Paklena Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Šta je ovo? Zavladala spavaonica...nigde zive duse!!! E jel hoce neko da se organizuje za odlazak na koncert u Bec, ja se skoro vratila iz Beca, skroz sam pod utiskom grada pa mi se ide opet... Quote
AquaZX Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Moze! Samo ti nama navadi vize za EU pa idemo ako hoces i na mesec dana Quote
Paklena Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Pa mislila sam da prebegnemo peske preko grane...ko Prle i Tihi... Quote
zombie eater Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Dobra acoustic pesmica...uostalom kao i vecina Eddijevih solo radova... Quote
Paklena Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 this is fucking hilarious! taj edi je non stop odvaljen, al mi ga ipak volimo... Quote
zombie eater Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 E niko ni da bekne...nego videh i ranije taj klip....interesantna pricica ima u vezi njega...ko hoce moze da pogleda....a svi znamo da je EV ljakse teski ) Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 jammeri.da li ste tuuuu? ja sam juche saznala da ne ideeeem.:/:/:/ tako da mi ostaje samo onaj iz Zg.da placheeem.:'( Quote
Paklena Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Uspavali se jammeri ne znam da li ste videli topik ovde na yumetalu o Nova ROck Festivali, neki likovi organizuju odlazak na sva tri dana...potrazite, ako ste zainteresovani, ja bih volela da mogu da idem (bila sam na ivici da idem) ali neke stvari se moraju odraditi tako da...ZELIM LEP PROVOD ONIMA KOJI MOGU DA IDU! Quote
niking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) KST Sreda 20. jun: Alternation specijal: veče grupe Pearl Jam dj sale Edited June 18, 2007 by Beauty In Darkness Quote
Paklena Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ako cemo tako ima Static tribjut grandz vece u FESTU 22.06. Ali ovde govorimo o suvom sublimiranom esencijalnom LIVE PJ prasenju... Quote
zombie eater Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) Rekoh vec jednom negde ovde na forumu....jebo ti te nase Pearl jam tribute bendove (ako ih je uopste i bilo)....niko se nije mrdnuo dalje od Jeremy,RVM,SOLAT...mozda zato sto ne znaju da odsviraju ostale pesme Edited June 19, 2007 by zombie eater Quote
Paklena Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Istina skroz, sad citam ovaj moj post pa kapiram da sam se lose izrazila...druga recenica se odnosi na temu *Govorimo o originalnom PJ* a ne na tribute vecerima bendovima i slicnim pokusajima imitacije eto tek da ne ostanem misunderstood Quote
Krejzi Meri Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 LONDON 18.06........................kakva set-lista............otvaranje sa Long Road, kraj sa Indifference!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRH! Set: Long Road, Severed Hand, Grievance, Comatose, Given To Fly, Low Light, I Got Shit, Faithfull, Green Disease, Marker In The Sand, Immortality, Down, Present Tense, State Of Love And Trust, Why Go, Save You, Porch 1st Encore: Inside Job, Parachutes, Crazy Mary, Do The Evolution, Alive 2nd Encore: No More, Bu$hleaguer World Wide Suicide, Rockin' In The Free World, Indifference :udri: Quote
zombie eater Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Dobro je opet su malo prosarali repertoar...proslog leta na euro tour-u Binaural je bio skroz zapostavljen a meni jedan od najboljih albuma heh Quote
meca Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ima li neko neke koncerte od Pearl Jam, bilo mp3, bilo video za razmenu? Quote
Council A Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 LONDON 18.06........................kakva set-lista............otvaranje sa Long Road, kraj sa Indifference!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRH! Set: Long Road, Severed Hand, Grievance, Comatose, Given To Fly, Low Light, I Got Shit, Faithfull, Green Disease, Marker In The Sand, Immortality, Down, Present Tense, State Of Love And Trust, Why Go, Save You, Porch 1st Encore: Inside Job, Parachutes, Crazy Mary, Do The Evolution, Alive 2nd Encore: No More, Bu$hleaguer World Wide Suicide, Rockin' In The Free World, Indifference :udri: Fuck, stvarno super set-lista. Quote
blondie`s friend Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Nacuo sam neku pricu o koncertu u Sloveniji, al nigde nista nisam pronasao.... Zna li neko nesto o tome? Quote
zombie eater Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Kakvu pricu? O koncertu? hmm tesko... Quote
zombie eater Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 heh Edi ponovo na filmu: Eddie Vedder u novom filmu Seana Penna Frontmen Pearl Jama snimiće solo album za Pennov novi film Into the Wind. Eddie Vedder je do sada imao dve pesme na izdanjima koja su pratila filmove čuvenog glumca. Pesma Long Road nalazi se na soundtracku za Dead Man Walking, a obrada klasika Beatlesa You’ve Got To Hide Your Love Away, na soundtracku za I Am Sam. Vedder će imati i malu ulogu u filmu Into the Wind, prvu posle uloge bubnjara benda Citizen Dick Matta Dillona u filmu Camerona Crowea Singles (1992) Quote
Krejzi Meri Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 OFFICIAL: PJ to release Italy DVD on September 25, 2007 A teaser for the DVD 'Picture in a frame' has just been released: It has also been revealed that the DVD running time will be 153 minutes and that the packaging is a hard bound 24 page digi-book with a series of photos that look like lobby cards for the film. Pearl Jam announces the release of Immagine In Cornice "Picture in a Frame", a live concert film chronicling the band's performances and behind-the-scenes footage from the five Italian concerts that took place as part of the band's 2006 European tour. The cities include Bologna, Verona, Milan, Torino and Pistoia, Italy. Quote
zombie eater Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Uhh kapiram da ce taj DVD biti extra interesantan mada sam i pomalo razocaran cinjenicom da na istom nije ukljucena cela evropska turneja....mada oni su sentimentalno vezani za Italiju tako da...he Quote
Krejzi Meri Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 i jos: Soundtrack filma o Dylanu Skupina značajnih rock izvođača udružila je svoje snage zbog soundtracka filma "I'm Not There" redatelja Todda Haynesa. Soundtrack za film, tematski vezan uz Boba Dylana, pojavit će se u prodaji 30. listopada, a među izvođačima su i Eddie Vedder (Pearl Jam), Yo La Tengo, Jeff Tweedy i mnogi drugi. "I'm Not There" portretira Dylana u različitim stadijima njegove karijere (šest glumaca igrat će Dylana, među njima Cate Blanchett, Heath Leadger, Richard Gere i Christian Bale), a u američka kina stiže 21. studenog. Snimljeno je više od trideset pjesama, uglavnom uz pratnju 'kućnog', za ovu prigodu posebno oformljenog benda The Million Dollar Bashers: Lee Ranaldo (Sonic Youth), kolega mu Steve Shelly na bubnjevima; gitaristi Tom Verlaine (Television), Nels Cline (Wilco) i Smokey Hormel; klavijaturist John Medeski, te Dylanov basist Tony Garnier. Jedan od pratećih bendova bit će i Calexico i to Jimu Jamesu (My Morning Jacket), Charlotte Gainsbourg, Willieju Nelsonu i Rogeru McGuinnu iz The Byrds. Najzanimljivije pjesme koje će se pojaviti bit će Dylanova "I'm Not There" (raritet iz "The Basement Tapes" faze), kao i ista obrada grupe Sonic Youth. Vedder će otpjevati "All Along The Watchtower", a Cat Power "Stuck Inside of Mobile With Memphis Blues Again" koja se ipak neće pojaviti na njezinom nadolazećem albumu obrada početkom iduće godine. Mada službeni popis pjesama još nije definiran, ovo su pjesme koje će se najvjerojatnije pronaći svoje mjesto na dvostrukom disku: All Along The Watchtower - Eddie Vedder And The Million Dollar Bashers As I Went Out One Morning - Mira Billotte Ballad Of A Thin Man - Stephen Malkmus And The Million Dollar Bashers Billy - Los Lobos Can You Please Crawl Out Your Window - The Hold Steady Can't Leave Her Behind - Stephen Malkmus And Lee Ranaldo Cold Irons Bound - Tom Verlaine And The Million Dollar Bashers Dark Eyes - Iron & Wine And Calexico Fourth Time Around - Yo La Tengo Goin' To Acapulco - Jim James And Calexico Highway 61 Revisited - Karen O And The Million Dollar Bashers I Dreamed I Saw St. Augustine - John Doe I Wanna Be Your Lover - Yo La Tengo I'm Not There - Bob Dylan I'm Not There - Sonic Youth Just Like A Woman - Charlotte Gainsbourg And Calexico Just Like Tom Thumb's Blues - Ramblin' Jack Elliot Knockin' On Heaven's Door - Antony & The Johnsons The Lonesome Death Of Hattie Carroll - Mason Jennings Maggie's Farm - Stephen Malkmus And The Million Dollar Bashers Mama You've Been On My Mind - Jack Johnson The Man In The Long Black Coat - Mark Lanegan Moonshiner - Bob Forrest One More Cup Of Coffee - Roger Mcguinn And Calexico Pressing On - John Doe Ring Them Bells - Sufjan Stevens Señor (Tales Of Yankee Power) - Willie Nelson And Calexico Simple Twist Of Fate - Jeff Tweedy Stuck Inside Of Mobile With Memphis Blues Again - Cat Power The Times They Are A Changin' - Mason Jennings Tombstone Blues - Richie Havens When The Ship Comes In - Marcus Carl Franklin Wicked Messenger - The Black Keys Quote
Recommended Posts