Jump to content

The Witcher

Sinstrel

Recommended Posts

Jos tri sata. :da:

Inace Nvidia je danas izbacila nove drajvere upravo za W3, pa skinite ko nije.

The Witcher 3: Wild Hunt Graphics, Performance & Tweaking Guide

http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide

Kako cu ja lepo da ugasim ovaj bloom, u dvojci mi se isto nije dopao.

Thaler :rockdevil: Stalno rade ta sranja, Dark Souls II je isto uradio..skroz pederska fora. Mada, kapiram da bi zaista za onu grafiku sa originalnih previewova trebala neka previse prejebana masina za vecinu smrtnika a i najvaznije je k

akva ce biti igra, iovako izgleda super, realno.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ne znam sta jos da kazem. Igram je 5-6 sati ali treba mi jos vremena. Za sada, grafika je stvarno dobra, kombat je malo konfuzan (kotrljanje i eskivaza) treba vremena da se navikne, Likovi su dobri ali neko ko nije upucen u witcher svet ce se slogirati od gomile informacija. Za sada igra je do jaja, ali ima jos tu da se guli dok ne steknem neki malo konkretniji zakljucak. ;)

Uh bog te, ogromna je igrica, evo nakupih vec 20h, a kraj ni blizu. Jos sam resio mozda 5% sporednih kvestova. Sjajno je sto su ubacili poravljanje opreme (ne znam sto vecina ovo iznacuje iz igara), kombat je mlogo bolji nego u dvojci, sve je nekako fluidnije. Na pocetku je dosta tesko, umire se brzo ali kasnije postanes op krmak tako da cenim da treba na vecoj tezini igrati. Skill tree je po meni bolji isto nego u prethodnicima. Sto se same price tice ok je to sve ali neki sporedni kvestovi su mi imali bolju pricu nego glavi storilajn. To je to u kratkim crtama, javljam se kada obrnem. Sto ne skidate igricu ljudi?

ne znam ni ja na koju foru su ukrajinci privilegovani, al baš lepa cena, ja pazario :D

nego, nikako da završim ni no kuni, pa da se konačno upustim. mada, možda to i nije loše, taman da se ispeglaju sve dečje bolesti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...