Jump to content

The Witcher

Sinstrel

Recommended Posts

• 2 months later...

Carevi, nisam nista drugo ni ocekivao. Nabacio sam keca i dvojku na nekom steam sale-u, sad mi malo krivo sto nisam uzeo od gog.com-a posto im tako ipak ide vise kinte, ali jbg, siroma covek. I oni su shvatili da kada pravis vrhunski proizvod i nisi jajara prema kupcima na kraju ce cak i vecina pirata, ako iole moze da priuste igru i nisu kreteni otici i kupiti original. Respekt za to, bilo bi lepo da i neke druge kompanije shvate da nije sve u DLC-ovima i drkanju musterije za koji ekstra dolar.

• Downvote 1

• 1 month later...
  • 5 months later...

Mozda je malo teško pitanje, al da probam pošto sam overio knjige:

Kako se sad ovaj Wild hunt uklapa u kraj serijala, jel se uklapa uopšte ( mada je i kraj pomalo neodređen). Mauzer gore, pomenu Ciri, a ona se nije pojavljilala do sada, ( centralni je lik u knjigama) a sada vidim ima mesta za nju?

Inače, čim se dođe do novčića, uzimam pre-order jebeš ostalo.

Deluje kombat prilicno slicno dvojci, sto i nisam siguran da je toliko kul, rekose da ce biti dosta poboljsana verzija, ali dobro, makar su animacije (pogotovo smrtne) odlicne. Super je sto je mnogo veci fokus na ala-knjiga lovljenju legendarnih monstruma, bice do jaja.

• Downvote 1

• 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...