Cosmic Sailor Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Prije par dana burazer istorrentovao i odusevio se kad sam vidio! Mozda nesto najbolje sto sam gledao u zadnjih par godina! Odlicna mini SF serija od tri epizode (svaka traje po sat i po). Nevjerovatna prica i odlicna gluma! Ne sjecam se kad sam zadnji put gledao nesto ovako uzbudljivo! Da ne spojliram... Je li gledao neko? Link na IMDB-u Quote
*Nienna* Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 (edited) Jesam prve dvije,zanimljivo.Bila je prica da ce se od mini serije napraviti serija sa punom sezonom ali izgleda nista od toga. Edited September 26, 2007 by EdenEcho Quote
Cosmic Sailor Posted September 27, 2007 Author Report Posted September 27, 2007 Cuo sam i ja za to ali da se navodno snima i da ce biti emitovana oko Nove godine. Ne znam, ovo mi je sasvim dovoljno i mislim da serija u klasicnom obliku ne bi bila ni priblizno dobra kao ova. Quote
Nightwing Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 ja sam cuo da ce biti josh jedna mini serija ali koliko je vremena proslo sumnjam da ce biti nesto od toga super je serijica Quote
Zagrivuk Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 E stvarno je super ima odlican trip, ne bi ni znao da niste okacili temu Hvala! Quote
Apeiron Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ok je serija, samo je kraj malo... sta znam. Ali sve u svemu, dobar trip, nema otezanja, nema suvisne price, i traje bas koliko treba da traje. Quote
Vitamin K Experience Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Skidam, po opisima mi se čini da će mi se svideti. Quote
Zagrivuk Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Verovatno, ali ce ti biti zao sto je mini-serija Govorilo se da ce mozda napraviti nov serijal, ali ostalo je samo na tome. Quote
marcoman Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 e odakle skidate i jel imaju neki direktni linkovi? Quote
Mjaua Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Verovatno, ali ce ti biti zao sto je mini-serija Govorilo se da ce mozda napraviti nov serijal, ali ostalo je samo na tome. ma bio bi smor da su produzili uvek naprave sranje kad razvuku serije ovako je bas lavli, ono mini serija, po meri ! cheers Quote
Council A Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 I ovako je jedna od najdosadnijih stvari sa labelom SF (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) koju sam ikad pogledala. Serija bi me ubila. Quote
Cosmic Sailor Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 I ovako je jedna od najdosadnijih stvari sa labelom SF (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) koju sam ikad pogledala. Serija bi me ubila. ne bogohuli! Quote
Zagrivuk Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 I ovako je jedna od najdosadnijih stvari sa labelom SF (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) koju sam ikad pogledala. Serija bi me ubila. Ukusi su bas razliciti, ali ovo je mnogo Quote
Council A Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Odugovlace, pateticni su, princip me podseca umnogome na bledu kopiju Heroja* (ah, koja li je njegova/njena sposobnost = ah, sta li taj predmet moze da uradi), ocito je da je u pitanju 4, 5-satni teaser, jer, naravno, nista nisu otkrili, objasnili, osim sto trce naokolo i razbacuju se sa svojim "righteous" ciljevima. Naravno, moram da ponovim, u slow motion-u. *koji, takodje, ali u znatno manjoj meri, nisu nesto sto sa ponosom gledam, i koje u svakom trenutku pre opisujem kao "zarazne" nego "dobre" P.S. ah, da, SF?? Zna se sta je naucna fantastika. Edited December 6, 2007 by Council A Quote
Nightwing Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ja mislim da Lost room ima bas zanimljiv koncept i da ne lici ni najmanje na Heroje iste one Heroje koji nista originalno nisu doneli vec pokrali fore iz stripova obozavam Heroje ali da se ne lazemo - sve je to vec vidjeno tj procitano a i oni nemaju S vec samo F od SFa da.....gledajte Tin Mana...nova mini serija SFa koja je oborila sve rekorde gledanosti novi pristup Carobnjaku iz Oza Quote
VoivodBG Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Odgledah seriju danas,dobra je,bas mi je legla posle duzeg vremena negledanja serija i filmica.Dopada mi se taj trip sa predmetima,i onako otvoren zavrsetak,ali meni je ovo dosta,ako bi ga nastavili dalje zasrali bi ga. Quote
Cosmic Sailor Posted December 11, 2007 Author Report Posted December 11, 2007 zatvorite topic jer ako se javi jos koji hejter ima da mu se najebem svega i svacega Quote
djuk Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 dobra serija ili film od cetri ipo sata, ako se gleda u cugu. Quote
Vitamin K Experience Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Ja, bogami, nisam uspeo u cugu da odgledam. Quote
LazaGNR Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Odlicna mini SF serija od tri epizode (svaka traje po sat i po). Mala greska - to je mini-serija od 9 epizoda,ali kad skines preko torrent-a dobijas 3 fajla (svaki sa po 3 epizode). 1. Odugovlace, 2. pateticni su, 3. princip me podseca umnogome na bledu kopiju Heroja* (ah, koja li je njegova/njena sposobnost = ah, sta li taj predmet moze da uradi), 4. ocito je da je u pitanju 4, 5-satni teaser, jer, naravno, nista nisu otkrili, objasnili, osim sto trce naokolo i razbacuju se sa svojim "righteous" ciljevima. 1. ne 2. ne 3. ne znam za tu seriju,pa ne mogu da je uporedim sa ovom...ali sigurno nije to tek tako "ah,sta li ovaj predmet radi?" - bez ikakvog zapleta 4. i meni je malo bezveze taj kraj i to sto mnoga pitanja koja se javljaju u toku gledanja ostaju neodgovorena (zasto/kako se sve to uopste desilo???),ali daleko do toga da NISTA nisu objasnili I daleko od toga da su svi sa "rightous" ciljevima,vidis da svako tu radi za sebe i da jedan drugom zabijaju nozeve ledja.Jel to tebi "rightous"? Ja, bogami, nisam uspeo u cugu da odgledam. Ja odgledao sve odjednom Dugo sam jurio da nadjem nekog da mi nabavi tu seriju i eto,posle dve ipo godine sam je nasao (napokon!) Zanimljiva,istripovana serija,drzi te napetim sve do samog kraja (stalno ti se javljaju pitanja u glavi),jedino je taj kraj...hm,pa malo slabiji.Ocekujes ono "the meaning of life" a dobijas...pa,nista od toga Snimljeno je tako da se moze uraditi nastavak te price (kazem,fale tu jos mnogi odgovori,a i sam kraj mi je nekako..."nedefinisan"),samo ne znam da li je to i uradjeno (?) Ako nije - steta. Sve u svemu,odusevilo me je sve,sem samog kraja. I najgori trenutak u seriji - ono kad se taj Joe Miller i ona Jennifer "smuvaju" u toj sobi Jebote,jel moze da prodje neki film/serija/sta vec bez tih 'zaljubljivackih' sranja? Edited April 12, 2010 by LazaGNR Quote
МегафаН Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 tek sam sad nabasao na temu... serija je zakon, jel' ima nesto u ovom fazonu jos da se skine, jel' zna neko? Quote
Recommended Posts