WIZARD OF GORE Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Legendarni Ceski brutal death/grind bend Fleshless je osnovan 1994 godine, i za 13 godina postojanja snimise 5 albuma i nekoliko split izdanja. Svirali su sirom planete, cak i u Srbiji na Hellhammer festivalu (those were the days my friend... ). Diskografija: Stench of Rotting Heads Demo 1993 Grinding Demo 1994 Fleshless/Disfigured Split 1996 Fake / Free Off Pain Split 1996 Grindgod 1999 Abhorrence of Cadaveric 2000 Nice to eat you 2001 Czech Assault Split, 2002 Sensual Death Immitation 2003 To Kill For Skin 2005 Poslednji album je pravi povratak na stari zvuk, albumom Sensual Death Imitation su malo odstupili od svog prepoznatljivog zvuka. Taj album je obilovao melodicnim deonicama, meni to obicno smeta, ali ne i ovde jer su uspeli da pronadju pravi odnos izmedju melodicnosti i brutalnosti, time su razocarali jedan deo fanova ali kao sto rekoh novi album je pun pogodak i jedva cekam novi, koji je btw. najavljen za prolece 2008. a objavice ga Metal Age. PS Pevac Fleshless-a Vladimir ima izdavacku kucu Nice To Eat You Records, pa ako volite brutal death Killing For Skin 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Imaju svoj karakter to je definitivno nekako kao da imas pitu od mesa koju seche agresija(to sam naucio od Rogosica:P) 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Author Report Posted September 30, 2007 xaxaxa rogosici su cudo sta sve nisu pisali u tom rokekspresu Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 ranije sam ih jako gotivio..al sam skontao posle da su ipak kurac...brate programirani bubnjevi i to sranje...vokal kurac. gledao sam ih uzivo 2003 i bilo je coool al potpuno drukcije nego na albunu. imam i snimak iz 2005 i vidim da stalno menjaju naknadno nacin pevanja sto me smara:P Quote
WIZARD OF GORE Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 (edited) mnogo seres...kakvi crni programirani bubnjevi? to ne koriste vec godinama...jos od NtEY albuma....svako voli neki tip vokala, ali da tvrdis da je ovde vokal kurac je totalni glupo.....gomila bendova nema ni upola tako kvalitetan vokal.... Edited October 14, 2007 by José Luis Torrente Quote
Speed_Dead Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 mnogo seres...kakvi crni programirani bubnjevi? to ne koriste vec godinama...jos od NtEY albuma....svako voli neki tip vokala, ali da tvrdis da je ovde vokal kurac je totalni glupo.....gomila bendova nema ni upola tako kvalitetan vokal.... decko pojma nemas..kao nema sad veze sto su programirali bubnjeve i sto ih niko ne bi izdao ...da Vladimir iz Fleslesa nije imao izdavacku kucu....a vokal je kurac i razume se svaka 14.rec po cemu se i gleda kvalitet grawla:p 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 a ti i mas pojma.......ajde kazi na kojim sve albumima imaju programiran bubanj? i kakve veze ima Vladimirova izdavacka kuca sa svim tim? kad su izdavali za Obscene productions....ti sigurno zbog neceg imas nesto protiv Fleshlessa pa lupetas gluposti...kvalitet growla...aha a kod kojih se sve to bendova razume sta pevaju? ajde kazi posteno....ali bez citanja tekstova u bukletu Quote
Speed_Dead Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 bili su mi ranije jedni od omiljenijih..nemam nista protiva al su mi sad prosek p akod njih ni sa citanjem textova u bukletu:P Quote
WIZARD OF GORE Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 a kod nekog drugog benda? onako posteno Quote
Speed_Dead Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 a kod nekog drugog benda? onako posteno stari cannibali...morbid A.deicide,hypnos,,,u principu svaki dm koji ima kvalitet i u z malu pomoc bookleta provalis text 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 stari kanibali? ma? deicide? hypnos? ali bez bukleta??? nema sanse Quote
Speed_Dead Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 moze lako samo ako se koncentrises..a morbidi benediction i vader...su ono najlaksi od dm bendova za kapiranje reci..ali i stari kanibali isto dok Flesles:P stvarno ,,, 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted March 9, 2008 Author Report Posted March 9, 2008 novi album ce se zvati: "Hate is Born", promenili su izdavaca, Metalage ce izdati ovaj novi album vrlo uskoro artwork je odradjen u prepoznatljivom Fleshless fazonu: Quote
Speed_Dead Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 stigao mi je juce HATE IS BORN cd iz Ceske! znaci ..... neverovatno !! jedan od najacih dm albuma ikad! zaista sam vise nego odusevljen, pesme imaju i blasta,i GROOVA,i skrima,grawla,gaterala,pigskvila,brejkova,neocekivanih delova sa istripovanim melodijama....znaci kompletan album je jebeno savrsen. preslusao sam ga bukvalno 22 puta i vrhunski je!!! toplo preporucujem - preslusajte ili narucite. jebeno remek delo dm/griajnda - mada u manjoj meri grajnda, al u svakom slucaju BRUTALNO I GROOVY. kidacina za sve pare!!!!!!!!!! NAJJACA PESMA SA ALBUMA - D-Flesh odlicno! 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 meni je bolji prethodni, To Kill For Skin mada ni ovaj novi nije loš....Fleshless nikako da omane Quote
Talvi Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Fleshless - Slaves Of The God Machine (2011) Quote
Demon Seed Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 (edited) ^ Aevo kad živa duša ništa ne kaže o albumu, pesma Sins Reversed ima fantastičan rif =Д Edited December 8, 2014 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 http://www.mediaboom.org/428511-fleshless-devoured-beyond-recognition-2015.html Quote
[Nocturno] Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Nema luk i tzatziki kao prilog, preskacem. Quote
Demon Seed Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Ma tu je, desno, samo je loše ufaćen kadar. Quote
HUMAN Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 ČEŠKI DEATH-GRIND MANIJACI FLESHLESS ZA NEDELJU DANA U BEOGRADU!!! :rockdevil: https://www.facebook.com/fleshlessofficial/ KRVAVY DEZERT :rockdevil: http://youtu.be/annzk4_LH-4 Quote
Chicken Little 420 Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 (edited) zar to nije otkazano? edit: nije Edited May 27, 2016 by Chicken Little 420 Quote
Recommended Posts