zombie eater Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Uhh ti kao shatro domaci tribute bendovi u vezi Pearl jam su mi golo dno... Nisu se mrdnuli dalje od jeremy,state of love and trust i rearviewmirror.Ako si vec resio da uradis tribute nekom bendu onda ces uzeti u obzir ceo njihov opus zakljucno za poslednjim albumom.Nisam do sada video da je to iko uradio.Ista stvar i sa Alice in Chains.Smejurija. Elem,super sto ipak ima neki organizovan prevoz za Zagreb.Nadam se da ce proci sve ok.Vidimo se tamo Quote
23/16 Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 http://www.internettravel.co.yu/ http://www.internettravel.co.yu/programi/pearljam.pdf Vidimo se u Zagrebu Solidna ponuda. Ortakinja i ja idemo 100%. Quote
Paklena Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Zvala sam ih i ako dobro kapiram karte mogu da se uzmu i dan pred koncert,cena je jeftinija nego da se sama organizujem, samo da otkacim tih par ispita i....YEEEEEEEEEEEEE Ljudi vidimo se tamo...da zbijemo redove...kao predstavnici Bg i Srbije Quote
Guest Pirate Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Zvala sam ih i ako dobro kapiram karte mogu da se uzmu i dan pred koncert,cena je jeftinija nego da se sama organizujem, samo da otkacim tih par ispita i....YEEEEEEEEEEEEE Ljudi vidimo se tamo...da zbijemo redove...kao predstavnici Bg i Srbije Eeeehhh, Paklena Ribo ista nas briga muci. Studentska je muka pregolema . Mada meni ostalo 1.5 ispit do kraja na ETF, pa ja ipak opusteno, ali hteo bih to da dam u sep/okt roku, pa posle da se bacim na diplomski. Inace ko je iz NS, a zeli na koncert Pearl Jam u ZG, ima organizovan prevor: karta 45 evra + 40 evra put. Ko je zaiteresovan neka mi se javi na PM za kontakt. Quote
23/16 Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 (edited) Eeeehhh, Paklena Ribo ista nas briga muci. Studentska je muka pregolema . Mada meni ostalo 1.5 ispit do kraja na ETF, pa ja ipak opusteno, ali hteo bih to da dam u sep/okt roku, pa posle da se bacim na diplomski. Inace ko je iz NS, a zeli na koncert Pearl Jam u ZG, ima organizovan prevor: karta 45 evra + 40 evra put. Ko je zaiteresovan neka mi se javi na PM za kontakt. Potpuno ista situacija...1.5 ispit i gotovo. Bas dobro da ce biti ogranizovan prevoz iz NS-a,pa necu morati da se cimam do BG-a. Edited August 10, 2006 by shin-bojan Quote
zombie eater Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Forum nije radio tako da i nije bilo reci o koncertu u Zagrebu.Ko je bio,kako se proveo? Kako vam se svidela set lista? Meni je bilo fantasticno....doziveh katarzu Obimniji izvestaj uskoro.. Quote
ALEXIE_AIC Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Black - Zagreb Snimak je los, jbg, ali vidi se da je atmosfera bila fantasticna. Quote
Paklena Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Pa EVO bilas am ja i necu puno da pisem (mislim ko je lud da cita pet strana mojih impresija) ko je bio zna...recima se ne moze preneti drugima... SUPER EXTRA STRAVA MEGA ULTRA GIGA NENADJEBIVO DO JAJA SAVRSENO LJUDI JEDNOSTAVNO TO JE JAM!!!!! ovde vam je link sa jos puno snimaka http://www.box.net/public/hoz56r5gh5#main Quote
23/16 Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Name: Zagreb, 09-26-2006.rar Size: 241MB Description: Pearl Jam - Zagreb, 09-26-2006 http://www.sendspace.com/file/qowu9e Quote
zombie eater Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Hej jel moze neko da okaci ovaj bootleg iz Zagreba ako ga ima? Ovaj link ne radi sto je ostavio Shin-Bojan Quote
23/16 Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Jbg,radio je pre nedelju dana. Aj mozda ga ja opet uploadujem... Quote
Paklena Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 ALO LJUDI GDE STE NESTALI?!?!?!?!?! Niko nista ne pise...Jel bio iko u ZG, hocu da cujem kako se vama DOJMIO cert?!!! Quote
*Annie* Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 bila sam ja zagrebu na certu!!! bilo mi je DO JAJA!! i dalje ne mogu da verujem da sam bila tamo... najbolji koncert na kome sam bila Quote
zombie eater Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Da li je neko kojim slucajem saznao,video da ima ili pak poseduje doticni bootleg video iz Zagreba? Moram da ga nabavim pre ili kasnije jer je bilo fantasticno,kako i bend sam kaze,jedan od boljih ako ne i najbolji koncert na turneji.Nesto ste se ulenjili fanovi Quote
23/16 Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) mmmm....hocu i ja Edited November 17, 2006 by shin-bojan Quote
Paklena Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 imam ja... AL ste toliko lenji da ste me razocarali u svakom mogucem smislu... Quote
rebel_grunge Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ummm... a kako bismo mi mogli da dodjemo do toga ??? Quote
zombie eater Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 imam ja... AL ste toliko lenji da ste me razocarali u svakom mogucem smislu... Imas video iz Zagreba ili pak samo audio bootleg? Javi molim te.Ako je ono prvo pa ti si zlato pozz Quote
Paklena Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 ajd' ba, nestrpljivi smo! ma jeste li? imam audio...Vlado vec sam ti rekla... Quote
zombie eater Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 Au ala ste se uspavali,ha...ali evo da vam ulijem malo nade "...Although touring plans for 2007 are unconfirmed, speaking in interview with The Skinny Magazine in October 2006, Stone Gossard discussed the possibility of another European tour and a possible reappearance in Scotland. "We might be doing some more roadwork in 2007 and get around Europe a bit more then, I can't confirm anything for definite but that normally includes a gig in Scotland, right? So we'll see you there..." Da ne zaboravimo i sta je Eddie rekao u Zagrebu...ko je bio zna A vidim i da neki dizu prasinu oko Exita mada mi je to daleko od realnosti... Quote
darthmoog Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 sta je rekao eddie u zagrebu...nisam bio ne znam. Quote
zombie eater Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 sta je rekao eddie u zagrebu...nisam bio ne znam. see you next year! Quote
niking Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 da, mada je reakcija ostalih clanova benda bila drugacija, kolik osam ja cuo... mogli bi u BG da dodju, jebo ih Zagreb Quote
Recommended Posts