Paklena Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 A specijalitet kuće da bude "PJ tour around the world" P.S. za sve koji su bili u ZG - ja sam idejni tvorac slogana "can't find a better jam" al su mi braća 'rvati maznuli intelektualnu svojinu bez pitanja i plaćanja Quote
Paklena Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 E a da vas sada nešto pita vaša PJ sister: NA snimku koncerta iz Viktorije (Španija) PRE BETTERMAN IMA AKUSTIČNI INTRO - NEKA MEDITERANSKA MELODIJA koju niko ne može da izvali da mi kaže KOJA JE TO PESMA. Liči na "Kuma" ali izgleda da nije Quote
Guest Pirate Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 P.S. za sve koji su bili u ZG - ja sam idejni tvorac slogana "can't find a better jam" al su mi braća 'rvati maznuli intelektualnu svojinu bez pitanja i plaćanja Evako je to izgledalo sat vremena pred 'cert Quote
Paklena Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 E 'fala prijatelju, al samo mi so na ranu dosipas jer kada sam usla u halu prvo sto sam videla je bio moj citat na drugoj strani tribina...I WAS Al jbg, izgleda da smo mi Srbi oduvek bili pametni i lenji da tu pamet demonstriramo Quote
zombie eater Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 E 'fala prijatelju, al samo mi so na ranu dosipas jer kada sam usla u halu prvo sto sam videla je bio moj citat na drugoj strani tribina...I WAS Al jbg, izgleda da smo mi Srbi oduvek bili pametni i lenji da tu pamet demonstriramo Zar je uopste bitno ko je to napravio,izmislio i napisao? Ne razumem cemu te frustracije,heh.Bitno da je bio dobar cert Quote
Krejzi Meri Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 !!!!!!!!! www.internettravel.co.yu !!!!!!!!! IDEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zombie eater Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ceo aranzman je malo preskup a i sta je sa onima koji ne zele da gledaju linkin park i da ostaju 2 noci...bah...radije bih se iscimao sam Quote
Krejzi Meri Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ceo aranzman je malo preskup a i sta je sa onima koji ne zele da gledaju linkin park i da ostaju 2 noci...bah...radije bih se iscimao sam Da, da, slazem se sa tobom...ljigavi Linking Park u svakom slucaju treba izbeci......... ...ma idem i peske ako treba.........hehehehe Quote
23/16 Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Preskupo. Ja bih samo da odgledam PJ i odmah kuci. Quote
Paklena Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Zar je uopste bitno ko je to napravio,izmislio i napisao? Ne razumem cemu te frustracije,heh.Bitno da je bio dobar cert Ma ne!!!Pogrešno si me skapirao. Bio je koncert VRH SVIH VRHOVA - KATARZIČAN!!! Nego mi krivo što su sve pohvale pokupili domaćini, a za nas ostale (a bilo nas je sa raznih strana) ništa...eto o tome se radi A sto se Poljakije tiče...preskupo...ne kapiram zasto za te pare ne bismo mogli do Beča ili Venecije? ŽTP čak ima i direktne linije ka tim gradovima. Ako mogu da vode na Justina i Beyonce u Beč ZAŠTO NE MOŽE I PEARL JAM!!! Sem toga u beču ima mnogo više toga da se vidi Quote
AquaZX Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ne pise nista na sajtu u vezi vize - nadam se da agencija obezbedjuje... Quote
Krejzi Meri Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ne pise nista na sajtu u vezi vize - nadam se da agencija obezbedjuje... Da, obezbedjuju vize, viza je besplatna, samo se placa zdravstveno osiguranje 570 din. Quote
AquaZX Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Kako besplatna viza za EU? Mozda je uracunata u cenu? Quote
Krejzi Meri Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Kako besplatna viza za EU? Mozda je uracunata u cenu? Ne znam, idi na internettravel.co.yu, imas da skines program putovanja u pdf formatu...tamo ti sve pise! Quote
AquaZX Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ma ne pise, gled'o sam Mozda daju Sengen na godinu dana, multipass Quote
zombie eater Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Poljska jeste navodno deo EU ali nije punopravni clan koliko ja znam,slicna situacija je i sa Ceskom ja mislim...Ovaj aranzman je preskup...skoro 200 eur! Covece...mozemo i sami da se organizujemo,iznajmimo autobus,rezervisemo karte..viza se i ovako lako dobija a i za dz je.. Quote
Paklena Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 I i dalje niko ne zna koja je ono pesma u uvodu? Evo male pomoci trebalo bi da je ovo taj link Quote
Igor RHCP Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 I i dalje niko ne zna koja je ono pesma u uvodu? Evo male pomoci trebalo bi da je ovo taj link mali problem dala si snimak iz zagreba a ne iz spanije pregledo ga celog pa nema nikakve mediteranske melodije Quote
Paklena Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Upsi, moja greska ovo je pravi link http://www.youtube.com/watch?v=ss-5jcuJHRQ Quote
zombie eater Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) @ Paklena Riba Pa lici na to kao da je neka mediteranska,verovatno kao sto i pretpostavljas,neki spanski guitar classic...barem tako ja kapiram,heh.Ko ce ga znati Edited March 30, 2007 by zombie eater Quote
Paklena Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Pa u tome i jeste fora SVIMA DELUJE MNOOOOGO POZNATO A NIKO NE ZNA ŠTA JE! Quote
Igor RHCP Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 to je unknown melodija koju je verovatno sam smislio pred ulaz u pesmu nesto kao mettalika sto je pokupila od Serdjija Leona ili enrico morricone ne znam tacno ko je od njih dvojice kompozitor za vesterne sa klintom Quote
Krejzi Meri Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 hihi "...you are throwing joints, I should insult you more..." Quote
Recommended Posts