blondie`s friend Posted November 11, 2002 Report Share Posted November 11, 2002 Ohoho,403,POLA MILJE! Chestitamooooooo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 11, 2002 Report Share Posted November 11, 2002 dobro sam se napricao a ti tocno 555 ma stic cu ja tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
confusi0n.is.sex Posted November 11, 2002 Report Share Posted November 11, 2002 video s yielda je single video theory, jest vrlo dobar. mada mi je fugazi - instrument za sigurno najbolji video koji sam gledao tog tipa... nego ovo me podseti na camerona crowa i singles film. pretpostavljam da je vecina gledala, sijetl, s layne staleyom iz perioda sa dredovima i scena edi vedera kad blene u tv na kom su neke pcele... skroz fino bese.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 11, 2002 Report Share Posted November 11, 2002 403. post na topicu morao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 11, 2002 Author Report Share Posted November 11, 2002 Vas dvojica niste normalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 403. post na topicu morao sam Mora da si na ovo chekao nedeljama...i lagano odbrojavao.... Za Nephija:-sluzimo narodu! Teleport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2002 Author Report Share Posted November 13, 2002 Sluzite narodu - ja sam narod - sluzite meni E pa, kad smo vec kod sluzenja, moze meni jedno pivo, i pazi da bude 'ladno Teleport! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 403. post na topicu morao sam Mora da si na ovo chekao nedeljama...i lagano odbrojavao.... ...iz zasjede! ej bas sam razmisljao danas.....indifference jako dobro legne dok se vozis po kisi imate vi koju "kisnu" stvar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2002 Author Report Share Posted November 13, 2002 Ja imam jednu kisnu stvar, koja mi je nevjerovatno dobro sjela/legla dok sam se setao po kisi prije koju nedjelju, ali nije PJ, nego All About Eve - Martha's Harbour A bile su tu jos neke pjesme koje su takodje dobro zvucale, ali ne tako dobro kao All About Eve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 Ja mislim da na ovoj temi nema normalnih... Brate, tema je Pearl Jam a vi ste otvorili preko 20 strana. PA JESTE LI VI BA SVOJI NA SVOME???????!!!!!! 8O :? 8) 8) :roll: :roll: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2002 Author Report Share Posted November 13, 2002 Paaaa....... Pearl Jam zasluzuje 20.000 strana Ja nisam svoj na svome, ja sam svoj na tudjem (u tudjini odrasta, u tudjini cu umrijeti)... Tuzno je to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 Ja mislim da na ovoj temi nema normalnih... Brate, tema je Pearl Jam a vi ste otvorili preko 20 strana. PA JESTE LI VI BA SVOJI NA SVOME???????!!!!!! 8O :? 8) 8) :roll: :roll: a: a: ma vidi ti nju indeks! pearl jam zasluzuje jos toliko i onda jos toliko...ako ne i vise za razliku od puno ljiga na ovom forumu all about eve kazes? nisam cuo, vrijeme je da cujem 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2002 Author Report Share Posted November 13, 2002 Sto kaze nas narod: "sve u svoje vrijeme sinko" A vrijeme je doslo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 i ne znas koliko je vrijeme doslo za neke stvari idi vidi al sam im rekao tamo na bon jovi temi: http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=114921#114921 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 14, 2002 Author Report Share Posted November 14, 2002 i ne znas koliko je vrijeme doslo za neke stvari Uf ovo mi zvuci nesto BAS ozbiljno, plasis me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 14, 2002 Report Share Posted November 14, 2002 i ne znas koliko je vrijeme doslo za neke stvari Uf ovo mi zvuci nesto BAS ozbiljno, plasis me pa i je ozbiljno vidim mali se potrudio oko dizajna - a dobar je memo, radi samo, ipak ce morat promjenit boje...ne idu mi uz avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted November 14, 2002 Report Share Posted November 14, 2002 i ne znas koliko je vrijeme doslo za neke stvari idi vidi al sam im rekao tamo na bon jovi temi: http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=114921#114921 Al` si mi se nagovorio... Ma no frx, navratite ponekad na kafu, ono... Hej, Nephilime, sta kazes na to da nagovoris mog`s frienda da dodjete sutra vece oko 22h u Holiday, cula sam da nastupa neki odlican bend?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtrumpheta Posted November 14, 2002 Report Share Posted November 14, 2002 Hej Blondi, pa ako friend sazna da cu ja da idem, naravno da ce odustati od izlaska. Pa zar mislis da ce narusiti tradiciju ispaljivanja i odbijanja... Naci ce on vec neki izgovor, mada, kod mene nema potrebe da se pravda. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 14, 2002 Author Report Share Posted November 14, 2002 Pa vidjecu, mogao bih, samo ako navatam neke pare 403, tek me sad plasis . Dobro, lazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 14, 2002 Report Share Posted November 14, 2002 you nephilim you ratoborni su tamo na bon jovi temi - bit ce da novi album nije dobro prosao kod kritike 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted November 15, 2002 Report Share Posted November 15, 2002 Hej Blondi, pa ako friend sazna da cu ja da idem, naravno da ce odustati od izlaska. Pa zar mislis da ce narusiti tradiciju ispaljivanja i odbijanja...Naci ce on vec neki izgovor, mada, kod mene nema potrebe da se pravda. :| Joooj,bas imam krsh vesha da ispeglam veceras...jos treba da se upoznam sa jednom Srbo-amerikankom(mmmmm...), al cucemo se;kad Shtrumpheta pozove sve drugo pada u vodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 15, 2002 Author Report Share Posted November 15, 2002 Ko je srbo-amerikanka . Priznaj i pola ti se dodaje 403, dobro je, prestao si me plasiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 15, 2002 Report Share Posted November 15, 2002 ljudi oceans unplugged video droga ziva jedva cekam da dodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 16, 2002 Author Report Share Posted November 16, 2002 What the.... :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted November 17, 2002 Report Share Posted November 17, 2002 ma skinuo sam oceans unplugged video pa me puklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts