NYX 218 Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Mnogi se bune kada se radi uopste o zenama u black metalu, a pogotovo kada se radi o epizodama zenskog vokala. Ja licno mislim da doza ,,mekog vokala`` moze da da finu aromu. Dakle? Koje je vase misljenje? Quote
Tower... Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ako misliš na ženski vokal u fazonu opere, ili slično nešto, to je trulo, to nije bleci metal... Mada, ako neka riba vrišti kako treba, nemam ništa protiv... Quote
NYX 218 Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 Ne bas kao opera, ali da bude mek. Da se razumemo, nisam mislila da sve vreme postoji takav vokal, nego kao epizodna uloga, kao hor. Mada, volim kada neka zenska zna da vristi kako treba, to je bas extra. Ja licno ne znam i ne smem, posto se bavim onom drugom vrstom, ali bih strasno volela da umem. Quote
Faustus Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Šta fali sopranu u black metalu? To ume da doda atmosferu i efekte koji ne mogu da postignu growl, na primer... Kao što reče Abigail, u malim dozama je sasvim OK. Mada mi se ni malo ne svidja ono što su Cradle-i radili s onom ribom ...-Nymphetamine- Dobro je uklopljeno, ali ne mogu da ignorišem madonna-stil-pevanja... Quote
+Abigail+ Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 (edited) moze..samo ukoliko je u pitanju Diamanda Galas;) Edited September 29, 2007 by +Abigail+ Quote
gavrosaurus Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Стварно не могу да замислим да ми цео албум отпева нека риба. Стварно не могу да замислим да ми "At the Heart of Winter" отпева женско. Иако су и жене ништа мањи сатанисти, иако су ништа мање бруталне, агресивне па и гласне - нешто ту не иде. Сасвим друга ствар је да жена додаје атмосфери, да доприноси својим гласом, тој тами и претњи која треба да извире из black metala. Уопште, простор за жену је у black metalu далеко мањи него простор који нуди било која друга врста музике па и метала, наравно. Quote
WoI Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 zenama nije mesto za volanom i u bljek metalu poslednje sranje sto sam skinuo, kao zena u blek metal bendu je ono govno - malsain. ko je slusao znace na sta mislim Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 zenska usta ne sluze za pevanje Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 naravno.....evo jedan smajli za tebe Quote
Sugar Overdose Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 zhene u blek metalu sluzhe da bi likovi drkali na njih (pa makar bile i gaborke) zar ne? Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 zhene u blek metalu sluzhe da bi likovi drkali na njih (pa makar bile i gaborke) zar ne? kakva glupost....ali evo jedan smajli i za tebe Quote
Sugar Overdose Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 uuummm,dobro,poshto sam ja dosad sretala samo tak'e ^^ al oke evo i tebi jedan smajli Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 neka hvala zadrzi tog smajlija, ako si sretala samo tak'e tipove taj smajli ce ti biti potrebniji nego meni..... Quote
Sugar Overdose Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 pa dobro nisu se svi izjasnili,ali kad ti neko kazhe kako je ona bassistkinja vorkreista dobra riba,zapitash se... Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 tu temu smo vec apsolvirali....i da pomenem jos jedared ta basistkinja vorkreista nije dobra riba, svako ko tvrdi drugacije je ili Grob™ ili potpuno lud Quote
WoI Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 cim grob ode odma mu zabadate noz u ledja :no: Quote
WIZARD OF GORE Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 pod "ode" mislis "umro"??? nije valjda? Quote
Recommended Posts