ASKE Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 pa verovatno bi... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 a dobro kad vec kolutate ocima kolutat cu i ja :roll: ne znam, pitao sam to zato jer mi je mookie blaylock glupo ime za bend dok je pearl jam cist ok - sta se mene tice mislim da ne bi postali TOLIKO poznati jer bi im to kvarilo imidz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Pa gotovo sam siguran da nisu postali poznati zbog imena benda, vec zbog muzike imuzickih zbivanja u to vreme... A Mookie Blaylock je bio super igrac u svoje vreme... P.S. Ne znam da li je to vec iko napisao (mozda jeste ali men mrzi da procesljavam 45 strana, ne znam zasto:) ali album Ten je dobio ime po broju dresa Mookie Blaylock (u Atlanta Hawksima koliko se secam), a ne po tome sto je na albumu bilo 11 pesama , ali, naravno, vi ste to vec znali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Da to znam, nego zbog cega? Jel im Muki ortak??? Znam da Rodman jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Nije im ortak, ali su oni njegovi fanovi, kao sto su Peppersi fanovi LA Lakersa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 normalno da nisu postali poznati zbog imena, to znam, ali glupo ime unisti sliku o dobrom bendu....i ako je ne unisti moze je "smanjit" inace, znao sam po cemu je ten dobio ime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 pa znas kako, kad promislis sta znaci pearl jam...mislim,...nista impresivno....ali zato zvuci kool tako bi i bilo koje drugo ime (koje bi ed&co. izabrali) njima stajalo savrseno zato, 403, pomiri se s tim da je tvoja teza pokopana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 pa bas tako, pj zvuci cool... dok mookie b. malo blesavo ne znam nekako se ne vidim u velicanju benda s takvim imenom u nebesa ajde nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 He he pa ko i DLM - Vlade Divac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Hehe, pa otprilike... VLADE DIVAC ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 14, 2003 Author Report Share Posted September 14, 2003 Pozdrav svima. Ja cisto da vam se javim Zivjeli Babini Zubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 pa dobro di si ti? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 15, 2003 Author Report Share Posted September 15, 2003 A, evo me sada tu . To je najbitnije . Nego kako ste mi vi? Vidim ima pridoslica na temi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Nego, ljudi, cime ste uspeli da napunite ovih 45 strana? Ja kada sam video, pao sam u nesvest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 A, evo me sada tu . To je najbitnije . Nego kako ste mi vi? Vidim ima pridoslica na temi . mi smo odlicno, guramo strah - bolje da ne znas! najbolje od svega sta ima jedno pedeset poruka "ej kako smo mi dogurali dovde?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 A, dobro, da znam da kada se budem smarao kasnije, ne citam tolike poruke vec da trazim nesto drugo... A btw. Stvarno, kako smo mi dogurali dovde? i Dokle smo mi u stvari dogurali? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted September 15, 2003 Author Report Share Posted September 15, 2003 mi smo odlicno, guramo Vidim ja. Tim guranjem doguraste do 45. strane Aj uzdravlje, pa da predejmo i na 46. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 He, pa ako se sad raspisemo, mozda vec danas stignemo do nove strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 pa ja stvarno ne znam, kako su (smo) dogurali do 45...ja sam se prikljucila na 30 i nekoj mislim, al nisam iscitala bas sve prethodno ... ali je najkul tema na forumu definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 da , i jako sam se obradovala kad sam je 'spazila' ...ranije inace nisam postovala na yumetal forumu, nego sam slucajno pronasla temu na google-u, trazeci nesto o pju (to je refleksno...dopunjavanje favorites menija sa jos i jos i jos pj linkova... ) i da, vjerovatno sam vec postavila pitanje...ali sam zaboravna, je li neko vec bio na pj koncertu ovdje (od onih koje nisam pitala 'uzivo' )? od pj zanimljivosti...o mikeu - citala sam ranije da je pasionirani kolekcionar bootlega, hendrixovih prvenstveno...i kontala sam da vjerovatno ima takav muzicki ukus, ali onda je, mislim za proslu godinu, u nekom magazinu, u top 10 albuma svrstao avril lavigne mislim, genijalno i dog eat dog su takodje u vrhu njegove liste... ok, pomenuo je i audioslave i qotsa...ali avril lavigne,... mike je definitivno skroz cool lik 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 i da, vjerovatno sam vec postavila pitanje...ali sam zaboravna, je li neko vec bio na pj koncertu ovdje (od onih koje nisam pitala 'uzivo' )? ja! kako je bilo? prosjek.... sala, bilo je ODLICNO inace slusao sam jedan intervju sa Stoneom, mislim da je spomenuo da slusa Nellyja hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 samo odlicno? :? pa daj jos nesto...kad, gdje, sta su svirali, daj pravi fanview! a: hehehe pa stone je faca 8) nema veze sta slusaju, i love em all! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 Hej ,ne dirajte mi AVril Lavigne ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
403 Posted September 16, 2003 Report Share Posted September 16, 2003 samo odlicno? :? pa daj jos nesto...kad, gdje, sta su svirali, daj pravi fanview! a: hehehe pa stone je faca 8) nema veze sta slusaju, i love em all! mislim da je ovo treci put na istom topicu da ovo pricam dakle: budimpesta, mislim da je bilo 1996.....ok predgrupa fastbacks, tad sam negdje u drugom redu do pj-a izgurala me masa u deseti, ali opet vidim odlicno. otvorili sa sometimes i izredali vecinu hitova, izasli na dva bisa, svirali obrade, tako...setlist pogledaj na synergy siteu e sad koncert mislim da je trajao nekih dva sata ja naravno nisam skuzio, izgledalo je kao pola sata, mogu ti rec da je feeling bio cista droga, nisam nista pio niti mi je trebalo nakon koncerta grom i pakao - pola misica mi otkazalo od skakanja i deranja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted September 18, 2003 Report Share Posted September 18, 2003 Eh... hej, Fastbacks su super!!!! Ja na zalost nemam ni jedan njihov album, ali na onoj kompilaciji Hype! imaju strava pesmicu! a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts