Jump to content

Recommended Posts

Posted

E cuo sam i ja I Am Mine, i pjesma mi se dosta svidja..... malo je cudna, ali je super, makar koliko sam ja mogao primjetiti na ovo prvo slusanje.....

Ako je cijeli album u slicnom tripu, onda obecava.....

Friendu, dobra ti fora sa Homerom :wink:

Mogli bi pustati i onu Bartovu rep pjesmu smile.gif

Posted

Ja sam za Do The Bartman biggrin.gif

E, a mozemo nabaviti i one techno igracice, pa da nam plesu na krovu i po haubi biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif (moze i u krilu :oops: :oops:)

Posted

HAHAHAHA, nije valjda periku nabacio smile.gif..... Nece valjda kao Saban Saulic smile.gifsmile.gifsmile.gif

WOHOHOHOHO, 403, pa ti imas CD sarzer......WOW 8O 8O 8O :wink:.

Friendu, ako ti nosis Yield i Vs, ja bi moga Ten (imam nekih osam kaseta, jedna ce sigurno valjati smile.gif), Unplugged i moj omiljeni Live In Zurich...

Neko ce se vec potruditi da ponese Vitalogy, No Code i ostatak.... Mislim moga bi i ja, ali da i drugi malo doprinesu biggrin.gifsmile.gif

Posted

mislim da su to slusalice smile.gifsmile.gifsmile.gif

slusam intervju - pitao ih je sta im znaci I am mine, Mike nesto sere boookte hehehe

ej ali cekaj kaze tip da su u studiu samo mike i stone a na slikama je eddie...ne kontam?!?

Posted

A sto je Mike smijesno izgleda prije dvi godine sa onom plavom kosom i pivskim stomakom smile.gifsmile.gifsmile.gif

Idem ja viditi mogu li preslusati intervju.....

Znaci ASKE zaduzena za Vitalogy i No Code......... a ko ce nositi Binaural i Riot Act :? smile.gif

Posted

A sto je Mike smijesno izgleda prije dvi godine sa onom plavom kosom i pivskim stomakom  :)smile.gifsmile.gif

Idem ja viditi mogu li preslusati intervju.....

Znaci ASKE zaduzena za Vitalogy i No Code......... a ko ce nositi Binaural i Riot Act :? smile.gif

E, da! Kad sam prvi put video snimke sa americke turneje 2000/1, na prvi pogled sam pomislio da neki bend svira tribute PJ!!! Jedino je Eddie lichio na sebe!

Posted

A Stone sa onim cvikama, izgledao mi je kao neki mladi uspjesni ekonomista smile.gif

Ali najjace je izgledao Jeff, kao neki napaljeni klinac, koji je sada usao u fazon Seattle-a smile.gifsmile.gif