The Wicker Man Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Vidim da nema njihova tema pa reko' da otvorim. Neko vreme su bili neaktivni, kako sam saznao u razgovoru sa clanovima benda, ali ponovo pocinju da rade u nesto drugacijem sastavu. Inace nisu jos kompletni, ali valjda ce i to biti sredjeno u skorijoj buducnosti. Evo i linka za sajt www.zaklan.cjb.net Quote
Guest zaklan Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Novi bubnjar benda Zaklan je Aksinomantijan. www.zaklan.cjb.net Quote
Hell on Earth Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Drago mi je sto bend nastavlja sa radom. Support! Quote
Manon Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) Одличан бенд после Стона најбољи Raw Black Metal у окружењу! АWE! Edited October 5, 2007 by Manon Quote
Краљ Хаоса Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 stone је некад био добар, сада је од тог бенда остало само име! Што би један мој пријатељ рекао "јака елита - кад год одем на њихов концерт увек нешто крчи и зуји" Време је за нову енергију! Време је да се преузме трон од уморних! 1 Quote
APOHAKC Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 stone је некад био добар, сада је од тог бенда остало само име! Што би један мој пријатељ рекао "јака елита - кад год одем на њихов концерт увек нешто крчи и зуји" Време је за нову енергију! Време је да се преузме трон од уморних! Брате, знаш ти како сам се ја смејао овом посту? 1 Quote
Краљ Хаоса Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 то је више жалосно него смешно! 1 Quote
Hell on Earth Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) I meni se vise smucilo da slusam bezobzirno i neobjektivno hvalisanje ''elite serbian horde bla bla...''. Stone nije najbolji. Ima boljih bendova, kako u Srbiji tako i u okruzenju. Nefasov vokal na Magli uopste ne zvuci kao black metal i zbog toga to uopste ne mogu da slusam. Samim tim sto sebe nazivaju ''elitom" pokazuju koliko su uobrazeni i kakav stav imaju prema ostalim bendovima. Edited October 6, 2007 by Hell on Earth Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 gledao sam ih jednom u nsu i nisam imao želju da to učinim ponovo Quote
Hudini Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Samim tim sto sebe nazivaju ''elitom" pokazuju koliko su uobrazeni i kakav stav imaju prema ostalim bendovima. Bolje bi im bilo da nauče da sviraju i da nameste pojačala, pa onda nek kenjaju šta hoće. Quote
MC Hammer Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Wow, pa oni svi imaju fancy nadimke. Quote
Краљ Хаоса Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Wow, pa oni svi imaju fancy nadimke. о коме је овде реч?! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Poslusao sam ovih dana onaj split sa Besomarom.Realno Besomar me je smorio,premotao sam posle 2 pesme,ali je Zaklan IZUO!!! Svaka cast momci pravi Raw Black Metal.HAIL!!! Quote
Manon Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 I meni se vise smucilo da slusam bezobzirno i neobjektivno hvalisanje ''elite serbian horde bla bla...''. Stone nije najbolji. Ima boljih bendova, kako u Srbiji tako i u okruzenju. Nefasov vokal na Magli uopste ne zvuci kao black metal i zbog toga to uopste ne mogu da slusam. Samim tim sto sebe nazivaju ''elitom" pokazuju koliko su uobrazeni i kakav stav imaju prema ostalim bendovima. Имају право да се називају елитом, јер су објективно гледано најбољи и најстарији бенд, аи чланови Стона свирају у пола БМ бендова из Србије. Ако не рачунамо Грчку бољег БМ бенда нема, а ово што си извалио за Нефасов вокал не бих да коментаришем. Ко је уображен!?! Па јел ти схваташ шта су Козељник и Ракић урадили за српску БМ сцену? Quote
Hell on Earth Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Po cemu imaju pravo da se nazivaju elitom? Mogu oni da se nazivaju kako hoce, ali elita nisu. Jel ti to predavanje odrzao cika Kozeljnik u Mordoru? Sta su on i Rakic uradili za ''scenu''. osim sto su sebe nazivali elitom i mazali sve druge? I nisu najstariji bend, najstariji je Introitus, samo sto na zalost vise ne postoji. I nisu najbolji, mozda su tebi najbolji, to je tvoj licni ukus. 1 Quote
Џрк Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 PAzi, ja nisam neki fan, ali oni JESU uradili dosta za "scenu", realno. Dobijaju pozive na razne svirke, sviraju turneje, i sve to kao ug bend. Realno, dosta su postigli. 1 Quote
Yggdrasil Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Ne znam odakle mi suluda ideja da je diskusija vezana za ''Zaklan''. Sad idem da razmislim kako se ime ove grupe menja po padežima. Quote
Краљ Хаоса Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Имају право да се називају елитом, јер су објективно гледано најбољи и најстарији бенд, аи чланови Стона свирају у пола БМ бендова из Србије. Ако не рачунамо Грчку бољег БМ бенда нема, а ово што си извалио за Нефасов вокал не бих да коментаришем. Ко је уображен!?! Па јел ти схваташ шта су Козељник и Ракић урадили за српску БМ сцену? дефинитивно нису елита јер један елитни бенд на бини треба да звучи као што је то behemoth звучао, а на свакој свирци камена вокал је тих зуји крчи и остало + што су на последњих пар имали СВОГ тонца! да су уображени то стоји, јер свакако козељника не сматрам за гуру-а српске блек метал сцене нити Ракића за неког преданог ратника за исту! Све раде из своје користи, а "смртницима" ни из џепа ни у џеп! Још си мали али научићеш и схватити ко је какав и зашто! Ми смо само ту да ти у томе помогнемо! @ hevi dzrk: па ако добијају позиве на турнеје и свирају по фестивалима, то не значи да су урадили за сцену, већ за себе! 1 Quote
Sachnoth Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) Ko bi rek'o da je ovo tema o Zaklanome :roll Edited October 16, 2007 by Sachnoth Quote
GNEV Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 (edited) stone је некад био добар, сада је од тог бенда остало само име!(quote) tacno tako. Inace demo "Vrazijeg Kruna" je vrh,a i sajt benda je dobro odradjen... Support! Edited October 23, 2007 by Sablast Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 obrisali ste mi post, jer sam bio upravu. gamadi jadna. KOZELJNIK JE NAJVECA FACA BLACK METALA, A VI GA GLABUNJAJTE GOLOG. 1 Quote
Yggdrasil Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Najbolji moderator --- nevidljivi moderator --- Quote
Abigor Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Zaklan u potrazi za gitaristom www.zaklan.cjb.net [email protected] Quote
delay Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Slažem se da je ekstra urađen sajt. Quote
Recommended Posts