Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Guest charlotte666
Posted

Nije da mi se ne sviđa, ali neki neobični veseo ton krasi ceo album. Čini mi se da Eddiejevi stihovi zrače optimizmom!

• 2 weeks later...
Posted

Eddie Vedder's Birthday Party, Dec 23

Pearl Jam tribute named Brian Rockin & The Lost Dogs

Ten retrospective - ALIVE LIVE

SKC Livingroom,

SREDA 23.Decembar

Pocetak u 22h

ulaz 250din

Posted

Eddie Vedder's Birthday Party, Dec 23

Pearl Jam tribute named Brian Rockin & The Lost Dogs

Ten retrospective - ALIVE LIVE

SKC Livingroom,

SREDA 23.Decembar

Pocetak u 22h

ulaz 250din

Ko su ti? Prvi put cujem...a i jel to samo sviraju Ten ili bolje receno neke pesme sa Ten-a ili i ostale albume? Iskreno smucili su mi se tribute bendovi koji furaju samo prva dva albuma a samo takvih je bilo kod nas do sada koliko znam

Posted

Jel zna neko nesto o ovom PJ tribute-u sto je prekosutra (23.12)? Oblepise ceo centar nekim vecim plakatima u boji.Koja je to ekipa,koje pesme itd.?

Malo mi je to sumnjivo. Htedoh da odem, ali moguce da cu se predomisliti.

Posted

Ko su ti? Prvi put cujem...a i jel to samo sviraju Ten ili bolje receno neke pesme sa Ten-a ili i ostale albume? Iskreno smucili su mi se tribute bendovi koji furaju samo prva dva albuma a samo takvih je bilo kod nas do sada koliko znam

Nemam pojma, ovo sam na balkanrocku nashao, josh je neki lik napisao da su ti likovi i svirali po inostranstvu, shta znam kakvi su. Sviraju valjda ceo Ten, za ostalo ne znam.

• 2 weeks later...
Posted

Bio neko?

Izgleda da smo svi planirali pa se popismanili...ipak nije to to :)

Nego, jel neko mozda zna sta se desava sa eventualnim dolaskom na EXIT? Jel neko cuo neko suskanje po carsiji?

• 3 weeks later...
Posted

Sada u utorak, 2.2., bice tematsko vece u "[panic room] ZICI" (Kraljevica Marka 5, Beograd, ide se na dole od Zelenjaka - za one koji mozda ne znaju) pod nazivom PEARL JAM LIVE (audio & video) NIGHT sa pocetkom od 21h, a trajace do 02h. Icice samo i iskljucivo zivi snimci benda sa oficijelnih butlega 2000 / 2003 / 2005 / 2006 / 2008/ 2009 (kao i po koji snimak iz 1. dekade benda).

DJ sam ja, tj. Milos Radisavljevic.

Bice i video projekcije nekih koncerata/dvd-jeva, da ugodjaj bude kompletan. 8 ) Svi ste ovde vise nego pozvani.

Ulaz je DZ, a pivo 160 kinti (za druga pica odista ne znam) !

Posted

Sada u utorak, 2.2., bice tematsko vece u "[panic room] ZICI" (Kraljevica Marka 5, Beograd, ide se na dole od Zelenjaka - za one koji mozda ne znaju) pod nazivom PEARL JAM LIVE (audio & video) NIGHT sa pocetkom od 21h, a trajace do 02h. Icice samo i iskljucivo zivi snimci benda sa oficijelnih butlega 2000 / 2003 / 2005 / 2006 / 2008/ 2009 (kao i po koji snimak iz 1. dekade benda).

DJ sam ja, tj. Milos Radisavljevic.

Bice i video projekcije nekih koncerata/dvd-jeva, da ugodjaj bude kompletan. 8 ) Svi ste ovde vise nego pozvani.

Ulaz je DZ, a pivo 160 kinti (za druga pica odista ne znam) !

Pomereno za sredu.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ok, tema je evidentno zamrla...

Ako iko ikada ovo vidi moje pitanje je...

IMA LI IKOG ZAINTERESOVANOG DA IDE NA KONCERTE U BERLIN ILI LONDON? I da li je cuo za neku domacu organizovanu varijantu.

Tx

Posted

IMA LI IKOG ZAINTERESOVANOG DA IDE NA KONCERTE U BERLIN ILI LONDON? I da li je cuo za neku domacu organizovanu varijantu.

Tx

London sigurno ne, jer trebaju vize.

Kada je koncert u Berlinu i da li uopste ima karata ili je vec sold out?

Guest PieceOfAir
Posted

Ja inicijalno hteo sa nekom ekipom od sedmoro/osmoro ljudi da ih gledam u Berlinu, kad ja, kao, ajde da bacim pogled - rasrodato! A to pise i na njihovom sajtu, tj. link koji dalje usmerava, i na sajtu same lokacije koncerta. Inace, ima jedan lik iz NS-a koji vodi na razne koncerte po Evropi i tako to. Zove se Minja Dundjerski (064 15 85 202), a drug i ja smo se njemu obratili i jos pre mesec i po dana uplatili zadnje vece na HEINEKEN JAMMIN' FEST-u u Veneciji (6.7.). Te veceri sviraju i SKUNK ANANSIE, WOLFMOTHER, BEN HARPER & THE RELENTLESS 7 i THE GOSSIP. Ulaznica za to vece (a i svako pojedinacno na tom festu)je 50 evra, a put, tj. povratna do Venecije je 80, tj. 130 ukupno. Pa, eto, da znate, mozda vas interesuje. Svi mi znamo da je bolje i lepse kada sviraju solo, 2 i po sata kada opale (kao, recimo, u Zagrebu), ali, na kraju, kad su ljudi toliko zaludni i kupili odavno karte u Berlinu, moze i ovo. Sigurno ne planiraju da razocaraju fanove, sto uvek iznenadjujucom setlistom to i trajanjem nastupa. 8 )

• 5 months later...
Posted

Ovo svi već duuuugo čekamo! Bend The StatiC je za vas i nas spremio najveće hitove Pearl Jam-a, a obećali su i nekoliko iznenađenja za ljubitelje grunge scene!!!

Vidimo se u Klubu!

Datum: 22.10.2010.

Pocetak: 22 h

Ulaz: 200 dinara

• 4 months later...
Posted

znao sam od ranije za prl dzhem naravno, sad ga bzvz iskopao kad sam prochitao da je edi vegetarijanac i podrzhava rt frst organizaciju; i pocheh sad da slusham, prva gitarska muzika koju sam pocheo da slusham a da nije metal, do jaja bend..

• Downvote 1
  • 2 months later...
Posted

Je l' ovo sigurno, pošto ne piše ništa na oficijelnom? Takođe sam čula da su pregovori u toku, nije još 100% sigurno. Majko mila, majko mila, majko mila, biće klanje za karte, a SKC relativno mali!!! Ovo se ne propušta!

HOĆU KARTU!!!!!!!! :violent:

• Downvote 1