lemmy sixx Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Drugar mi kaze da je uzeo za PS2,i da je igra predrkano dobra.Ima i za PC.Nisam jos nasao rapidshare linkove ali ima torenta: http://search.utorrent.com/search.php?q=fi...6ihq%3d&u=1 Ima neko slucajno linkove?
rhapsoad Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Part1 1.5 GB - link Part2 1.03GB - link provereno radi
Thule Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Part1 1.5 GB - link Part2 1.03GB - link provereno radi I kakav je gameplay u odnosu na PES? Šta su popravili?
lemmy sixx Posted October 1, 2007 Author Report Posted October 1, 2007 Part1 1.5 GB - link Part2 1.03GB - link provereno radi Strava! Ja sam poceo skidati torrent,ali ovo ce brze ici.
lemmy sixx Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 Part1 1.5 GB - link Part2 1.03GB - link provereno radi Nego,koji je password za ovo cudo?
rhapsoad Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 izvini zaboravio sam da ima password pass je: www.dllplaza.net @Thule ovo je fifa i nema veze sa pro evolutionom za mene je neuporedivo bolja od pes i we ima nekih promena u odnosu na fifu 07, ne mnogo ali dovoljno da zadrzi coveka na neko vreme(bar mene)
lemmy sixx Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 To care! Stavio sam drugi part da se skida,danas popodne pocinjemo sa pilanjem.
Селектор Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Oхо-хо,мораћу под хитно да направим простора (80 Гига,крцатих од музике и филмова ) за ФИФУ 2008.Него ме занима,да ли је изводљиво да неку од ФИФА распалимо преко нета? Како сам ја нешто сконтао,онда би свако од нас морао да има своју оригиналну верзију игре због серијског кључа,јер они серијске кључеве што сам налазио по нету ЕА Matchup не кеца није хтео да прими.Ниje ми биo од помоћи ни Key Generator,тако да ако неко зна начин на који би могли то да изведемо,нека виче!!! На крају крајева,ако нема нормалног серијског кључа,не би ми било жао да купим оригинал знајући који је то доживљај,само не знам где код нас може да се набави. Ако ништа од предложеног није изводљиво,можемо да се нађемо у подземљу код Вука и распалимо масовно! Edited October 2, 2007 by Селектор
23/16 Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Kako bre ovaj shit od igre moze da vas odusevi? Da li ste igrali XBox 360 verziju? Ovaj krsh i ono ne mogu da se porede. Edited October 2, 2007 by shin-boyan
lemmy sixx Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 Dva puta pukao jebeni server,i dva puta mi pukao jebeni download na partu 2.U kurac.U pizdu materinu. :mad:
lemmy sixx Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 Ovo govno ne radi...nemojte skidati sa tih linkova.Jebenih 5 puta mi je prsao download na drugom partu. Ima neko neke druge linkove?
rhapsoad Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 moguce da su provalili pa su blokirali imao sam neke linkove za rapidshare ali su svi oni blokirani idi na forum http://www.warez-bb.org/ pogledaj teme sa fifom pa nadji neku u kojoj ljudi kazu da linkovi rade selektore videcemo da li moze nekako da se odradi to preko neta ne volim konzole za mene su one sranje jos neka pitanja?
lemmy sixx Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 Ma nemam zivaca vise.Odo sutra ujutro na buvljak da kupim disk.Za pisljivih 300 dindzi se ne isplati gubiti zivce.
Thule Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 @Thule ovo je fifa i nema veze sa pro evolutionom za mene je neuporedivo bolja od pes i we ima nekih promena u odnosu na fifu 07, ne mnogo ali dovoljno da zadrzi coveka na neko vreme(bar mene) Hehe, znam da nema veze sa PES-om, nego me interesuje da li su se po gameplay-u pripbližili PES-u, pošto su tako, manje-više najavljivali. Na onom demu mi se igrači mnogo nerealno kreću. Zuje po terenu kao muve .
Hamsun Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 (edited) Skinuo sam demo verziju... Grafika popravljena, kretanje dosta drugaćije u odnosu na 07... * Realniji scouting i youth academy * Mnogo preciznija kontrola pasova , shuteva i driblinga * Manual kontrola golmana (po izboru) * Bolje uradjen Manager mode (mogucnost izmishljanja taktika - bukvalno) * Najnova opcija - Be a PRO (Mogucnost da se igra PLAYER CAREER) Edited October 4, 2007 by [kinetic]
rhapsoad Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 pa da to je to samo sto jos manager mod nisam ni probao ima vremena...
lemmy sixx Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 Odlicna je nova FIFA.Iskren da budem,u samom pocetku sam bio malo razocaran,ali sto je vise igram sve mi se vise svidja.Odlican fudbal,stvarno odlican. Manager mode jos nisam probao,igram prijateljske.Teze je nego 2007,pa hocu da se malo uvezbam.
Hamsun Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 uuu, puno je teže nego prošle godine... ako birate Lacio, ne nadajte se davanju golova
lemmy sixx Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 Pa i sa Juventusom nije puno bolje.
CrimsonGhost Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ...e ja sam je igrao par dana na ps2 kod ortaka..i sta da kazem , meni to isti qrac kao i proslih par verzija..jedino sto u pocetku nismo mogli golove da dajemo..e a kad se naviknes na igru , sve dodje na svoje i postaje "dobra" stara fifa gde se busimo kao majmuni...ne znam , ja svoj glas opet dajem pes-u...mada drzacu i fifu na kompu , sto da ne?! Ako vec volim fudbal mogu da priustim da imam oba a ne da se pitam koji je bolji i zasto...
Melodicus Deathus... Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 To je TAKO GLUPA FIFA... Ali opet, o ukusima ne treba raspravljati... Meni je igrica sranje...
rhapsoad Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 ma kida ja sam dosao do world clasa i uskoro bih trebao da otkljucam i legendary samo nece da mi prihvati patch za zimske transfere, pa sam morao neke da odradim rucno... e da manager mod je poprilicno popravljen
El Karnisero Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 To je TAKO GLUPA FIFA... Ali opet, o ukusima ne treba raspravljati... Meni je igrica sranje... Kako neko moze da igra ovo sranje pored PES-a?
El Karnisero Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Zato sto je PES sranje. PES je najbolja igrica.
Recommended Posts