Sadomator Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Nikad. Jos hoce ravnopravnost u muzici, fuck off and die zene Quote
WIZARD OF GORE Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 ženska usta se koriste za neke duge stvari - nikako za pevanje pa da, pored njega i johna corbetta (slough feg) on pada u senku, ali njega sam spomenuo zato sto je najveci car od sve trojice i zato sto je jedini bleker i zato sto ludicra ima odredjene agalloch elemente + covjek ni najmanje nije anonimus *doduse dr sewage jeste svirao u nekom us bm bendu koji se ne sjecam kako se zove ali se surely sjecam da je sranje.. wolves nesto wolves in the throneroom da... gej Dr Sewage nije najpoznatiji po tim blek metal projektima/bendovima ali nema veze Quote
Grobodan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Slava zene, dole latentni gej metalci! Quote
Sisus Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 (edited) Žene su stvorene za neke druge, mnogo lepše stvari. Npr. da prave kolače. pardon Nikad. Jos hoce ravnopravnost u muzici, fuck off and die zene E kada bi zene izumrle, kao sto bi ti voleo, vi muskarci bi morali da postanete nekrofili, jer ne bi imala sta da j... osim nasih leseva. Zapravo... Nikad. Jos hoce ravnopravnost u muzici, fuck off and die zene ... zaboravih da dodam, to bi onda bio grindcore, a ne black metal E kada bi zene izumrle, kao sto bi ti voleo, vi muskarci bi morali da postanete nekrofili, jer ne bi imala sta da j... osim nasih leseva. Padaju mi na pamet neke mnogo bezobrazne stvari koje bih radio sa tvojim mrtvim tijelom. Ja sam nezdrav momak Ime mi je Ilija Moja opsesija je nekrofilija Volim ispod sebe Tijela što se mrve I zubima čupkat Iz lešina crve Kada prođem kraj groblja i osjetim smrad Mene odmah uhvati seksualna glad Meni su neživa tijela milija (ILIJA ILIJA) Moja strast je nekrofilija (ILIJA ILIJA) Neki ljudi kažu Da strast mi je glupa Al di god da zabodem Uvik ima rupa Di god da ga stavim Svugdi mi je šuplje Al ja najviše volim Ravno u očne duplje Jer ja ne volim miris živog mesa Privlače me samo raspadnuta tjelesa Svako živo biće Za mene je štraca Najbolje se osjećam Dok guzim mrtvaca Tako je! Zivi ne znaju, mrtve boli kurac Djubrivo ftw. Crnije od crnog Tako je! Zivi ne znaju, mrtve boli kurac Do jaja, postalo je catchphrase Crnije od crnog Kultčina od pesme. Do jaja, postalo je catchphrase Latentni hrišćanin koji se prepliće sa krstovima i blasfemijom. Do jaja, postalo je catchphrase Okinuo sam se kad sam prvi put procitao to Catch my balls, realno. ilija nekrofilija! Ksenija Blasfemija Edited October 10, 2009 by Lunar Quote
Bethor Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 http://www.usaupload.net/d/spi7qhxkcon zene u metaul,najbolji nastup Quote
Mita Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 http://www.usaupload.net/d/spi7qhxkcon zene u metaul,najbolji nastup uvek Betor nikad Intefektor Quote
Bethor Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 http://www.usaupload.net/d/spi7qhxkcon zene u metalu,najbolji nastup greska prilikom kucanja sta kazete za spot? Quote
Warner Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 http://www.usaupload.net/d/spi7qhxkcon zene u metaul,najbolji nastup Quote
Mord'Sith Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 U svakom slučaju Dana Duffey (Demonic Christ)- opasna cica. hehe Cadaveria i Astarte... to je to otprilike. Quote
Talvi Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Hahahahah, ali ona Lunarova bestijalnost od posta sa vrha strane. Quote
morbid god Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Dimonik krajst, jbt! Od kad to nisam slusao. Edited February 5, 2011 by morbid god Quote
Stolet Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Zmrok ima pevačicu čini mi se, ako je slušao neko, bend ništa posebno ali zajebana devojka Quote
NeChrist Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) ima jedan Američki NSBM bend Tengereken koji pevaju o Mađarskoj istoriji, nacionalizmu i NS-u. Izdavač im je Micetrap Records (izdaju Skrewdriver, NS zastave i sl. sranja). Žena je vokal pa evo ako nekog zanima kako zvuči ženski NSBM vokal: http://www.youtube.com/watch?v=to-569hqJMA Edited February 9, 2011 by Burzum1488 Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 cenim da tek NSBM zenski vokal pakleno zvuchi Quote
Stolet Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Vokal je baš shit, da muško peva bio bi više nego očajan, ovako 'aj bar joj polazi za rukom da izvuče neki growl ili šta je ovo već, ali ništa posebno. A muzika katastrofalna u najmanju ruku. Sad su odjednom Atila i njegovi Huni neki nacistički hit? Za to još nisam čuo priznajem Quote
Talvi Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Meni je odmah zapalo za oko da se prvi bend u related videos zove Kretens. Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) @Stolet uvek su bili za korak ispred po tom pitanju od ostatka scene.. uvek moze gluplje,nemas brige.. @Talvi pa da Edited February 9, 2011 by Fapril ethereal Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Zena je za kuhinje, a ne za black metal... 3 1 Quote
Recommended Posts