CTPAX Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Je li vas interesuje Attenzione, atencione (ne znam italijanski, pa sam lupio dve kombinacije, valjda sam nesto pogodio ) Quote
CTPAX Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Mozda ste znali za ovaj sajt, ali nevermind... http://www.lukin.com/Mp3/ Tu mozete da skinete demo i rare snimke... I super zvuce... Quote
blondie`s friend Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 pa nemam bas mnogo toga ali ko je voljan da razmenjuje stvari tu sam dakle: single video theory divx live at the garden divx mtv unplugged divx live at milano 92 divx (rare) odlican!! touring band 2000 divx video collection (svasta) divx E,majstore, OCAJNICKI mi treba Live at the Garden na DivX-u!!! A i taj Milano mi deluje zanimljivo... Quote
zombie eater Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 pa ajde dogovoricemo se nije problem,poslao sam ti pp pozz Quote
zombie eater Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 pa sta bi sa ovom razmenom divx-a i svega? Quote
pearLgirL Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 meni nista ne treba kad nabavis nesto interesantnije, javi Quote
rebel_grunge Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Pesma "Jeremy" je inspirisana istinitom tragedijom.Sesnaestogodisnji Jeremy opisan kao usamljenik, stavio je sebi u usta Magnum 357 i u 09:45 ujutru se ubio pred ucionicom punom svojih skolskih drugova.To se dogodilo u srednjoj skoli u Ricardsonu u koju je Dzeremi(koji je inace isao na terapiju)bio prebacen iz Dalasa. Dzeremi se prethodnog dana nije pojavio u skoli, i nastavnica mu je rekla da ode kod direktora po svoj upisni karton.Dzeremi je izasao iz ucionice, ali umesto da ode kod direktora, vratio se ubrzo sa pistoljem, stao na sred ucionice i rekao:"Gospodjo uzeo sam ono sto hocu", a onda pucao sebi u glavu.Samoubistvo se odigralo toliko brzo da niko nije mogao da ga spreci.Nastavnica se u skoli prislonila uz zid, a deca su joj pritrcala.Ispostavilo se da je cedulja koju je Dzeremi dao jednom drugu u stvari oprostajno pismo.Neko iz razreda je rekao za lokalne novine: "Bio je vrlo tih i ponekad se pretvarao.Delovao je tuzno".Jedan od prijatelja iz razreda bila mu je sesnaestogodisnja Liza Mur s kojom se dopisivao na casovima.Ona je policiji rekla da je pisma obicno potpisivao sa "Odgovori mi", ali nedugo zatim pred samoubistvo poceo je da pise "Poslednji dani".Edija je ovo duboko potreslo i pesma projektuje njegova osecanja.U ovo vreme Edi je vec cvrsto smatrao koliko je besmisleno samoubistvo: " Ubijes se i zrtvujes sebe i pokusavas da se osvetis.A sve sto dobijes je pola stubca u lokalnim novinama. Oblacno i hladno vreme u predgradju...na kraju to nista ne znaci...nista se ne menja.Svet nastavlja dalje a tebe nema.Najbolja osveta je da nastavis da zivis i dokazes se.Budi jaci od ostalih ljudi iz predgradja.".Sam Edi je uzeo ovaj stav za osnovicu svoga zivota, bio je resen da se pokaze jacim od svih klevetnika koji su ga napadali, a ne da savije glavu i sakrije se. Fotografija sa desne strane je fotografija iz spota "Jeremy".Prica govori o decaku Dzeremiju koji je totalni usamljenik. On provodi veci deo svog vremena crtajuci razne slike i trceci unaokolo sume.Njegovi skolski drugovi mu se podsmevaju...roditelji ga ignorisu. Tada njegove oci postaju hladne i mracne.Vraca se u ucionicu, iz svog dzepa izvlaci pistolj.Zatvara oci...a tada...a tada... Quote
rebel_grunge Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Stvar je opshte poznata, al' ne mozh' da shkodi... Quote
zombie eater Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 jel si to uzeo isecak iz knjige "eddie vedder and Pear Jam" Quote
blondie`s friend Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 meni nista ne treba kad nabavis nesto interesantnije, javi Sta,nemoj reci da si nabavila Live@the Garden!? Il te mooozda ne zanima? A zanima li te nastup na Pinkpop festivalu iz 2000? setlista: Rival,Jeremy,NAIS,MFC,Habit,Light Years,Even Flow,Brain of J,Insignificance,Lukin,Once,Rearviewmirror,Betterman,Fucking Up,Black? I Eddie OPET nosi majicu,sa(ovoga puta odstampanim) TIVOLI preko grudi!!!?? Ne znam samo da li je Pinkpop bio pre ili posle Roskilde-a,jer su svi delovali prilicno 'posrano' tokom skoro cele svirke.... Quote
zombie eater Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 blondie sta bi sa onom razmenom cd-a? ajde javi se na pm Quote
rebel_grunge Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 jel si to uzeo isecak iz knjige "eddie vedder and Pear Jam" jok, skin'o sa nekog sajta... Quote
zombie eater Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 da pa ok....ali to je deo iz knjige koja je u stvari biografija benda i moze se naci kod nas u prevedenom izdanju Quote
WS Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Ljudi, treba mi tracklist za onu piratsku kompilaciju 'Spin the Pearly Hits', ako neko može da pomogne... Quote
pearLgirL Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Sta,nemoj reci da si nabavila Live@the Garden!? Il te mooozda ne zanima? A zanima li te nastup na Pinkpop festivalu iz 2000? setlista: Rival,Jeremy,NAIS,MFC,Habit,Light Years,Even Flow,Brain of J,Insignificance,Lukin,Once,Rearviewmirror,Betterman,Fucking Up,Black? I Eddie OPET nosi majicu,sa(ovoga puta odstampanim) TIVOLI preko grudi!!!?? Ne znam samo da li je Pinkpop bio pre ili posle Roskilde-a,jer su svi delovali prilicno 'posrano' tokom skoro cele svirke.... hehehe pa ni jedno ni drugo nabavicu ga ali sam u 'procesu nabavljanja' nekih drugih stvari... blago meni, a ovamo fax ode u pm... ali nevermind, sad sam happy sto mi je komp popravljen, pa cu moci i da gledam to sto nabavim pinkpop! fuckin up! ...naravno da me zanima, sve me zanima! pinkpop je sigurno bio prije roskildea...mislim da su otkazali sve nastupe poslije, jer ih je to bas ubilo...ne znam..e a taj tivoli, mislim da sam negdje vidjela da se neko mjesto ili nesto zove tivoli (tj nije hala tivoli u ljubljani jedini fizicki objekat sa tim imenom ) valjda WS: go spin the black circle porch who u r given to fly animal jeremy not 4 u smile rats soldier of love alive brain of j indifference hail hail black rvm wishlist last kiss Quote
blondie`s friend Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Ma,ko otkazao nastupe!?? Mozda pricom,al bar ti imas 10 bootlega sa americke turneje iste jeseni/zime,dakle posle incidenta! Eto objasnjenja zasto je Eddie pustio bradu tada... E,a mene mis poceo zezati nevidjeno,ne znam sta mu se desava;reinstalirao sam drajvere al ne pomaze.... Je si l' ti u Bg-u? Quote
rebel_grunge Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 da pa ok....ali to je deo iz knjige koja je u stvari biografija benda i moze se naci kod nas u prevedenom izdanju Znam, imam knjigu, sada je oko 300 din u platou. Quote
rebel_grunge Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Ne bih da shirim dezinformacije, ali... R.E.M. ovih dana imaju turneju po USA, a kao "gost iznenadjenja" na turneji ih prati Pearl Jam... E sad, opshte je poznato da REM sledece godine dolazi u bg... Maaaa nishta, pricha nema poentu. Quote
WS Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Jel' video neko ovo? Na REM mi se nešto ne ide, ali ako čujem da su svirali PJ ispred njih ima da se osakatim. Mada, zaista, teško da će se to desiti. Nervira me to što su svi dobri koncerti na NBG-u. Ne možeš ko čovek da se vratiš kući. Quote
zombie eater Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Pearl Jam ne nastupaju kao predgrupa REM-u vec zajedno sa njima sviraju u okviru anti-bushovske turneje/kampanje pod nazivom "Vote for Change" koja traje nekih 10 dana i sa njima sviraju i Ben Harper,Death Cab for a Cutie i jos mnostvo bendova. Cilj kampanje je pogadjate koji... Sto se tice Pearl Jama sledece godine im izlazi novi album koji ce biti u 90% slucaju propracen evropskom turnejom,tako da ih mozda neko i ovde dovede a ako ne eto nadam se Budimpeste:) Quote
rebel_grunge Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Pearl Jam ne nastupaju kao predgrupa REM-u vec zajedno sa njima sviraju u okviru anti-bushovske turneje/kampanje pod nazivom "Vote for Change" koja traje nekih 10 dana i sa njima sviraju i Ben Harper,Death Cab for a Cutie i jos mnostvo bendova. Cilj kampanje je pogadjate koji... Sto se tice Pearl Jama sledece godine im izlazi novi album koji ce biti u 90% slucaju propracen evropskom turnejom,tako da ih mozda neko i ovde dovede a ako ne eto nadam se Budimpeste:) Cilj kampanje je da skupe shto vishe para i da nastupe pred shto vishe ljudi, right ? Quote
zombie eater Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Cilj kampanje je da skupe shto vishe para i da nastupe pred shto vishe ljudi, right ? naravno to je uvek bio cilj Pearl Jam-u:) Quote
thumb Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Sto se tice Pearl Jama sledece godine im izlazi novi album koji ce biti u 90% slucaju propracen evropskom turnejom,tako da ih mozda neko i ovde dovede a ako ne eto nadam se Budimpeste:) Bilo bi odlicno videti ih u Bg-u Quote
Pajaga Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Bilo bi odlicno videti ih u Bg-u ne, ne, beogradjani su budale, oni ne vole pearl jam... joj, hoce li me neko spasiti? gusim se u ovolikoj ironiji... Quote
Recommended Posts