confusi0n.is.sex Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Sto se Janes Add tiche trazio sam i za sebe ali niko nema Video sam onaj novi spot na Tv i totalno je cool, tako da chim(ako) nabavim bitjesh obaveshten... zaboga, video sam to pre mesec dana, jos jedan u moru primera da bend koji se raspadne vise nikada ne treba da se skrnavi reunionom. koliko su im nothing`s shocking i ritual predivni tako je ovo grozno... tuzno sta vise ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Grozno!?? Hm,ne bih se slozio! Da li si cuo Wrong Girl,strays,ma i Just Because mi je fenomenalna! Al dosta vise,postoji JA tema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 E ljudi ja sam se zeznuo slucajno dok sam ortaku narezivao cd pa imam narezan Cd vishka sa sledecim spotovima: Alice In Chains - Heaven Beside You.mpg Alice In Chains - Them Bones.mpg Alice In Chains - We Die Young.mpg Alice In Chains - Would.mpeg Beastie Boys - Sabotage.mpg Faith No More - Ashes To Ashes.mpg Faith No More - Digging The Grave.mpg Faith No More - Easy.mpg Pearl Jam - Alive.avi Pearl Jam - Daughter.mpg Pearl Jam - Do The Evolution.mpg Pearl Jam - Elderly Woman Behind..mpg Pearl Jam - Evenflow.mpg Pearl Jam - I Am Mine.avi Pearl Jam - Jeremy.mpg Pearl Jam - Save You (live@Letterman).mpg Pearl Jam - State Of Love And Trust.mpg Pearl Jam - Wishlist.mpg Jel neko zainteresovan da postane ponosni vlasnik ovog diska??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 narezi nam svima po jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 e, meni znas sta treba da rezes... ako vec nisi, onda ubaci jos fnm, pa onda nafiluj pumpkinsima i stpom....i jos jedna zelja: nemoj onaj najshit quality cd ne trazim puno a? hehehe tvoj je narezan po dogovoru, ja stizem u petak, subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 I ja se najavljujem za kupovinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 Aske - posto si se prva javila na "konkurs", dobijash disk na poklon PearlGirl - Narezao sam ti spotove na Smartbuy, a shto se nalazenja tice mogli biste svi da dojete na sledeci rifraf u nedelju 31-og... Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 Hehe...da se javila treca bilo bi...ma uostalom,rekoh ja! 31? Tu sam.Mislim, u bg-u sigurno,a dogovoricemo se Ajmo sad o PJ-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Evo mog sadasnjeg wallpapera: A? Nije los? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 aa super ti je wallpaper! mike rulz! to je sa ovog toura pretpostavljam? e da, bas sam danas slusala 'riot act' po ko zna koji put...cini mi se da sam citala komentare ovdje da im je to najslabiji album ili tako nesto... ja definitivno ne mislim tako! (ako to nisam do sad rekla! ) i kad sam ga slusala prvih nekoliko puta i kasnije...jos vise....mislim da je super energija na albumu... sjecam se da je prva pjesma koju sam cula s albuma bila 'you are' i onda sam pomislila 'pj elektronika, wtf?!...' ali taj kool zvuk daje neki super feeling..., sljedeca je bila 'save u' - super stvar! i 'cant keep' rox!! pa predivna 'love boat captain'...i am mine. all or none, half full, bu$hleaguer (hehehehe), ghost!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 you're outta line soldier! taj album sam poceo skidat jos davno, skinuo sam nekih 5, 6 stvari i dosadile su mi jako brzo sta ne mogu rec za nijedan drugi. mislim da govorim za sve na ovom topicu (barem ove redovne hasisare ) i sad bi ti nesto tu nama prodavala tu neke fore i shemice e mis'im Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 pa ok, onda sam outta line! i definitivno mi nisu dosadile, a slusam ih godinu dana... bah ok, ajde napravite svoju listu albuma, bar trenutnu naravno da zavisi od momenta i raspolozenja, ali evo kod mene trenutno je recimo ovako: 1. vitalogy, ten (prvo mjesto je ipak zakucano ) 2. yield 3. vs, riot act 4. no code, binaural Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 kod mene je ovako: 1. ten (uvijek bio uvijek bi'ce ) 2. vs 3. vitalogy, no code 4. yield, binaural 5. riot act cudno, idu po redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Ho, ho, ho Mike na nulerici...grozno! uvek me je primala ona njegova duda divna kosa. kako sam samo siznula kad se izblajhao pre Yielda.... Hej Steeeeve :oops: hvala.... A kad cu da ga preuzmem? :oops: :oops: :oops: Docicu na rifraf u nedelju, ali samo na kratko, da se upoznamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 ovo postaje sve interesantnije... samo pozitivno, da se ne razbolimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 ne da mi se pp-at svakog posebno pa evo ovako jedan off topic - da li imate vi redovni svoju sliku negdje na kompu? ako imate malo bi se izmjenjali pa da se medjusobno vidimo sta kazete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Ja imam ali ne znam kako da okacim... Aske, PearlGirl, u nedelju u 24:00h sam ispred demije sa diskovima... a mogli bi i ostali sijetlashi da se tada pojave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 nisam mislio javno, nego da se izmjenimo medjusobno preko maila ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 covece, u ligi sampiona smo!!!!!!! wooooohooooooo partizan sampion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 e, dogovoreno za demiju i sve.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 E, prosledite mi vase mailove pa cu ja vama moju fotku..jel' moze??? Steve (Duncan), ispred demije sam u 24h. Drzi diskove u ruci da te prpoznam...malo mi je bezveze da nosim neku od mojih pj majica...ipak vise nisam u tom fazonu..a mozda i ne bih mogla da se odlucim koju da obucem...ipak ih imam 4... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 buaaaaa ja nemam nijednu pj majicu aske, za koliko prodajes komad? znaci, onaj ko drzi cdove je steve... ok sto se tice slicica meni je mozes poslati na [email protected], 403... a ostale cu valjda vidjeti uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Najbolje da svako ponese tablu s imenom i da je drzi ) (ko an aerodromima u filmovima )) Salim se... Znaci nedelja 24:00h, nek bude mesto nalazenja tamo ispred vrata bivsheg kluba zvezda, par metara preko puta ulaza u akademiju i ajde se svi pojavite s foruma pa da vatamo zjale down under academy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 Oho,znaci dogovor vec pao! Iii,bre-tek u 24h? Kad se to otvara uopste? Hmm,planirajte jos drustva-skupio sam ekipu....al da ne kvarim iznenadjenje!(jel tako,PAMELA? ) Oops... Btw,ASKE -KAKO TO DA MI NISI POKAZALA MAJICE!??? :x A za slike-plasim se da sam skoro obrisao jedinu koju sam imao...provericu. A i ocajna je....(ne mislim JA sam ocajan,nego rezolucija ) Dakle,vidimo se. Tanja,nemoj odma da zbrises PLIIZ,kako cu ostale da skontam!??? Naci cemo ti cipelicu ako je izgubis! (povezati sa pepeljugom,eh moj neshvatljivi humor) E,UMALO da zaboravim: JUST FOR THE RECORD: PARTIZAN SUCKS...BIG TIME Al cestitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 Ispravka-slika je tu, i 'ready to go'! Doduse,malo je 'expired' -iz 1998/9! A mr."I have a nice idea" (citaj: 403) je mogao ostaviti mail!? Majne adresa [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts