zombie eater Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Da ali evo mogao si da procitas sta je Stone rekao u intervju tako da tu ipak ima istine... Quote
Johnntra Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 U Zagredbu je bilo keva! Ako je josh neko odavde bio, veliki rispekt. Ima preko ten cluba da se naruci Audio iz Doma Shportova. Pozdrav iz Amsterdama! Quote
darthmoog Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 samo da se setim kako se zove sajt koji kaci besplatno te oficijalne bootlege...imaju ih sve...ako se setim reci cu vam... Ja sam preko metalicinog fan cluba uzeo koncert iz beograda...zvuk je bio katastrofa...mislim da je cak i bootleg bio bolji... Quote
Stringer Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 SEcam se ja sta je rekao u Zagrebu, ali iako je to PJ, to svi kazu na koncertu!!! Cak je i Metalika to rekla... Ali, naravno nadamo se!!!!! Elem, imamo mi snimak iz Zagreba i do jaja je!!!!! Quote
zombie eater Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 2007 bi trebao da izadje official DVD sa dela euro turneje po Italiji a pominje se i izdavanje DVD-a sa kompletne turneje evropske,ukljucujuci tu i americku turneju...bice veselo,no ostaje da se vidi i doceka... a da pojavio se video iz Lisbon II,Verone i jos nesto... Quote
rebel_grunge Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Elem, imamo mi snimak iz Zagreba i do jaja je!!!!! A postoji li nachin da se dodje do tog snimka ? Quote
Stringer Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Naravno, iscimas mene, Nikinga ili Pajagu na pp i dogovorimo se za gde i kada da se nadjemo. Nikakav problem!!! Quote
crop duster Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Meni je pearl jam omiljeni band.Ukoliko je neko raspolozen za razmenu nekih izdanja, neka se javi se na mail [email protected] , pa cu poslati katalog. Ako imate katalog, posalji te ga. POZDRAV milos i. BEOGRAD (VRACAR) ps. Bio sam u Zagrebu, pa mozda sam vec nekog upoznao. Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Dooobar dan dobri ljudi. Eto,odlucih i ja da se pridruzim ovom "metalskom" forumu, iako se STVARNO ne osecam "metalski". Jedino sto me veze za to jesu Alice In Chains/Soundgarden i neki nu-metal koji volim da poslusam. Yeah. Izbledeo mi je predhodni nick "missgrunge" pa sam se odlucila za Sunshine ( aic pesma ) i Wes C. Addle (Eddiev potpis) = JA Ne bih htela da pametujem etc. Lepo je videti fanove i one koji ih gotive....:)I ja sam bila u Zagrebu. BILO JE NEOPISIVO DOBrO!!! (ps.negde sam videla ... pa da dodam:Stone Temple Pilots je LA Grunge a ne SEATTLE - tako da ne pripada "chetvorci)) POzdraw SwIma. Quote
scum Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 pod tom "cetvorkom" se obicno uzimaju soundgarden, AIC, PJ i nirvana anyway, dobrodoslica od mene Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 pod tom "cetvorkom" se obicno uzimaju soundgarden, AIC, PJ i nirvana anyway, dobrodoslica od mene Uprawo zato kazhem. Hvala na dobrodoshlici. Quote
darthmoog Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Jedino sto me veze za to jesu Alice In Chains/Soundgarden i neki nu-metal Quote
scum Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 odakle si ovo citirao? zvuci stupidno, ali mozda je izvuceno iz kontexta... Quote
Krejzi Meri Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 13.06.2007. - Chorzow, Poljska!!! http://livenation.pl/koncerty.php Quote
ALEXIE_AIC Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Au...pa, kad su tako blizu, mogli bi da svrate i ovde. Quote
scum Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 pa mogli bi... samo treba da se nadje neko ko ce da organizuje to... Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 odakle si ovo citirao? zvuci stupidno, ali mozda je izvuceno iz kontexta... to sam rekla za metal. shta me vezhe za metal (metal forum) aic i soundgarden (koji su metal grana grungea) i neki nu-metal. Shta je tu stupidno?! ...Njami...JOSH JEDAN PJ KONCERT U MOM ZHIVOTU!?!?!? A....daaaaaaaaaaaaaaa...aaaa...nemojte prebrzo da sudite...ko zna o cemu se tu radi...nemojte se radovati...LO!L Quote
Krejzi Meri Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 "...The show will be the only one in the Central-Eastern Europe (whatever that means) during 2007 European tour and probably one of few non-festival shows..." sve informacije: http://www.pearljam.pl/index.php/ne..._show_in_poland Polako, ima jos vremena, ali ako ne bude nista prihvatljivije, u Poljsku idem sigurno! Quote
scum Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 pa ako uzmemo u obzir da je exit "tu negde" onda bi stvarno bilo dobro da se neko iscima za to... Quote
Krejzi Meri Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 na www.exitfest.org forumu topic Pearl Jam!!! Podrzite, pa sta bude! Quote
darthmoog Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 sta mi je rekao jedan od organizatora road fest festivala kada sam ga pitao za pj. "jos uvek ti ne mogu dati odgovor za pearl jam... ja sam vise nego za da oni budu na festivalu ali pored nas pita se jos neko (uglavnom menadzment)" Quote
Recommended Posts