SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ceska skola black metala.Fantastican bend.Toplo preporucujem svim fanovima pravog black metala.Bend naravno vise ne postoji iz sledecih razloga : "As Barbarud stated in a postmortem interview, Maniac Butcher is dead because they are very displeased with the actual Black Metal scene.". Imam Epitaph - The Final Onslaught of Maniac Butcher Lucan-Antikrist Krevstreb i naravno Metal From Hell/Chrám Nenávisti (PRCANGIJA!!!) Jel slusao neko nesto drugo od njih?Jel valja? www.metal-archives.com/band.php?id=976 http://www.myspace.com/maniacbutcherband Quote
Grobodan Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Epitaph je dobar, ostalo mi nista narocito... Ipak, vlasnici najkultnijeg spota IKAD! RAW WAR! Quote
Justin Case Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Hahaha,zverine skroz. Garant mislis na onaj spot Whats good for me..that good is...tako nesto.Fantastican je,nema sta. Metal From Hell i epitaph, the final onslaught slusam konstantno.Kvlt Quote
oʞɾoƃ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jbm ti, ovo ni Goxy ne sluša... Quote
GNEV Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Bas kako black metal treba da zvuci,zakon! Quote
Grobodan Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jbm ti, ovo ni Goxy ne sluša... Ima original Quote
Black desire Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ne znam, meni smesan ovaj bend.....sama pojava....muzika im ok.... Quote
Goxy Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 jesu malo smesni kao pojava,a mizika i nije.neki albumi su sasvim korektni.slusao sve. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 kultni ceski bend....spot je genijalan...seca li se neko Dark Storma sa Hellhammera??? Quote
WoI Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Kvltno sranje od benda! :rockdevil: Znaci konacno sam odgledo spot i ono je jebeni kvlt! Inache Goksi pokuso da mi uvali to sranje za 400 din haha Quote
kuruz Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Хаха, види Гоксија преваранта! :) Једно од горих срања која сам видео и слушао у животу. Quote
kuruz Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Статуа Рокија постављена у мом селу... http://www.rocky-zitiste.com/ Сатане, ти рече на некој теми да не слушаш блек, а онда ово? Ја сам мислио да си ти добар лик, да се зајебаваш, ал' сад видим да си у том трвеквлт фазону. Quote
WoI Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 daj ne seri da imate sajt :) :) do jaja legendo nemoj tako, satan je tr00 necro kvlt borac za bljek metal Quote
Narsil Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 до јаја бенд, само што су многоо смешни као појаве. Имам неки спот, и смешно је до бола. :) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 Ја сам мислио да си ти добар лик, да се зајебаваш, ал' сад видим да си у том трвеквлт фазону. Interests Grindcore,death/gore/black/thrash/speed metal,my girl,weapons,killing emos... daj ne seri da imate sajt :) :) do jaja legendo nemoj tako, satan je tr00 necro kvlt borac za bljek metal Имам неки спот, и смешно је до бола. :) Kao i vecina low budget black metal spotova Quote
Goxy Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Kvltno sranje od benda! :rockdevil: Znaci konacno sam odgledo spot i ono je jebeni kvlt! Inache Goksi pokuso da mi uvali to sranje za 400 din haha ko te slagao da je sranje ?uz onakvu muziku ja ne znam kakav spot je trebalo da bude.klasican black metal nista vise.ranije sam ih slusao vise,ali nikad ne bih rekao da im je muzika sranje.jebo ove danasnje black metal trendove,ala novi mayhem,deathspell omega i sl. Quote
Grobodan Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 aha, jebo te trendove ostanimo kultni, kao spot MB ahahahahahahha Quote
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 epitaph imam na originalu bas kao i lucan,prejeben black meni uopste jedan od drazih raw black bendova,a oni rifovi na pocetku whats good for...... su pravi killer koji heavy bog te,by the way ako naletite na njihov projekat IRON FIST(true heavy) uzmite obavezno!!!! Quote
Apostol Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ja sam pre neki dan skinuo neki njihov album, vise ni ne znam koji i nisu losi... Quote
a Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 KLASA NAD KLASAMA... SAMO MESAR MANIJAK... TO JE BEND I PO... KO IH NE SLUSA DEBIL... Quote
Шöне Мики Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 bend je do jaja,a nije bas ni da su laki za sviranje[upuceno svima koji misle da su oni "sranje",imaju prejebenih rifova,ali je kvltna produkcija sjebala stvar],naravno da ima i boljih i originialnijih,ali nema boljih kada si raspolozen za true krljacinu i blek metal holokaust Quote
Goxy Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 da,vise nego solidan bend,samo ih gledaju sa podsmehom zbog izgleda i spotova.oni klovnovi iz dimmu borgira,cof-a i sl.izgledaju na nekim fotkoma deset puta smesnije, da ne znas dal da places ili da se smejes,a i radije vise volim da slusam maniac butcher Quote
Recommended Posts