ALEXIE_AIC Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Okej 4 meseca do septembra. 160 dana 4 meseca nije 160 dana... A i ima 5 meseci do septembra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 IT'S A FREAKING JOKE...za ime sveta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Al` ti je shala... Ali, ono za 9 meseci je bilo stvarno dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Hvala JEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! PJ u BG!!!!!!!!!!! ?????ili mozda ne????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 `Ajde, ne kenjaj. Danas ti humor nije jaca strana, jel`? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ne salim se Dok ne budem drzao kartu u rukama i vidim zlatnim(ne mora ali bilo bi lepo) slovima ispisano "Pearl Jam" "karte su ne povratne" "stampano na recikiranom papiru" i svima omiljeno "zabranjemo unosenja svega i svacega" ostajem ne uveren u celu pricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Misanthropia_ Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 erm... ja sam chula da dolaze 50g maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 i'm sooo confused!!! pa ljudi shta se zbiva jel dolaze ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABVH Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 erm... ja sam chula da dolaze 50g maja HAHAHAHAHHAAHHA Maj ima samo 31 dan!! Salim se (ne, ne salim se stvarno ima samo 31 dan) 5 maj mi deluje tooooooo goood to be truth. Bilo bi reklama negde, poster barem, flajer, najava u dnevnom djubretaru, grafit, tetovaza, daj sta das!!!Odlepio sam Ne znam. Jedni kazu jedno, drugi kazu drugo, prvi kazu drugo i drugi kazu prvo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Da, da, ti si definitivno odlepio ... Ne verujem ni ja da ce biti tako skoro koncert, svi pricaju o septembru + je chika iz Multimedia concerts-a(koji ih dovode) najavio za septembar svirku. A bilo bi dobro da je sto pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Misanthropia_ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 hahaha greshka u kucanju ljudi ne znam, ja sam rekla shta sam chula nisam rekla da je sigurno tako ali itji tju kad god bude bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 nema sanse da dodju u maju, to je dezinformacija......... u evropu dolaze tek u avgustu, na britanske festivale...... maj, jun i jul su na turneji po USA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Evo bas sam preslusao novi album i nije los. Ima dobrih pesama,ali i par losih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habit Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 2 reci - Odlican Album Procureo je na netu,kvalitet zvuka je malo losiji,podseca na demo za razliku od pesmi WWS,Unemployable koje su zvanicno izdate.Neke pesme i nisu na prvo slusanje ali posle treceg mislim da ce vecina biti zadovoljna. Detaljniji opis posle 10-og preslusavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Meni je WWS jako zivahna pesma...po tome me donekle podseca na SOLAT. Sudeci po naslovu, mislila sam da je neka depresivna pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 album je dosta progresivan za razliku od prethodnih izdanja....kod fanova nekih izaziva reakcije kao sto je to svojevrmeno uradio No code... Dosta energican u pojedinim trenucima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siouxsie Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ja vala cekam da izajde zvanicno album.citaj_da cujem kvalitetan snimak_stvarno vishe ne mogu da slusam pearl (kada slusam album prvi put)na kojekakvim kasetama i loshim nareanim diskovima.... ja sam negde cula da je nezvanican datum dolaska u bg 27.sep. sto bi bilo idelano...pitam se da li ce svirati u atini i ako sviraju,da cu ih "zahvatiti"..eh,to bi bilo sjajno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave GROHL Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ja sam cuo da ce EUFORIA biti predgrupa Pearl Jam-u u Beogradu. Ima li neko vise informacija!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Cuh i ja, 27. septembar. BGD Arena. Mada cisto sumnjam da Pearl Jam moze da napuni i Tas a kamoli Arenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habit Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Pa mislim da ce doci vise ljudi nego sto je bilo na Fil Kolinsu ili sto bi bilo npr. na Jon Bon Jovi-ju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 pa ja licno ocekujem oko 8000 ljudi....ako bude BGD arena,sam ugodjaj i zvuk bice sjajan mada koga je uopste briga da li ce biti puno ili ne......i da bude 3000 ljudi moze da bude extra mada mislim da ce biti znatno vise ljudi zbog popularnosti benda u sirim muzickim krugovima,te su jedinu koji predstavljaju zaostavstinu nekadasnjeg vrlo populatnog seattle zvuka....na organizatoru je da razmislja sta i kako... Ja sam cuo da se hala sportova javja kao jedna od opcija za koncert a da ce karta biti 25 eur no mislim da sam to vec negde napisao.. Sto se tice predgrupa ja bih licno voleo tu da vidim Kanda,Kodzu i Nebojsu... Inache novi album je exxtra! vise o njemu kasnije kada saberem utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Bitno je da dolaze. Ali, iskreno i ja mislim da je arena prevelika za njih i da ce biti manje ljudi nego na Fil Kolinsu! Najvise bih volela da Broken Strings bude predgrupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ja sam cuo da ce EUFORIA biti predgrupa Pearl Jam-u u Beogradu. Ima li neko vise informacija!?!?! Pa, ti bi, kao bubnjar iste, trebao da znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts