Jump to content

Recommended Posts

Guest porcelina
Posted

Ljudi, pozdrav svima!!

Nova sam ovde, volele bih da znam da li neko ima koncerte PJ ili koncerte ostalih u globalu nazvanih "seattle" bendova??? Ako ste raspolozeni za razmenu i ako ste darezljivi, javite se!!!

Hvala!

POZZ!!!

Posted

hey Habit hvala za link....

inache sto se tice koncerta u Bg-u po svemu sudeci evropska turneja ce se desiti u septembru/oktobru.Ne vidim razlog otkazivanja istog u Beogradu....To su verovatno gluposti i pretpostavke necije..

Posted (edited)

@Habit: e, sad vec moze biggrin.gif

@najbolja_pesma_FaithNoMore-a: nadajmo se... nisam znao za to... ja sam misleo da je jun/jul

EDIT: pesma je... simpa... nista vise... mada, meni se nista nije svidelo na prvo na prvo slusanje

Edited by niking
Posted
Tebi je lako jer ces ih u najgorem slucaju uhvatiti negde blizu...npr. u Budimpesti, ali ako dodju ovde - ti i ja u prvi red! biggreens.gif

Iako ne dodju ovde i ti ima da ides sa mnom negde u Evropu! icon_da.gif

Ali, ja sa iskreno nadam da ce doci!

Posted

Cula sam nekog lika(cuj, lika - chiku laugh.gif ) iz Multimedia concerts-a juce na tv-u kako najavljuje koncert velikog grunge benda iz Sijetla u Beogradu, u septembru(<- mislim, posto sam se pogubila kad je spomenuo Sijetl icon_smile.gif )...Vise nista nije precizirao, ali nadajmo se najboljem! biggreens.gif Btw, isti cika je na toj konferenciji za stampu najavio i Stinga, Simply Red i jos nekog, ali sam zaboravila. icon_redface.gificon_biggrin.gif

Posted
Cula sam nekog lika(cuj, lika - chiku laugh.gif ) iz Multimedia concerts-a juce na tv-u kako najavljuje koncert velikog grunge benda iz Sijetla u Beogradu, u septembru(<- mislim, posto sam se pogubila kad je spomenuo Sijetl icon_smile.gif )...Vise nista nije precizirao, ali nadajmo se najboljem! biggreens.gif Btw, isti cika je na toj konferenciji za stampu najavio i Stinga, Simply Red i jos nekog, ali sam zaboravila. icon_redface.gificon_biggrin.gif

E pa slucajno znam tog lika iz Multimedia Concerts.

Ljudi su ozbiljino prionuli na posao i pored Massive Attacka, Stinga i Simply Reda, krajem septembra DEFINITIVNO dovode jos jedan veliki bend. I jeste iz Seattlea. Ugovor je POTPISAN tako da:

PEARL JAM U SEPTEMBRU U BEOGRADU!!! biggreens.gif

Posted

Linkovi za pesme sa novog albuma koje su procurele na netu:

Life Wasted - wasted

Comatose - comatose

Parachutes - parachutes

Severed Hand - severed hand

Po ovim pesmama album ce biti punk/rock orijentisan sa par balada,mene od ovoga sto sam dosad cuo najvise podseca na moderni vitalogy.

Pesme mogu da se skinu sa save target as dok sa flashgate-om ne.

• 2 weeks later...
Posted

Te pesme su extra..pogotovo Life Wasted koji je totalni r'n'r punk fazon ala Turbonegro/Hellacopters po meni...

inace koncert ovde je zakazan za cini mi se 26 septembar...pominje se Hala Sportova i karta od 25 eur

Posted

Okej 4 meseca do septembra.

160 dana

Sto da ne ako sam izdrzao 9 meseci cekajuci da se rodim mogu i ovo

Sad jos samo da POTVRDE ZVANICNO

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif