Salvation Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 'Bem li ga, morace da se igra, da vidim sam Nego cekam da vise zavrse sa pecovanjem i izbacivanjem ovih glupih malih DLC-ova, sledece nedelje bi to trebalo da bude gotovo, pa da neko napravi krsten repack sa svim tim da ne skidam 20 peceva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Jel treba da se cuvaju sejvovi za nastavke? Ja sam tek malopre keca okrenuo prvi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Za dvojku da, dok ti za trojku uopste nisu bitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Evo konacno instalirah, pa cu da krenem. Nadjoh ovo: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/212/? Trebalo bi da resi probleme o kojima ste pricali sa neprijateljima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 odlicno izgleda na papiru probacu ga i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Koliko je mrtva tema... Napokon je instalirao neki dan. Igra je fenomenalna, miljama udaljena od onog govneta od drugog dela. Nisam nesto mnogo igrao do sada, ukupno 4-5 sati, ali za sada nemam nijednu jedinu zamerku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Predjoh danas. Igra godine, najbolji rpg ikada, najbolja igra koju sam igrao. Svaka cast ljudima iz razvojnog tima, ljudi su ubili, zaista su zadali zadatak konkurenciji, od sada vise nista nece biti isto u rpg igrama. Previse bi bilo da pisem sta je sve genijalno u igri, posto je 99% stvari savrseno...kombat,razvijanje lika,prica,likovi,scenario,grafika...fenomenalno. Imam par zamerki na sam kraj igre, dakle te poslednje momente. Kada sam nabudzio Geralta na level 35, ajd cao, niko mi nista nije mogao, onog Eredina sam sasekao ko kupus, nije me dva puta dotakao. Slicno je bilo i u kecu, a to mi se ne dopada...doduse, ja sam igrao na normal, moguce da je i do toga. Sto se tice price, ne dopada mi se sto su neki delovi zbrzani...recimo Radovid, jako je zbrzano sve oko njega, Rouc i Taler su totalno zapostavljeni, Dandelion isto, na kraju dolazimo do situacije kada Krah koji je bio jako bitan ne dobije propisnu sahranu, kada nakon samog kraja nemam pojma sta se desilo sa Jenefer...dakle sam kraj, dakle taj poslednji segment igre je poprilicno zbrzan, tu je trebalo malo razraditi samo finale. Izabrao sam Tris, dobio sam jednu mutnu sliku, mogli su i tu odraditi ozbiljniji finis. To me je ipak malo razocaralo, daleko od toga da je lose, ali samo mislim da su trebali to malo vise razraditi. Najjaci momenti igre: pijanka u Kaer Morhenu sa Lambertom i Eskelom i dvorac u Skelige gde naletite na nebeski zatvor sa mrtvim patuljkom iz Game of thrones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 samo jenefer, jedina geraltova prava ljubav jesi igrao hearts of stone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 A jebiga, ja je odjebao jer je bila kucka teska u pocetku, ali kasnije sam se pokajao. Nisam igrao jos, ali skinuh juce i krecem danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Hoce li Witcher 3 uzeti sve GOTY nagrade na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Kupio sam igru pre više od mesec dana na Steam rasprodaji ali nisam stigao još ni da instaliram jebatga, kažu svi da je dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 slobodno pusti install, nema greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Predjoh danas. Igra godine, najbolji rpg ikada, najbolja igra koju sam igrao. Svaka cast ljudima iz razvojnog tima, ljudi su ubili, zaista su zadali zadatak konkurenciji, od sada vise nista nece biti isto u rpg igrama. Previse bi bilo da pisem sta je sve genijalno u igri, posto je 99% stvari savrseno...kombat,razvijanje lika,prica,likovi,scenario,grafika...fenomenalno. Imam par zamerki na sam kraj igre, dakle te poslednje momente. Kada sam nabudzio Geralta na level 35, ajd cao, niko mi nista nije mogao, onog Eredina sam sasekao ko kupus, nije me dva puta dotakao. Slicno je bilo i u kecu, a to mi se ne dopada...doduse, ja sam igrao na normal, moguce da je i do toga. Sto se tice price, ne dopada mi se sto su neki delovi zbrzani...recimo Radovid, jako je zbrzano sve oko njega, Rouc i Taler su totalno zapostavljeni, Dandelion isto, na kraju dolazimo do situacije kada Krah koji je bio jako bitan ne dobije propisnu sahranu, kada nakon samog kraja nemam pojma sta se desilo sa Jenefer...dakle sam kraj, dakle taj poslednji segment igre je poprilicno zbrzan, tu je trebalo malo razraditi samo finale. Izabrao sam Tris, dobio sam jednu mutnu sliku, mogli su i tu odraditi ozbiljniji finis. To me je ipak malo razocaralo, daleko od toga da je lose, ali samo mislim da su trebali to malo vise razraditi. Najjaci momenti igre: pijanka u Kaer Morhenu sa Lambertom i Eskelom i dvorac u Skelige gde naletite na nebeski zatvor sa mrtvim patuljkom iz Game of thrones. Slazem se za sve, ne mogu da docekam drugu ekspanziju, nema mi smisla igrati druge igre otkako sam presao ovu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Blood & Wine izašao, zbogom živote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Presao. Lep kraj sam dobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 I ja isto. Najbolji dlc za neku igru ikada...ovi ljudi pomeraju granice. Naravno, najvece odusevljenje je momenat kada u igru smekerski ulece Regis. Nisam ga tako zamisljao dok sam citao knjige, ali je bogovski svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 regis carina, poželeo sam celu ekipu nekako da prikažu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 (edited) Predivan DLC, sad sam blago u depri posto mi je ovo ubedljivo omiljena igra, pa lagano zavrsavam svaki onaj upitnik koji mogu da nadjem na mapi Onaj quest s bajkama mi je mozda najzabavniji ikad bio Takodje, volim kako i dalje uspeva da me iznenadi, taman mislio da vise nema questa koji nisam presao, kao puf - eto ga onaj s konjem utvarom i sposobnosti da se prica sa... (da ne spojlujem sad ) Edited June 28, 2016 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 Posle dugog niza godina i trokirane mašine sa kojom nisam mogao da igram ni prvi deo The Witcher-a, odlučio sam da pređem sva tri dela. Svi su me upozorili da je prvi deo najgori što se tiče gejmpleja i dosadnih idi i ubi i zakolji i donesi kvestova kojih ima kao alve u izobilju. Sistem borbe je u potpunosti nesrećan sa tim kliktanjem i tajmingom da gledaš kada možeš da odradiš specijalku kada se ikonica usaglasi. Krenuo sam na normalu i ubrzo se smorio koliko ume da bude igra na sreću, pa sam ga stavio na easy da proletim kroz glavnu priču. Malo me i gnjavili ti gorepomenuti kvestovi, međutim dopada mi se svet, za matoru igru ima dosta dobrih detalja, npr u gradu krene da pada kiša i likovi beže ispod strešnica da se zaštite od iste, ili kada se približiš golubovima oni se razlete i sijaset drugih sitnica koji stavljaju do znanja da iako nisu imali iskustva sa prvom igrom, CDProjektRed je hteo da napravi nešto drugačije. I mogu reći da je Geralt intrigantan kao lik i što je omogućeno da svaki bitan izbor u igri ima uticaja na dalji tok priče, taman kad pomisliš da si uradio pravu stvar, a onu napraviš još gori ishod i papazjaniju za kasnije, retko mi se događa u RPG da posle razmišljam o izboru jer su uglavnom kozmetičke prirode koji se dele na dobre i loše. Još jedan veliki kvalitet igre je zvuk i muzika, i to se najbolje osetilo kada sam pred ulazak u prvi grad otišao u onu kriptu gde su oni sektaši i gde je bio mrkli mrak, nisam imao baklju, a ni napitak za gledanje u mraku, jeziva muzika, zujanje vetra i neprirodni zvukovi i sve to pičim u neke kasne sate, par puta sam se pošteno iscimao i naježio. Nagrdio bih i pravljenje potiona, koliko sam razumeo u incijalnoj igri je bio nerazumljiv pa su ovde ostavili šta treba da se nabavi od materijala i da je pojednostavljeno pravljenje, mogu sebe da zamislim kako koristim papir i olovku da zapisujem sve sa strane i gledam šta sam nabavio od biljki i ostalih sastojaka da ovakvog sistema nema. Jedva čekam da pređem na drugi deo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 samo cepaj drugi je drastično bolji od prvog, a treći miljama od drugog. a posle toga glavni dezert, knjige. taman do 2020 sve da završiš, kad krene serija na netflixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 Prvi Vičer je, za mene, za klasu ispred drugog. Borba jeste loša, ali je loša i u svim ostalim delovima, gde je dvojka tragična. Takođe, dvojka nema ni atmosfere, ni mraka, ni misterije prvog dela. Vizuelno je neubedljiva, za zaborav. I dalje je to kompetentan RPG i u vrhu žanra kada pričamo o poslednjih 15 godina, ali slabije od ostala dva. Kao da su neki zapadnjaci uzeli da prave nešto što bi trebalo da bude vičer igra... Kod keca je meni smor bilo samo vucaranje po močvari. A "idi ubi monstrume" kvestovi su mi bukvalno samo u vičer 1 bili kul i na mestu, tematski su se savršeno uklopili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 dvojka ide u širinu sa pričom, nije poenta da bude kao kec. ne znam kada si igrao igru, day one je bila popriličan masterpiece, ne znam odakle ti vizuelna neubedljivost. mada, moram da priznam geraltova almost man bun frizura je baš downer Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 ne mislim na tehnikalije, na tom polju je super i dalje (mislim, posle hl2 i far cry meni grafika u tehničkom smislu više nije bitna, sve je to manje više super), nego lokacije, osvetljenje, atmosfera... sve je nekako meh u odnosu na keca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted April 24, 2018 Report Share Posted April 24, 2018 agree to disagree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Prešao keca! Na stranu svih nedostakaka koje poseduje u gejmpleju, priča je epska! Ima toliko podzapleta koji se kasnije upletu u sam završetak i svi računi se svedu. Ja sam za sada prezadovoljan i upravo skidam dvojku da vidim šta se tu još izmenilo, osim grafike koja izgleda milijardu puta bolja od prvenca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts