Thule Posted September 21, 2002 Author Report Posted September 21, 2002 Ko zna, uz malo dobre propagande, svasta se moze desiti, pa cak i to da zadju u ove krajeve. Quote
403 Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 fige su tu pa sta bude bude mozda mozemo do mobitela od Eddija ili Stone-a pa da ga nazovemo i priupitamo ko ljudi Quote
Thule Posted September 21, 2002 Author Report Posted September 21, 2002 Ako nabavim (vrlo moguce ) broja mob-a javno postujem ovdje, pa da se dogovorimo ko zove i sta se govori . Mozemo prijateljski pristup, a mozemo i teroristicki, koristeci trenutnu situaciju u svijetu Quote
403 Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 mozemo mu priprijetit da cemo se svi osisat na mohawk ako ne dodju...give him a taste of his own medicine Quote
Thule Posted September 22, 2002 Author Report Posted September 22, 2002 E bijedak, ja se vec osisa na mohawk Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 ma ne mozes tako, diplomacija, znas kako to ide, e sad je gotovo nece doc Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Vidi,vidi,nema me dan, i vec se spremaju teroristicke akcije?! Evo, stize rekonvalescent... Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 stigao je glavni terorista koje je tvoje glavno oruzje? Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Teska prehlada-razni bacili,bakterije;dakle uglavnom biolosko oruzje Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 vrlo efektno moram priznat ja ako treba mogu primjeniti ubijanje dosadom, pricanje o politici i sviranje a mola do suza i na kraju smrti samoubojstvom Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Nemoj? A sta se doma prica o politici ovih dana?(Al kratko,posto sam inace apolitican covek ) Inace, posle puno decilitara chaja, moje biolosko oruzje polako izlazi iz upotrebe(globalno sam razoruzan)! Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 ma nista i ja mrzim politiku...tj. nije da ju mrzim nego nekako me ne zanima Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Ma da se vratimo mi na topic. Jel` se i vi primate na Dissident kao i ja.Trenutno mi je omiljena da je cujem sa VS! Bas razbija!(premda mi je tekst malo nejasan) Sta kazete? Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 zabrijali smo previse jos ce nam moderator ugasit topic ok ajmo ovako PJ - najbolji cover albuma? ja bi rekao VS. premda sam za ten vezan sentimentalno vise nego za druge Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 hehe u isto vrijeme smo rekli za pretjerivanje Dissident je zakon stvar, dugo ju nisam slusao, mogao bih opet pocet ja sam sad na yellow ledbetter Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Eh,ekvivalentu....Pa,cover,bas sam na nekom forumu citao kako neki pametnjakovic (koji inace slusa PJ) pljuje po PJ coverima. Meni se svidja YIELD, voleo bih takve tapete(ako se secas, nekad su bile popularne te foto.....color.....tako nesto,tapete),ono kao,bestragija i autoput....TEN je Ok takodje Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 da yield je isto dobar sta kaze taj tip sta pljuva? Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Ma, nesecam se bas, kao svi su mu smesni...narocito kao TEN,BINAURAL,NO CODE....ma pusti,evo vec se iznervirah! Mada, OK,nisu se bas pretrgli oko covera, iskreno...Evo jos jedne temice:jel znas(a siguran sam) kako je nastala RELEASE? Quote
403 Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 iskreno da ti kazem, ne znam mozda sam davno cuo, ali sad, nemam pojma reci Quote
Thule Posted September 22, 2002 Author Report Posted September 22, 2002 Meni se iz Dissidenta masu svidja onaj dio teksta kad kaze "Escape is never the safest path"... Ja se sa VS-a u zadnje vreme primam na pjesmu "elderly woman.....".... Isto ima odlican tekst (a koja pjesma nema ) Od omota najjaci mi je Yield ipak, VS mi se svidja, a mozda bi mi se jos vise svidjao kad bi znao sta ona ovca predstavlja (nije valjda da su mislili na ljude, i kako im izvlace pare ) Za moderatora se ne brinite, imam vezu (pozdrav Maxi ).... Kod omota Ten-a mi se svidja, sto kad se rasklopi dobije se kao poster njih svih zajedno...... A sto se tice Release, i mene zanima...... Quote
Thule Posted September 22, 2002 Author Report Posted September 22, 2002 I da, kad smo vec kod brijanja, Friendu, mogli bi mi na neku briju u grad u subotu .... Da popijemo ono pivo, i jos ako se ASKE odluci pridruziti Znas kako kazu: Pijem pivu, brijem briju Quote
ASKE Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Mozemo da se skupimo negde i da pevamo PJ...samo ja to necu moci u narednih mesec dana...ja zaista zelim da upisem narednu godinu... Nisam bas pratila ovu vasu pricu...ali..htedoh reci..nema problema ako sam ja zaduzena za Vitalogy i No Code...mogu da donesem i Binaural. Inace Release je snimljena vrlo spontano i neocekivano. Snimili su Stona kako se ustimava edi je za pola sata napisao text, tako da je to pesma koju su najbrze napravili... Inace jako mi se dopada nacin na koji oni rade kad su na probama...Ne znam da li ste gledali dokumentarac o njihovim probama za Yield...ali stvarno su konstruktivni meni se cover Vitalogy-ja veoma dopada. Quote
Thule Posted September 23, 2002 Author Report Posted September 23, 2002 I ja zelim da upisem narednu godinu Jel imas jos taj dokumentarac sa Yielda? To bi tako slatko odgledao.... Quote
403 Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 ja isto! gledao sam neki pj special pa je bilo nesto iz studija mozda je to to bo Quote
ASKE Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Paaa...momci, naravno da imam...Imam jos dosta toga za gledanje (od njih) Quote
Recommended Posts