Jump to content

Recommended Posts

Posted

E vidish,dobro pitanje-i mene to muci zadnjih dana...i sad kad sam hteo da te citiram! smile.gif

Inace,cenim da je ova buva oko PJ koncerata u Atini;Zg-u i dr cista paljevina (ccc pearLgirL ,sram te bilo,NADAM se da nije namerna!?) jer sam prekrstario Synergy i Ten i nema ni 'A' od evropskih datuma/gradova.

Sta nam rade dushmani... :ne: smile.gif

Posted

buva smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

a dobri su vam ti izrazi tongue.gif

za Atenu sam negdje cuo da je sigurna a sad Zg, i meni je nategnuto

ma ako dodju u Sloveniju (gdje su bili na prosloj turneji), odlicno

Posted

povedite i mene sad.gif

bicu dobra

:roll:

ces ti prec granicu uopce? biggrin.gifsmile.gifsmile.gif:twisted:

ma saaaalim se samo ti dodji biggrin.gif

jel mi netko zna rec zasto ne mogu citirat zadnju poruku threada?

precicu granicu. :roll:

a citirati ne mozes valjda zato da se ne bi nagomilavali "quote" postovi...

Posted

(Tanja duso,'we salute you' takodje biggrin.gif ) I ne da me odusevi sa ovom vescu o tributeu! Valim te klincu da se neko setio...ja vec poc'o razmisljati da sam nesto organizujem! smile.gif

Dakle iz vec poznatih razloga propustio sam to vajno Seattle vece,al ovo-ni za zivu glavu!

Elem, PearLgirl-welcome to the bratstvo i naravno 'Keep on rockin'...'

Oh, Nenade srce, kako svi vi lepo mislite na mene, dok sam ja mislila da nam forum coolira i stagnira...mmm, divno nase malo drustvo dobija jos jednog clana...kakav hit nick - pearlgirl...mozda bih i ja mogla moj da ga promenim u recimo..rearviewmirror, ili..better woman.... smile.gif

Posted

Pa,ako PJ dodju u Budimpestu sigurno cemo ici..ali na mene ne racunajte za druge zemlje...pre dve godine nisu hteli da mi daju vizu za koncert u Ljubljani, pretpostavljam da je ista stvar sa Zagrebom, a da ne govorim o ostalim clanicama EU - tu tek nema sanse da se ode eto, kao,onako na koncert...

Posted

evo i mene nazad, cisto da provjerim situaciju smile.gif ....bilo mi je mrsko da se cimam po net kafeima po bgu

e da, hvala na dobrodoslici smile.gif

a sto se nicka tice, patetika do bola, bljak je, ali ga vucem vec 3-4 godine...a mrsko mi da smisljam nesto jos pateticnije :wink:

a sto se buve za koncerte tice, pa nisam nista ja pustila, to sam sve pokupila na sajtovima o pju, pr. http://www.theskyiscrape.com/ (koji su obicno pouzdani, a i rekla sam da su to uglavnom rumors)...e sad, mozete i zvanicno prociatai u synergy rumor pit-u da od evrope 2003 izgleda nema nista...maybe 2004 ----> http://www.sonymusic.com/artists/PearlJam/...t/rumorpit.html

btw, blondie's friend, synergy i ten uglavnom daju zvanicne informacije i uglavnom se fokusiraju na usa (izuzev u rumor pitu), a ja vooolim da dajem sebi laznu nadu krstareci po evropskim pj sajtovima... gorepomenuti 'theskyiscrape' je sasvim dobar i 'bogat' sajt, ne samo usa-orijentisan, a i prilicno azuran (bar je bio do prije 2 nedjelje), tako da u posljednje vrijeme najcesce tamo svracam...

sto se pj tribute-a tice, ja se NAJISKRENIJE nadam da ce se uskoro i desiti...kao sto rekoh, informaciju sam dobila licno od covjeka koji to organizuje (iz doma omladine,kratak opis: ima bradu, brkove,dugu kosu, mindjuse, middle-aged, poznat je lik, ali ne znam kako se zove...)..., to mi je rekao na cuvenoj 'jako posjecenoj'

seattle veceri... ako je on slagao, lazem i ja

Posted

E,tako lepo kazi, sad ti verujemo! biggrin.gif

A za nick-ma super je;vidi, ja sam pretenciozno hteo da budem Gossard biggrin.gif ,pa sam ipak odustao i u chast moje drage prijateljice blondie posvetio ovaj nick.

A za Evropu-NADAM se da gresis;posto se americka turneja zavrsava 9 Jula,valjda ce tradicionalno avgust/septembar biti posvecen ovoj strani bare.

A daj da bude i tog tributea (ali DOBROG),pa da se svi onako lepo okupimo.

Posted

e a koji je vas omiljeni bubnjar PJ-a?

sto se mene tice to je dave kursen/krusen kako god da se preziva sa Ten-a.

ali koja je to fora da covek napusti bend pre izdavanja albuma????

laugh.gif

Posted

Pa, Dejv Abruzis naravno.... zar nisi primetio u predjasnjem textu?????

biggrin.gifa: :x :wink:

Hu-hu sto sam ZLA...

ma nece oni doci kod nas kad vam kazem...

Posted

kad pearl jam krene na turneju po evropi, ja cu do tada skupiti lovu da ih dovedem u srbiju. zato raja, nista ne sekirajte...

samo nahranite svinje, i NISTA NE DIRAJTE! smile.gifsmile.gifsmile.gifbiggrin.gif:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted

kad pearl jam krene na turneju po evropi, ja cu do tada skupiti lovu da ih dovedem u srbiju. zato raja, nista ne sekirajte...

samo nahranite svinje, i NISTA NE DIRAJTE!  :)  :)  :)  :D  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

samo nahranite svinje, i NISTA NE DIRAJTE!  :)  :)  :)  :D  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Drzimo te za rec biggrin.gifa: biggrin.gif

Posted

BF kaze nista do 10tog (sta bi ti trebala znat prije nego ja biggrin.gif)

a ja.....ja nemam sta da pricam smile.gifsmile.gifbiggrin.gif

to da su objavili datume za balkan, vec bi nahrupili ko muhe na g**** tongue.gif

Posted

ma oce vjerujem ja u pravdu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

znas sta ce bit najgore - da i naprave koncert ovdje negdje i svi budemo nabrijani, dodjem tamo i razocaram se i vidim kako smo svi ostarili i kako je sve bolje zvucalo kad sam imao 16 biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifsmile.giftongue.gif

Posted

da znas da se toga plasim i ja...ono sto em je uvek tako uzbudjivalo u vezi sa njima je bila ta energija kada su promovisali Ten..znas ono PJ i soundgarden Lolapalooza...Atmosfera publike iz spota Even Flow..ma fenomenalno, za mene ce PJ uvek biti simbol za to...

Uprkos svemu, mora da bismo se bar malo razocarali (ako ne i puno)

Posted

ma i u budimpesti je bilo nabijeno (ono prije 6-7 godina) - ne mozes vjerovat koliko

samo se nadam da ce ih ulovit midlife crisis prije nego sta dodju, tako bi se vratili u mladost hahaha

Posted

ma...ja bih njih voljela da cujem ..ma kakve

i ne ocekujem da na koncertu na koji cu otici jednog dana, nadam se, energija bude kao na tenu...nisu oni vise tako mladi (doduse, nisu ni stari:))...sazrijeva covjek....

ed vise ne skace u publiku, ali on uvijek ima nacina da iskaze ono sto zeli... sad npr izaziva bijes nacije jer izruguje voljenog im predsjednika - idiota busha smile.gif ed genious

btw, interesuje me (ovo je mozda vec bilo u threadu, ali nisam bas mogla da ga citam cijelog...) koje pjesme pj-a NE volite... ako takve postoje smile.gif

vrlo je tesko ne voljeti nesto sto pearl jam svira, ali eto...smile.gif

pjesme koje ja ne gotivim bas:

-let me sleep (it's christmas time)

-who you are (znam da je mnogi vole, ali meni ne godi...)

-last kiss (pjesma je u tralala fazonu... nikako ne idu text i muzika... sad lyrics/cheer melody)