NYX 218 Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 Pa, jeste! Mnogi ljudi koji se profesionalno bave muzikom u black-u cuju samo deracinu i mnostvo alteracija sa tonalnim sukobom, a uopste ne gledaju sustinu svega toga. Hell, ti znas Marica sto je sa mnom na faxu, s` njim stalno o tome raspravljam. Veoma je bitna sustina, ali se ne sme na black i uopste na muziku posmatrati samo ovim ocima. Ti kada cujes neku pesmu, neces sigurno prvo obratiti paznju na texst, nego na muzicke tokove, jer te to vodi u dalju analizu. Quote
RENDE Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 @ abigail 1690 Jebem ti sunce ala si ti kontradiktorna... usaglasi se sa sobom - jel bitan text ili nije jel bitna muzika ili nije jel bitna ideologija ili nije Dotad cuti! Joj sto volim ove klinke kad se prave pametne i muzicki "obrazovane" pa se razbacuju terminima i glume opasne ribe i blekerke Quote
oʞɾoƃ Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Joj, čekaj da vidi ovo, najeb'o si Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Pa, jeste! Mnogi ljudi koji se profesionalno bave muzikom u black-u cuju samo deracinu i mnostvo alteracija sa tonalnim sukobom, a uopste ne gledaju sustinu svega toga. Hell, ti znas Marica sto je sa mnom na faxu, s` njim stalno o tome raspravljam. Veoma je bitna sustina, ali se ne sme na black i uopste na muziku posmatrati samo ovim ocima. Ti kada cujes neku pesmu, neces sigurno prvo obratiti paznju na texst, nego na muzicke tokove, jer te to vodi u dalju analizu. to što neko studira muziku, ne znači da ima istrenirano uho za svaku vrstu muzike, pogotovo klasičari koji pate od konzervatizma (znam par takvih) Quote
Краљ Хаоса Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Joj sto volim ove klinke kad se prave pametne i muzicki "obrazovane" pa se razbacuju terminima i glume opasne ribe i blekerke аааааа, ти си онај дежурни дрвени адвокат који ће то да примети и да се прави паметан само зато што је старији од некога, па мисли да је попио сву памет овог света! Има вас доста таквих на овом форуму! Quote
kuruz Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 (edited) Током недеље помислим да се овде можда нешто занимљиво догађа, а кад дођем кући за викенд и видим ова срања схватим да више не вреди писати на овом форуму. Edited October 14, 2007 by Директор Quote
Краљ Хаоса Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Током недеље помислим да се овде можда нешто занимљиво догађа, а кад дођем кући за викенд и видим ова срања схватим да више не вреди писати на овом форуму. зато што овај форум схваташ озбиљно! Quote
NYX 218 Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 @ abigail 1690 Jebem ti sunce ala si ti kontradiktorna... usaglasi se sa sobom - jel bitan text ili nije jel bitna muzika ili nije jel bitna ideologija ili nije Dotad cuti! Joj sto volim ove klinke kad se prave pametne i muzicki "obrazovane" pa se razbacuju terminima i glume opasne ribe i blekerke Sreco, ne citas dobro ono sto pisem! Ideologija jeste bitna donekle, da je ona najbitnija ne bismo raspravljali o muzickom pravcu nego o verskoj ili politickoj organizaciji. Text moze da igra veliku ulogu, ali je MUZIKA najbitniji faktor, jer kada cujes neku stvar cujes muzicka zbivanja, a ne text! By the way, opasna jesam, blackerka nisam, a imam najverovatnije najvise muzicko obrazovanje od svih ljudi ovde, ali to nije ni bitno i ne znam sto to pominjes uopste! to što neko studira muziku, ne znači da ima istrenirano uho za svaku vrstu muzike, pogotovo klasičari koji pate od konzervatizma (znam par takvih) Naravno da ne znaci, ali ja imam istrenirano uvo i zato dajem sebi za pravo da raspravljam o ovim stvarima i da ukazem na po nesto, sto opet ne znaci da hocu da nametnem svoj stav. Quote
freya Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ne isplati nam se što smo žene na ovom forumu Quote
NYX 218 Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 u stvari sta nam fali? Ja volim sto sam zensko a i moj momak! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 No keyboards !!! No female vocals !!! Quote
Ni! Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 moze..samo ukoliko je u pitanju Diamanda Galas;) Quote
NYX 218 Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 Ma, ona riba sto peva Maha kali na Reinkaosu ima jebeno dobar glas, a i dobro je legao u pesmu. To nisam ocekivala od benda kao sto je Dissection, ali super je ispalo! Quote
Usud Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 No keyboards !!! No female vocals !!! Sta se ti bunis... Quote
Lukijan Mušicki Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Ne isplati nam se što smo žene na ovom forumu ja bih iza ovog "Ne isplati nam se što smo žene" stavio tacku... ostatak nije potreban... Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Zavisi dal je primarni ili prateci vokal.Kao prateci svidja mi se kako je COF to radio na starijim albumima.Kod primarnih moze da prodje Gallhammer Quote
NYX 218 Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 u mnogome zavisi i od same pesme. Dobar prateci moze da je zabiberi bas fino pogotovo u visokim lagama kada dodju kao vrisak, ali meni se svidja ideja da ima samostalnih epizoda zenskog vokala u svoj toj deracini. Quote
oʞɾoƃ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Mislim da je školski primer dobro upotrebljenog ženskog vokala u black pesmi "The Night Masquerade" od Dimmua. Još se nije desilo da se ne naježim od tog dela pesme. Quote
Josif Visarionovič Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Meni je ta pesma govno.Illnath ima dobre zenske pratece vokale,pogotovo na drugom albumu Cast into field jakodugacaknazivblabla Quote
oʞɾoƃ Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Emo. Hoćeš sad da ti vrnem pare za SOTLB, a Danilu da dam dva? A možemo i da izađemo na crtu sa originalima, pa da vidimo ko šta ima, Amorphis-boy... Quote
Josif Visarionovič Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Izadjite na crtu da se peglate,bice zanimljivije Quote
Recommended Posts