403 Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 ma ne volim ostavljat mail po forumima zbog spama (kojeg na jednoj adresi imam preko glave) poslat cu vam pp (edit: tj. mail sa slikom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 30, 2003 Report Share Posted August 30, 2003 Hmm,planirajte jos drustva-skupio sam ekipu....al da ne kvarim iznenadjenje!(jel tako,PAMELA? ) Oops... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Drago mi je shto smo juce odradili razmenu diskova i shto sam vas sve upoznao, jedini bedak u celoj toj prici je sto je sinocni rif-raf na akademiji bio izraziti smor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 e meni je bilo super ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 ono je strasno. jedino dobro od muzike su bili jedna stvar od pearl jam, jedna od soundgarden, jedna od igipopa, JEDNA OD SEPULTURE, pola metallice, prepoznala sam placebo i toliko. SMOR zivi. pola ljudi drogirano, pola pijano, nesto malo... u tragovima normalno. nikad vise akademija... idem u kst po jednu dozu megadetha, alice coopera ili seljackog manowara... HAIL AND KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 Sa akcentom na "KILL" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 ono je strasno. jedino dobro od muzike su bili jedna stvar od pearl jam, jedna od soundgarden, jedna od igipopa, JEDNA OD SEPULTURE, pola metallice, prepoznala sam placebo i toliko. SMOR zivi. pola ljudi drogirano, pola pijano, nesto malo... u tragovima normalno. nikad vise akademija... idem u kst po jednu dozu megadetha, alice coopera ili seljackog manowara... HAIL AND KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Eh sestro a Misfitsi, Maideni, Pumpkinsi i Audioslave??? Kontam da si prerano otishla kutji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Eeeeeeeeeeeeeeeee, drustvoooooo, bas smo bili slatka ekipica tamo, znate?!?!?!?!?! cak smo privlacili pznju onih poludrogiranih i polupijanih. Steta sto su samo jednu stvar od PJ i jednu stvar od SG pustili... :ne: :ne: :ne: :ne: Mislim ipak pise na plakatu da to pustaju, pa bi trebalo to malo vise da forsiraju...recimo... e, mnogo mi je drago da sam upoznala Pearlgirl i Steve Duncana! a: a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Eh,Tanja-da si ostala do kraja sa nama mazohistima,cula bi Wishlist :sigh: i stvar kojom su zatvorili vece(uz blago usmeravanje redara ka vratima ).....DO THE EVOLUTION!!! U tim trenucima bilo je potrebno bar 4 izbacivaca kako bi samo UHVATILI PearLgirL,kako se razletela!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 E, pregledala sam u potpunosti disk koji mi je Steve M poklonio (HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Steve!!!!!). David Letterman izgleda kao pravi plasticni konzument. Bas je Amerikanac. Uh, uopste mi se nije dopao. I oni u tom shou sviraju kao pravi komercijalni bend...bzvz. e, stvarno su mogli da budu malo inventivniji sa pesmama na demiji. Mislim, ja bih im pokazala kako se pravi vece Seattlea Ne, ozbiljno, uvek mi je bila zelja da budem za dj pultom na nekoj od tih Seattle veceri u kstu pre jedno 5-6 god. Ali, definitivno je bio najbolji taj Yield promo u februaru 98. Tad su stvarno pustali super stvari. Bili su na plakatu najavljeni i Mother Love Bone, ali onda kad sam ja vec Dj krenula opako da gnjavim da pusti nesto od njih onjerekao da nije poneo njihov disk... E, a zato je izpustao tada SG nevidjeno, sa svih albuma sem "Screaming life/FOPP" i "Ultramega OK" Eh, lepa stara vremena.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 dobro, sad sam vas vidio dvoje jest da mi je Stone () poslao malo slabiju sliku ali necu se zalit pearlgirl sta se ceka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 ono je strasno. jedino dobro od muzike su bili jedna stvar od pearl jam, jedna od soundgarden, jedna od igipopa, JEDNA OD SEPULTURE, pola metallice, prepoznala sam placebo i toliko. SMOR zivi. pola ljudi drogirano, pola pijano, nesto malo... u tragovima normalno. nikad vise akademija... idem u kst po jednu dozu megadetha, alice coopera ili seljackog manowara... HAIL AND KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Eh sestro a Misfitsi, Maideni, Pumpkinsi i Audioslave??? Kontam da si prerano otishla kutji... nisam bas neki fan od pomenutih osim maidena... ok je i audioslave i sve to... ali trebala mi je doza children of bodoma i motley crua da dodjem sebi! otisla sam u 2h. dosla u 23h. smorila se kao ZMAJ. s akcentom na zmaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRiffer Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Jel ima ovde nekog iz Beograda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Svi smo iz Beograda! a: a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 We R da BelgRade Geto cReW bRe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Eh da, promenih nick, ali necu menjati avatar tako da ne bude zabune to sam i dalje ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 ne brini sve ce bit u redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted September 4, 2003 Report Share Posted September 4, 2003 Jao, pa sto si promenio nick..?onaj je bio bas SUPER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 4, 2003 Report Share Posted September 4, 2003 Ma nije, onaj je bio bas bezveze, a lupio sam jer sam se registrovao na yum ga dok sam gledao tekmu Francuska-Malta, a Marlet poceo da divlja... Ovako je mnogo lepshe a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Ehmmm,Nevene,PLASIM se da je mislila na moje djuskanje... :oops: znam zato je i bolje da nista ne kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 ama nemoj da diras stoneya! bre! (nijednog! ) stoney je lik, a njegovo djuskanje je tako cool! i performans, poslije chrisa s kosom i mikea, definitivno najbolji steve....ovaj, sentinel, klipovi su super! hvala (ako vec nisam rekla ) al je we care a lot genijalan! lol osamdesete fazon, 1000 boja, odvalila sam se od smijeha ja sam u medjuvremenu odlucila da polako skinem s neta aic unplugged, pa ako uspijem obavijesticu vas nothing as it seems i sleight of hand, fenomenomenomenonalno i of the girl, moram dodati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Thanx i tebi PearlGirl, superiska su svi Alice clipovi, posebno onaj live,a Pearl standardno dobar... Jel imas ti neki fajl sa svim popisanim klipovima koje imas pa da menjamo jos nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 ee bleed the freak je moj omiljeni...evo upravo tragam za sg live klipovima...i dobavljam jos neke aic klipove i bootlege, skontala sam momka koji ima blago nemam nista puno vise od onoga sto sam pobrojala jednom prilikoom, mozda jos 4,5 novih stvari koje ti nemas.... potrudicu se da napravim spisak uskoro, pa cu ti poslati ili ga okaciti negdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 e bas sam razmisljao nesto....sta mislite da li bi pj postali ovako poznati da su ostali pri starom imenu - mookie blaylock? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 kakvo pitanje, mislim stvarno.... :roll: pa naravno da bi! da su se zvali 'babin zub', opet bi bili jedinstvei i neponovljivi 'babini zubi'! e, a i ja sam htjela nesto da pitam, al sam sad zaboravila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts