Jump to content

Pearl Jam

Thule

Recommended Posts

video s yielda je single video theory, jest vrlo dobar. mada mi je fugazi - instrument za sigurno najbolji video koji sam gledao tog tipa...

nego ovo me podseti na camerona crowa i singles film. pretpostavljam da je vecina gledala, sijetl, s layne staleyom iz perioda sa dredovima i scena edi vedera kad blene u tv na kom su neke pcele... skroz fino bese....

Ja imam jednu kisnu stvar, koja mi je nevjerovatno dobro sjela/legla dok sam se setao po kisi prije koju nedjelju, ali nije PJ, nego All About Eve - Martha's Harbour

A bile su tu jos neke pjesme koje su takodje dobro zvucale, ali ne tako dobro kao All About Eve

Ja mislim da na ovoj temi nema normalnih... Brate, tema je Pearl Jam a vi ste otvorili preko 20 strana.

PA JESTE LI VI BA SVOJI NA SVOME???????!!!!!! biggrin.gifbiggrin.gif 8O :? tongue.gif 8) 8) laugh.giflaugh.gif :roll: :roll: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gif:mrgreen::mrgreen::mrgreen:laugh.gif:mrgreen::mrgreen:

ma vidi ti nju

indeks! biggrin.gifbiggrin.gif

pearl jam zasluzuje jos toliko i onda jos toliko...ako ne i vise smile.gif

za razliku od puno ljiga na ovom forumu

all about eve kazes? nisam cuo, vrijeme je da cujem 8)

i ne znas koliko je vrijeme doslo za neke stvari

idi vidi al sam im rekao tamo na bon jovi temi:

http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=114921#114921

biggrin.gif

Al` si mi se nagovorio... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ma no frx, navratite ponekad na kafu, ono... biggrin.gif

Hej, Nephilime, sta kazes na to da nagovoris mog`s frienda da dodjete sutra vece oko 22h u Holiday, cula sam da nastupa neki odlican bend?!

Hej Blondi, pa ako friend sazna da cu ja da idem, naravno da ce odustati od izlaska. Pa zar mislis da ce narusiti tradiciju ispaljivanja i odbijanja...

Naci ce on vec neki izgovor, mada, kod mene nema potrebe da se pravda. biggrin.gif :|

Joooj,bas imam krsh vesha da ispeglam veceras...jos treba da se upoznam sa jednom Srbo-amerikankom(mmmmm...), al cucemo se;kad Shtrumpheta pozove sve drugo pada u vodu! :wink: