Talvi Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Hm, da, cak i kad imas noviji komp sa sasvim lepom konfiguracijom, ucitavanje traje jebeno predugo, narocito kad ulazis u neki veci prostor tipa Outskirts Of Vizima, ali svejedno, igra je jebeni zakon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Više puta je ponovljeno da je loading time znatno skraćen sa patchom 1.2, ko vam je kriv što ne čitate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TotalWar Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) Ne mogu više da igram igre s orkovima, pa da ga jebeš. Dobro, tu se slazem. Dobar je Witcher, ali sam samo imao vecu slobodu u Gothic-u. Volim i jednu i drugu igru, ali u Witcher-u ne mogu, na primer, da podignem hordu skeletona i da sravnim kamp kad se prebudzim, a i linearniji je u odnosu na Gohic. Ali dobro, ima Witcher dosta svojih kvaliteta, za razliku od Oblivion-a, koji ozraci posle 2 sata igranja. Ne znam ni cija je ideja bila da unajmi cetiri glumca za celu populaciju... Edited April 23, 2008 by TotalWar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Igra je dojajna! Najjaci mi je Ravenov oklop u elf maniru! A i Gerald je opasan jebac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Podobra igrica, krenuo sam josh pre mesec dana da je igram, doshao do drugog cheptera, krenuo da obavljam poslice i onda zastoj od igranja od mesec dana zbog koloka, obaveza, ispita..i ovih dana imah nekog vishe lufta pa krenuo opet da igram, i poobavljao sam skoro sve one nebitnije questove i skupih sephirothe, u mochvari sam, postavio ih...KAD KITA! Zaboravio sam negde da uzmem jedan jebeni sephiroth, tako da jedan obelisk bleji prazan. Popizdeo sam maximalno, igrica mi nigde ne kaze koji sam sephiroth uzeo, a koji nisam, tako da sad moram da se opet shetam do grada and beyond da posecujem ona mesta gde moze taj da se nabavi... I sad cu zbog toga verovatno da batalim sa igranjem Dodushe, 'ajde ako je neko ovde igrao, poshto se kaze u Kalkstinovim beleshkama da ima jedan kamen koji ce mi doci "sam u ruke", da li je to onaj shto ga dobijam od detektiva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Eto,dadoh igri jos jednu sansu.Videcemo dokle cu izdrzati sa ovim smarackim combat sistemom. Nego,imam nekih "grafickih" problema.Senke su nekako pojebane,mnogo je crno sve,podovi su crni i jako lose izgledaju...jebem li ga,ne znam kako da opisem,a nece da mi odradi print screen.Kada sam je prvi puta igrao,nije bilo tih problema.Imam patch 1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Kladio bih se da sam imao post na ovoj temi od pre par meseci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Ne bih znao ništa o tome. Nego Lemi, zašto igraš 1.2 kad je poslednja 1.5? Skini Ehhanced (oko 10 GB), skini patch 1.5 i to je to, ne trebaju ti krekovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Skinuo sam Enchanced,ali nisam jos drugi disk instalirao,probao sam sa prvim da vidim kako radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Pardon, nisam video da ima posebno tema za Enhanced Edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necropol Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Kratko i jasno - NAJBOLJI FRP/RPG IKAD I JEDNA OD NAJBOLJIH IGARA IKAD NAPRAVLJENIH!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Eto nakon odredjenog vremena igranja,moram priznati da me igra navukla.Opasna igra...jes'da je kombat sistem truo do bola (ja volim Oblivion fazon,a ne ovo moljakanje da nekog lupis),ali navikne se covek vremenom.Igrace se ovo itekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necropol Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Evo raloga za planiranje pazara neke i7 masine... http://www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Hoce li biti ovoga na PCu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Čuj dal će biti, pa kec je bio samo za PC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) Kul deluje igra na prvi pogled...vidim ocekuje se bolji combat sistem,nove i poboljsane magije,geraltov novi hair style(koji je bas homo). dobro je sto je ovo alpha verzija,vidi se da grafika nije uopste drugacija i bolja,i ovaj geraltov voice je ocaj teski sve u svemu,nadam se da ce nastavak biti bolji od prvog dela...najiscekivanija igra sledece godine sigurno Edited September 18, 2009 by Geralt of Rivia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Kako jebeno ubiti onu smrdljivu ogromnu dzukelu?!?!?!?!?!?!?!!?U pizdu lepu materinu,dva jebena sata se jebem sa tim i ne mogu preci!Ne pamtim kada sam ovako popizdeo zbog jebene video igre...probao sam praviti sve one kurvine napitke,ko da sam jebeni apotekar u picku materinu,i nista...sjebe me dok kazes keks.Jebeni kurvin kombat sistem i ko me tero da igram ovo govno od igre!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Koju dzukelu, podseti me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 a zbog gta? youtube je lek za tu frku Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ma onu zver sto napastvuje selo...onu ogavnu veliku dzukelu sto je zapaljena...izadjes iz pecine,iznapusavas onu rulju sto hoce lincovati,i sa vesticom odes da se mlatis protiv dzukele.Probao sam sve...i swallow,i blizzard...i nista ne pomaze,ubije me ko da sam od plastelina.A nigde jebenih cheatova,a za 1.5 patch nema trainer.Ako nista drugo,skinucu 1.5 patch,preci to sa cheatom,pa vratiti nazad. Jaooooo,Oblivion je majka svih majki,jebem ti ovaj kliktajuci kombat ko da sam retardiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ahaaaa, secam se sad toga, ali se nesto ne secam kako ubijes dzukelu. Mislim da ja nisam imao nekih preteranih problema sa njom, samo treba da potrefis kombinaciju oruzja i magije i da imas dovoljno napitka, mislim da nema nikakav poseban fazon. Ali polako, samo ti sacekaj dok posle stignes do mocvare, to je nivo koji ces sanjati. Bukvalno. Pazi sta ti kazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Veliko je pitanje da li cu ja dati priliku igri do tada,ako sutra ne predjem ovo sranje,ide uninstall i shift+delete image-a.Mrsh u pizdu materinu Witcheru,napusi se kurca Tremere klanu i Oblivion Nordu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ma opusteno, preci ces ga, nije to nista s obzirom na to kakva sranja tek slede kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Igrica postaje zanimljiva tek kad uđeš u veće gradove, a postaje manje zanimljiva kad gacaš po gore pomenutoj močvari Inače ne znam za fore kod te džukele, ja sam možda zaginuo 3-4 puta. U suštini treba puno da bežiš i puno bočica da piješ. Udariš i bežiš, tako stalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 ^ Taj rad. U, meni je ta mocvara do jaja nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts