403 Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 eee vi ste bas 'produktivni'...btw, ako ima neko taj nevidjeni rvm spot,...zna sta da radi imam ga ja...na videu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 e, ti ako hoces da te ja stvarno sutnem, ok! nema problema kad si navalio! Shutni ga u guzu, samo napred imas moju punu podrsku Oooo,Boze!!! :ne: Necete vi mene videti na tim rif raf vecerima,vidim ja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 hej pearl jam je super grupa,imam sve od njih...i od grungea oni su mi nekako najzreliji....mada im je poslednji album losiji od ostalih: 1.Tacno 2.Tacno 3.Tacno Ocena:10 Nego,stalno mi nesto bode oci...ako cemo termin grunge uzeti kao kategorizaciju bendova po karakteristicnom...prljavo-distorzicnom zvuku(tako je i nastao naziv),mislim da je odavno deplasirano svrsavati PJ u grunge. Ja bih pre rekao Seattle zvuk! To dodje nesto kao sa Metallicom i Trash metalom-bili su trash ali samo za doba Kill 'em all-a,to je posle brzo evoluiralo u drugo. No Code,Yield,Binaural,pa cak i VS(da ne pominjem Riot Act) daleko su od tog zvuka,bar u mojim usima... Nirvana i AIC su po meni od pocetka do kraja ostali privrzeni takvom nekom zvuku *Eto prilike da se ozivi tema jednom finom raspravom* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 sto se mene tice, uopste me ne interesuje kategorizacija... grunge je odavno mrtav, to se zna... a pearl jam je pearl jam - kategorija za sebe... jer bend ne cini samo muzika+text... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Valja,valja... Moze to i bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 ama, nije mi sad do filozofiranja upravo kontam kako da ti posaljem spisak na najbezbolniji nacin po mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Haha,dobro je,skontala si...da ja to na racun toga da si inace rechitija. Jao,pa kazem ti-ako nije frka ti cepni sve,lako cu ja sa vishkom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 hej pearl jam je super grupa,imam sve od njih...i od grungea oni su mi nekako najzreliji.... to smo zakljucili negdje oko 281. posta mada im je poslednji album losiji od ostalih: ...dok je ovo usuglaseno na par stranica prije u svakom slucaju dobro dosao na topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Nego,stalno mi nesto bode oci...ako cemo termin grunge uzeti kao kategorizaciju bendova po karakteristicnom...prljavo-distorzicnom zvuku(tako je i nastao naziv),mislim da je odavno deplasirano svrsavati PJ u grunge. Ja bih pre rekao Seattle zvuk!To dodje nesto kao sa Metallicom i Trash metalom-bili su trash ali samo za doba Kill 'em all-a,to je posle brzo evoluiralo u drugo. No Code,Yield,Binaural,pa cak i VS(da ne pominjem Riot Act) daleko su od tog zvuka,bar u mojim usima... Nirvana i AIC su po meni od pocetka do kraja ostali privrzeni takvom nekom zvuku *Eto prilike da se ozivi tema jednom finom raspravom* e sad se ne mogu sjetit di sam to citao ni sta tocno ali mislim da je bilo receno de grunge kao zvuk nikad nije ni definiran, vise stil oblacenja i slicno - pearl jam isto tako nema prljavi distorzican zvuk, barem ne onaj tipican fuzz zvuk od nirvane i ostalih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 sto se mene tice, uopste me ne interesuje kategorizacija... grunge je odavno mrtav, to se zna... a pearl jam je pearl jam - kategorija za sebe... jer bend ne cini samo muzika+text... Tacno. U principu ta kategorizacija "grunge" je totalno bezveze. Po meni je pametnije reci da je grunge etiketa za odredjeni vremenski period s kraja 80 ih pa do 95/6-e godine, jer je gotovo bukvalno sve sto je pravljeno u to vreme od alternativne muzike trpano pod etiketu gunge, nego odredjeni pravac u muzici... Stvarno mnogo lepshe zvuci reci seattle zvuk i sl... Vrhunac gadosti je sto vecina medija i dalje lepi tu etiketu novijim trash bendovima poput Niklbeka, Creeda i ostalih govnarija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Tacno. Nego Steve,mozes li nabaviti novi Jane's Addiction? Skinuo sam par stvari i ODUSEVLJEN sam! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Bogme ovaj Marlet isprovocirao VH1 Ladies & gentleman,cast mi je da izvestim da veceras u 21:00 na nasem dragom gorepomenutom kanalu.... ALICE IN CHAINS UNPLUGGED!!! a: Nije fora,nije laz...nemojte propustiti. Vama bez kablovske zelim srecno 'uvaljivanje' kod nekog 'umrezenog' host-a! *gde l' bi ona AIC tema* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Mr. Dave Navarro says :Hello. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 vidim nesto si izmjenjao tih avatara vise nego carapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Pa,konacno nabacio photoshop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 17, 2003 Report Share Posted August 17, 2003 e, pa ni ja nisam videla taj spot rearviewmirror..shame on me!E, super bismo se proveli na tom rif rafu zajedno... taj spot je super!!!! odusevila sam se neki dan kad sam ga vidjela! eddie izgleda tako mlad i lud... (i doooobar!! :roll: a: ) Pazi, nema sumnje...sto posto je dobar i Eddie..101% Nenadeeeeee, kad cu ja da vidim taj spot????? E, Stevo, bas to je dobar taj predlog za rifraf? Sta kaze Vrhovni savet???? dakle, kako je protekao AIC iskljuceno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 ja sam skontala da ustvari imam taj 'rvm' spot, al' je bio zaturen u nekom folderu... ma sladak je eddie, al' mike rulz sa istog snl-a ima i 'daughter' i 'not for you' (gdje je stone sa pilecim nozicama malo vise u prvom planu )- , sa sve svijecama... malo sam se podsjetila klipova...ipak 'alive' i 'hunger strike' uvijek izazivaju neko posebno osjecanje, ...a pored toga, tu su svi odreda slatki, sa dugim kosicama heh e da, i nastup sa neil youngom sa mtv awards je super...najzesce je kad na kraju ed bezuspjesno pokusava da razbije postolje za mikrofon u ritmu sa neilovim dzemovanjem, i na kraju iscupa kabl i baci postolje u publiku (dok istivremeno mike razbija zvucnik gitarom, mada mu je prvobitna namjera ocito bila suprotna ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 a meni je even flow nostalgija (i hunger strike naravno) "Josh, turn these lights down....this is a rock concert....ready? bwaaaaah!" hahaha uopce nije isplanirano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Mr. Dave Navarro says :Hello. ijoj... sad sam se primila! 8O a: :roll: 8O :roll: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Bio je bas sinoc na Mtv love story sa njim i Carmen Electrom... Znaci komedija... Naucio ju je da lupa bubnjeve, a pred kamerama je prati gitarom.... zive u nekoj gajbi punoj muz. instrumenata i samo s jednim krevetom na sred sobe... ko je gledao setice se scene... boli ga uvo covek uziva, nasho mega ribu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 HIT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Mr. Dave Navarro says :Hello. ijoj... sad sam se primila! 8O a: :roll: 8O :roll: a: Da znas da je tvoj tip! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 ja sam skontala da ustvari imam taj 'rvm' spot, al' je bio zaturen u nekom folderu... ma sladak je eddie, al' mike rulz sa istog snl-a ima i 'daughter' i 'not for you' (gdje je stone sa pilecim nozicama malo vise u prvom planu )- , sa sve svijecama... ) TI SVE TO IMAS!!!?? 8O AAAAAAAAARRRGHHHHHHH JEDVA cekam da se vidimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 HIT! Pa,dje s' Tanja ,majke ti? Ocemo l' praviti mi neko PJ unplugged vece kad dodjem? Dodushe,tebi sad odgovara i 'plugged' verzija,s obzirom na dzitru sto si nabacila! Przish li? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Mr. Dave Navarro says :Hello. ijoj... sad sam se primila! 8O a: :roll: 8O :roll: a: Da znas da je tvoj tip! eh, svako ko svira gitaru je moj FRENDONJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts