ukyo Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 А па да, чекам тај трећи део већ 10 месеци (прва два се оба појавила у Јануару) и већ сам се екстра сморио. Шта знам, није овај метал мени таман у тој мери, заиста ме подсећа на место у ком живим, са много људи, много бетона, много свега и свачега. Pa ni meni ali chim chujem ruski jezik u malo agresivnijem tonu, odma se sjetim gore pomenutog remek djela Quote
Chicken Little 420 Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) skinite ove likove, ruski metalcore na ruskom... do jaja su! STIGMATA - Stigmata 2007 KLIKNI! Edited October 5, 2007 by Theory of Chaos Quote
gavrosaurus Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 У овом (последњем, имао сам један и пре пар месеци) налету просветљености Руским металом сам скинуо и тај пре пар дана али никако да стигнем да га одслушам али сам зато преслушао Kenaya - Страх Это Мое Отражение и препоручујем га из све снаге. Quote
Recommended Posts