Kamaitachi Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ja sam odgledao prvu sezonu i mogu reci da mi se svidela serija, ima brdo dobrih fora! "U ARE AN ASStronaught" ! Quote
Andrija Smith Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A da li ste znali da je Jason Lee (Earl) skejter? I to ne obican skejter vec legenda, jedan od najzasluznijih ljudi za popularizaciju tog sporta. To je za postovanje... Quote
Guest Hoppy Bunny Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jebes to, on je Banky Edwards 1 Quote
Thule Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Earl se nastavlja večeras. Prikazaće se epizoda od sat vremena Quote
Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Jebes to, on je Banky Edwards Shto je josh bitnije on je Brodie! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ali je i sajentolog sto je za totalni disrispekt Quote
Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Brodie Bruce! Po meni najbolji lik koga je Jason Lee igrao. Quote
23/16 Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 A da li ste znali da je Jason Lee (Earl) skejter? I to ne obican skejter vec legenda, jedan od najzasluznijih ljudi za popularizaciju tog sporta. To je za postovanje... I dao je sinu ime Pilot Instruktor ... Lee. Debil! Jadno dete. Quote
VoivodBG Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Odgledao sam prvu sezonu za dva dana, i totalno je zabavna, dopada mi se sto je humor zaista vickast, i Jason pravi onakve face, plus nema onog fejk smeha (veliki plus). Andy je car i Crabman naravno Jedina zamerka koju sam nasao je to kako je Earl uspeo da se seti svih stvari koje je pocinio za zivota kada je vecinom bio pijan, a za 260 i nesto zadataka bas treba imati memoriju.... Uskoro cu da nabavim i ostale sezone pa lagano gledanje. Quote
East Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 pa ide valjda serija svaki dan na rts 2 Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 ova cetvrta sezona komplet katastrofa. Quote
Fake City Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Ja posle 2. sezone nisam vise gledao jer sam cuo da je postala njesra. Inace NBC je ukinuo seriju proslog meseca, ali postoji mogucnost da FOX preuzme Earla. Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Fenomenalna serija,neki dan sam zavrsio sa gledanjem.Uz Married With Children najbolja americka humoristicna serija koju sam gledao.4.sezona jeste nesto slabija u odnosu na prve tri,ali nista strasno,ima odlicnih epizoda.Svi likovi su genijalni,ne moze se samo jedan izdvojiti.Nadam se da ce neko otkupiti prava,pa da ce se snimiti i emitovati i 5.sezona. Quote
Denny Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Za Earla sve stoji, ali Married With Children? Ja u životu nisam neduhovitiju seriju pogledao. Quote
blondie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 naravno, najjaca je Joy, svaka joj je zlatna a posebno: "Every time I walk out of my front door I win a beauty contest." Quote
lemmy sixx Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Za Earla sve stoji, ali Married With Children? Ja u životu nisam neduhovitiju seriju pogledao. Blago tebi.Meni je urnebesna.Sto ljudi,sto cudi. @Plavusa Pa djes bosancice,ziva si ti? Edited January 5, 2010 by lemmy sixx Quote
tier_mfkr Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Haha, najjaca serija... A i ona cini seriju puno zanimljivijom 1 Quote
blondie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Blago tebi.Meni je urnebesna.Sto ljudi,sto cudi. @Plavusa Pa djes bosancice,ziva si ti? hihi jesam kako si ti? i Joy je bolja sto puta od one meksikanske seljacice. Blonde hair and blue eyes is rare, so it's considered a treasure of thehuman race. That's what World War II is about. Why do you think theJapanese bombed Pearl Harbor? Jealous! Edited January 5, 2010 by blondie Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Gura se. Joy jeste dobra riba,ali nije bolja od kakao ribice.Plava kosa i plave oci su uvek ispod preplanule koze neke crne ili brinete. Quote
tier_mfkr Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Iskreno meni je Joy bolja, jerbo vise volim plave devojke (npr Svedjanke ) al' sam postovao Katalinu jer je Blondie vec stavila sliku Joy, pa reko' da se ne ponavljamo al' svejedno d'uzivamo Quote
blondie Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Joy se obraca Katalini pa kaze "sorry honey, I don't speak maid" .... ah, svaka je zlatna od Joy 1 Quote
Recommended Posts