Yggdrasil Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 (edited) Sajt postaje sve bolji. Kanda da, osim tog sajta, rade i na svom materijalu. Ako je proporcionalno, onda očekujem album u rangu najboljeg Theriona koji se preliva ka Behemothu. Ovo je, naravno, samo moja skromna procena. I (verovatno) nema veze sa stvarnošću. Ipak...Time Shall Tell... Udri i ožeži, Zaklan! Edited December 17, 2007 by Yggdrasil Quote
Blanziflor Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Odličan black metal. Svaki put. Verovatno najbolji koji Srbija ima. Quote
Abigor Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Demo/split kaseta sa Besomarom moze se naci u Mordoru ili preko benda [email protected] Quote
Hrym Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Jel zavrsena potraga za gitaristom? Quote
ΣΟΚΙ Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) значи мриј господе...одавно нисам чуо бољи риф од оног на почетку х) Edited February 3, 2008 by ΣΟΚΙ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 A koliko ti bese imas godina? Quote
Apostol Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ovi momci su zakon. Slusao sam ih na UNITED SLAVIC SWORDS-u i odusevili su me. Sve najbolje. Quote
Morana.. Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Prvi put sam ih chula na "Sons Of Eastern Darkness" kompilaciji... Odlichan Bend..Svaka im chast...\m/ Quote
Маузер Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) Po cemu imaju pravo da se nazivaju elitom? Mogu oni da se nazivaju kako hoce, ali elita nisu. Jel ti to predavanje odrzao cika Kozeljnik u Mordoru? Sta su on i Rakic uradili za ''scenu''. osim sto su sebe nazivali elitom i mazali sve druge? I nisu najstariji bend, najstariji je Introitus, samo sto na zalost vise ne postoji. I nisu najbolji, mozda su tebi najbolji, to je tvoj licni ukus. Pa imaju prava da se nazivaju elitom jer su najpopularniji nas bend i imaju najvecu gomilu fanova i turneje. A kako mozes da kazes da Rakic nista nije uradio. Doveo je Watain, Gorgoroth, Inquisitioni, Carphatian Forrest, itd. Znaci nemoj vise pricati gluposti. Nego. Zaklanu svaka cast. Takav nam bend treba. Sa mudima. Bend koji pravi mocnu muziku i koji ce u buducnosti siriti kugu evropom! SLAVA! Edited November 24, 2008 by Grishnackh 1 Quote
dimmu1 Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 gde se mozhe nabaviti njihova kaseta/cd shta vec? vidim da gore pishe u mordoru al' kontam da se to razgrabilo.. Quote
Guest mocni_milijarda Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 SAVOTIJE SINE SATANIN!!!! 1 Quote
Brynhildr Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 gde se mozhe nabaviti njihova kaseta/cd shta vec? vidim da gore pishe u mordoru al' kontam da se to razgrabilo.. Ovo i mene zanima... Zna li neko? Quote
deadsy Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Danas sam aktivan sto se tice serbskih bm bendova. Zaklan sam cuo samo na kompilaciji "sons of northern darkness', i ima smisla sto ih ljudi tolko hvale. Sve je 'po knjizi', sto ja cijenim i volim da cujem svako malo. Jeste da ovoj balkanskoj bm sceni hvali da malo napreduje, proba nesto novo, ali opet sam zadovoljan kad vidim da se black metal jos svira, i to sasvim fino. Quote
Morana.. Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ovo i mene zanima... Zna li neko? Imam ja..Piratski mp3.=D [EP i demo.. ] Pirata mozhesh skinuti preko DC++,na habu Metal Mayhem..A originale ne znam.. Quote
Brynhildr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Imam ja demo, mada je zvuk losiji. :S Npr. kod mene mrij gospode zvuci totalno drugacije nego sto jedan moj drug ima oO Quote
Morana.. Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Imam ja demo, mada je zvuk losiji. :S Npr. kod mene mrij gospode zvuci totalno drugacije nego sto jedan moj drug ima oO Kako to?Imash li tu pesmu na kompilaciji Sons Of Eastern Darkness?Imash li kompilaciju uopshte?Vrlo je mogutje da se pod tim nazivom krije neka druga pesma,greshkom nazvana Mrij Gospode ili je jednostavno zvuk chistiji,pa da ti se zbog toga chini da je drugachija.. Meni se desilo da je,kad sam dobila Mayhem,zamenjena pesma De Mysteriis Dom Sathanas sa From The Dark Past Fatal error,ali sam ga ispravila=D Quote
behemoth Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 ne bi trebalo da je zvuk sa SOED drugaciji.. a kad se vec prica o toj pesmi mrij u svima! Quote
Brynhildr Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Kako to?Imash li tu pesmu na kompilaciji Sons Of Eastern Darkness?Imash li kompilaciju uopshte?Vrlo je mogutje da se pod tim nazivom krije neka druga pesma,greshkom nazvana Mrij Gospode ili je jednostavno zvuk chistiji,pa da ti se zbog toga chini da je drugachija.. Meni se desilo da je,kad sam dobila Mayhem,zamenjena pesma De Mysteriis Dom Sathanas sa From The Dark Past Fatal error,ali sam ga ispravila=D Imam tu kompilaciju i bolji je zvuk na njoj :S tj. na mom demou se cuju gitare na jednoj slusalici, a vokal na drugoj. oO I ne cuje se onaj scream na pocetku mrij gospode. A na mrij gospode sto uzeh od druga (a mislim i da je na kompilaciji ista) se sve normalno cuje. Edited December 22, 2008 by Brynhildr Quote
Morana.. Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Imam tu kompilaciju i bolji je zvuk na njoj :S tj. na mom demou se cuju gitare na jednoj slusalici, a vokal na drugoj. oO I ne cuje se onaj scream na pocetku mrij gospode. A na mrij gospode sto uzeh od druga (a mislim i da je na kompilaciji ista) se sve normalno cuje. Slushalici?Pa mozhda je do slushalica Hehehe.. Shalu na stranu..Imam zapakovan taj demo,zvuk je dobar [ ],pa ako hotjesh mogu da ti poshaljem.U inboxu detaljnije objashnjeno Quote
Rain delay Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 MRIIIIIJJJJJJJ GOSPODEEEE! Hristos se rodi! 1 Quote
Recommended Posts