Lunar Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Tris Marigold na naslovnici Poljskog Playboya. http://www.ripten.com/2011/05/05/the-witchers-triss-merigold-featured-in-polish-playboy-nsfw/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Budalastina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Evo resio i ja da se vratim pravom gejmingu od kada sam kupio nov komp pa juce poceh da igram The Witcher prvi deo posto ga nisam nikada igrao. Za sada deluje ok, ali jos nisam jebo(nisam dugo igrao-sjebao carobnjaka i snimio). Uz to cepam Dragon Age 1 i 2, Dungeon Siege 3 kao i Civilizaciju 4 i 5 koju nikada ne prestajem da igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Игрица доконих аматера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jebote koji debil ovaj c1k4_ml3kc3.. Ja odavno veceg retarda nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Sta mozes da ocekujes od gosta? Nije cak ni clan, a ni bot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Na starom racunaru sam imao XP pa nisam imao prob. da igram prvi deo,sad kad sam ga instalirao na 64bitnu sedmicu kaze mi da ne moze na nju,ja sam ipak igru pokrenuo ali fali joj nesto i video sam da se vodi kao da nije konpatibilna sa 64X Win7,da li ima neko resenje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Скидај 64 бита, који ће ти то курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Скидај 64 бита, који ће ти то курац. The Witcher Enhanced isn't compatible with Windows 7 64X Mora nekako da se fixuje pa pitam ko je to radio na 64X da mi ukratko kaze kako da odradim,nema da se skida "prava" verzija. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Mislim da je kolega mislio da skines 64-bitni Win7 sa racunara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Скидај 64 бита, који ће ти то курац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 bem te usta kad sam video da si postovao mislio sam da si napisao resenje,daj pricaj sta da radim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Nemam pojma jebiga.Ja sam cepao prvi deo na 32 bit XP i 7,nikada nisam probao na 64.Ali ako kazu da ne moze,onda ne moze.Iako,ako se dobro secam,cini mi se da je i Crysis prvi deo imao isti problem,pa su onda neki patch napravili.Procunjaj malo,mozda postoji nesto slicno i za Witchera.Da li imas sve patcheve?Mislim da je 1.5 bio poslednji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Nemam pojma jebiga.Ja sam cepao prvi deo na 32 bit XP i 7,nikada nisam probao na 64.Ali ako kazu da ne moze,onda ne moze.Iako,ako se dobro secam,cini mi se da je i Crysis prvi deo imao isti problem,pa su onda neki patch napravili.Procunjaj malo,mozda postoji nesto slicno i za Witchera.Da li imas sve patcheve?Mislim da je 1.5 bio poslednji. da da 1.5 je poslednji,instalirao sam ga ali ista pesma :/ ...,cavrljam i gledam sad,iskurblacu nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 nemam pojma sta je kod tebe, meni witcher kec radi bez greske na win7 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 nemam pojma sta je kod tebe, meni witcher kec radi bez greske na win7 64 ja sam skinuo ovu od SKIDROW-a,imas li link gde si skinuo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Da, The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 (edited) nemam pojma sta je kod tebe, meni witcher kec radi bez greske na win7 64 Same here. Malo je radila na guranje zbog slabije grafičke, ali je radila. Edited October 29, 2011 by Sisus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Ne znam,evo citam po netu 90% ljudi kaze da imaju problem Witcher i Win7 64,radi i kod mene sada ali kad pokrenem igru disable-uje mi neki driver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Nadam se da ce imperator Nilfgarda u trecem delu biti nesto poput ovog lika(gospodin koji sedi na tronu). http://www.mangareader.net/bleach/485 I da najavljen je treci Witcher, ali izlazi igra tek tamo neke 2014. Za sada smo dobili samo ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indorile Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Sto se tice imperatora, prejebena spojlercina, paznja paznja i ti fazoni. Duni, onaj papan sto je imao kletvu da lici na karakondzulu i ozenio se Pavetom cerkom kraljice Kalante (prva knjiga, ne onaj sto se muvao sa bruxom nego onaj drugi), je u stvari Emhyr van Emreis, Imperator Nilfgaarda. Edited April 5, 2012 by Indorile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Au braso, pazite prve skrinove https://www.facebook.com/thewitcher/photos_stream Svidja mi se ovo, Vjedzmin u fazonu Skajrima, a i dobro su se setili konja da ubace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Baš je skajrim fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Bez sumnje ce igra postaviti nove standarde kao i kec i dvojka, samo je steta sto sa njom zavrsavaju geraltov serijal. Jedva cekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Brutalno izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts