Talvi Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Otkrio sam vrlo interesantan bend iz Turske, zonu se Sirannon. 4 ribe su u pitanju i deru black metal. Izgledaju vrlo simpaticno: a i zvuce, nije da ne zvuce: http://www.myspace.com/sirannonband Quote
Fapril ethereal Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 (edited) ne znam zasto ribe u blek metalu misle da izgledaju zlo i invertno pod korps-pejntom... treba da izgledaju mrtvo i nadrkano... one izgledaju sodomizovano i bondidzovano... Edited July 4, 2009 by april ethereal Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 e kako se ovaj gejspejs slaze sa bm bendovima,da te raspop mili sacuva...pogotovu ona zurkica u headu,grimm1 nema sta.dje ode ovaj svijet. Quote
Guest ...dead Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 e kako se ovaj gejspejs slaze sa bm bendovima,da te raspop mili sacuva...pogotovu ona zurkica u headu,grimm1 nema sta.dje ode ovaj svijet.]katastrofa.. Quote
Miilos Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Jedini album na kome mi se sviđaju ženski vokali je Abigor "Nachthymnen (From The Twilight Kingdom)". Sviđaju mi se i zadnja dva albuma od Darkestrah i Bestial Holocaust (mada su oni više Thrash Metal), ali na njima nema čistih vokala. Quote
Flash Of The Neon Light Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ma neka je njih što više u black metalu pa da imamo na šta drkati dok slušamo black metal zvuke Quote
Fapril ethereal Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 (edited) Ma neka je njih što više u black metalu pa da imamo na šta drkati dok slušamo black metal zvuke :puke: pre bih odsekao kitu.. Edited August 16, 2009 by april ethereal Quote
Guest ...dead Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 pre bih odsekao kitu.. hahahaha e dobro si mu i rekao Quote
NYX 218 Posted August 28, 2009 Author Report Posted August 28, 2009 Opasni ste vi momci... Ne bih se ja zezala sa vama... Mislim da mnoge devojke preteruju sa corpse paint- om. Devojka ce uvek izgledati smesno tako i nikad se ne moze postici efekat kao kod muskaraca. Treba se fokusirati na muziku... 1 Quote
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ili to, ili da ih Thebon nauči da se šminkaju... Quote
NYX 218 Posted August 28, 2009 Author Report Posted August 28, 2009 Ha, ha, ha, ha!!! Ti si lud covek! Quote
Flash Of The Neon Light Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Opasni ste vi momci... Ne bih se ja zezala sa vama... Mislim da mnoge devojke preteruju sa corpse paint- om. Devojka ce uvek izgledati smesno tako i nikad se ne moze postici efekat kao kod muskaraca. Treba se fokusirati na muziku... Djevojke sa corpse paint-om su sranje i ko je uopšte rekao da one moraju imati to da bi bile u black metalu. Batali izgled, muzika je na prvom mjestu. Ja ako hoću mogu nositi corpse paint i pjevati narodnjake. Quote
Guest TužneUši Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 vjerovatno nije niko spomenuo ludicra-u to je nekakav moderan black ali sa sirovim zvukom i 2 zenska vokala izuzetno dobar bend inace, meni jedan od omiljenih (bubnjar je iz agallocha) imaju 3 albuma, najbolji je poslednji iz 2006 Quote
NYX 218 Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Djevojke sa corpse paint-om su sranje i ko je uopšte rekao da one moraju imati to da bi bile u black metalu. Batali izgled, muzika je na prvom mjestu. Ja ako hoću mogu nositi corpse paint i pjevati narodnjake. Apsolutno se slazem. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 vjerovatno nije niko spomenuo ludicra-u to je nekakav moderan black ali sa sirovim zvukom i 2 zenska vokala izuzetno dobar bend inace, meni jedan od omiljenih (bubnjar je iz agallocha) imaju 3 albuma, najbolji je poslednji iz 2006 seljaku pomenuo si tamo nekog bubnjara anonimusa, a dr Sewage? Quote
Amphitritê Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Ha, ne preporucujem slusanje zenskih metal vokala u kasnim vecernjim/jutarnjim satima. Cak i ako vam je prozor poluotvoren, naci ce se neka budala, da zafrljači paradajz u staklo! Opasni Grandovci, jbt. To se sinoc desilo prilazem dokaz: http://a.imagehost.org/view/0470/paradajz 1 Quote
Josif Visarionovič Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Opasni ste vi momci... Ne bih se ja zezala sa vama... Mislim da mnoge devojke preteruju sa corpse paint- om. Devojka ce uvek izgledati smesno tako i nikad se ne moze postici efekat kao kod muskaraca. Treba se fokusirati na muziku... Black metal ima najgori moguci imidz,u svim formama,bio to muskarac ili zena odvratno je. Muzika je vec nesto drugo,ima smeca ima i dobre,ali vizuelni izgled je da se ispovracas Quote
Guest TužneUši Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 seljaku pomenuo si tamo nekog bubnjara anonimusa, a dr Sewage? pa da, pored njega i johna corbetta (slough feg) on pada u senku, ali njega sam spomenuo zato sto je najveci car od sve trojice i zato sto je jedini bleker i zato sto ludicra ima odredjene agalloch elemente + covjek ni najmanje nije anonimus *doduse dr sewage jeste svirao u nekom us bm bendu koji se ne sjecam kako se zove ali se surely sjecam da je sranje.. wolves nesto wolves in the throneroom da... gej Quote
Twiggy Posted September 16, 2009 Report Posted September 16, 2009 not all of us have to have actual balls to scream.. 1 Quote
SlaughterGirl Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Nisam primetila da je neko pomenuo: 1 Quote
oʞɾoƃ Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Da, nema šanse da je neko pomenuo Astarte. Quote
Grobodan Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ne znam da li ste upoznati ali Cradle of filth koriste zenske vokale. Quote
Sisus Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ne znam da li ste znali, ali i moja mama koristi ženske vokale. 1 Quote
Recommended Posts