze i meni da nareze ovih 4-5 diskova... ja dolazim u bg vec za 3-4 dana... naravno, donosim prazne diskove ili rezem nesto od materijala koji imam (a nemam nista posebno impresivno, saljem spisak po zelji) zombie: ne primjecujes da se malo salim? ja sam od preko drine... habit: da, i ja mislim da je nama odavde najbolja solucija italija, najbliza a najludji fanovi, i tu sigurno dolaze... ne vjerujem da ce opet u sloveniju... Quote
Guest breath_and_a_scream Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Ej Habit...poslao sam ti PP.....ajde molim te odgovori mi ili na moj pp ili na mail koji sam ti poslao...hitno mi je zato te malo pozurujem...pozdrav i hvala Quote
Habit Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 habit: da, i ja mislim da je nama odavde najbolja solucija italija, najbliza a najludji fanovi, i tu sigurno dolaze... ne vjerujem da ce opet u sloveniju... Da,pravac Italija ako ne bude nista od Slovenije ili Budimpeste.Ali mislim da je moguce da ponovo sviraju u Sloveniji,jer mi je jedan lik koji je bio tamo na konceru pricao da je svirka bila odlicna,i da je PJ bio veoma zadovoljan. Quote
pearLgirL Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Da,pravac Italija ako ne bude nista od Slovenije ili Budimpeste.Ali mislim da je moguce da ponovo sviraju u Sloveniji,jer mi je jedan lik koji je bio tamo na konceru pricao da je svirka bila odlicna,i da je PJ bio veoma zadovoljan. cula sam bootleg, kool je atmosfera,vjerovatno zato sto je pola fanova doslo iz italije Quote
solicitor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Posle Vs-a sam prestao da pratim rad benda jer mi se nije svideo Vitalogy. Mozda je bolje sto su presli u ilegalu i sklonili se s MTV a , jer bi u suprotnom zavrsili kao Soundgarden u najbolju ruku, ili ne daj boze ko Kurta i Layne. Slabo mi se svidjaju zadnji radovi , jer je seatle fenomen odavno nestao, ali cenim i postujem mudrost ljudi iz benda koji su provalili kuda ih moze odvesti onolika kolicina slave i medijskog prisustva. Bend za respect, sigurno medju najvaznijih 5 u 90im godinama proslog veka !!!! Quote
IRA Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Videces kome sam dao i trazi od njega da ti nareze. Nje Quote
Johnntra Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Jel' iko ima "The Molo Sessions" na MP3-u? Takodje bi mi trebalo i "4/20/02", nigde je na netu nema, a imam neki pirat "Lost Dogs", te je ni tu nema.... Quote
zombie eater Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 pa probaj da svuces preko nekog p2p programa tipa soulseek,dc++...toga barem ima na netu Quote
Recommended Posts