Jump to content

Recommended Posts

Posted

izvini zaboravio sam da ima password

pass je: www.dllplaza.net

@Thule

ovo je fifa i nema veze sa pro evolutionom

za mene je neuporedivo bolja od pes i we

ima nekih promena u odnosu na fifu 07, ne mnogo ali dovoljno da zadrzi coveka na neko vreme(bar mene)

Posted (edited)

Oхо-хо,мораћу под хитно да направим простора (80 Гига,крцатих од музике и филмова :D ) за ФИФУ 2008.Него ме занима,да ли је изводљиво да неку од ФИФА распалимо преко нета?

Како сам ја нешто сконтао,онда би свако од нас морао да има своју оригиналну верзију игре због серијског кључа,јер они серијске кључеве што сам налазио по нету ЕА Matchup не кеца није хтео да прими.Ниje ми биo од помоћи ни Key Generator,тако да ако неко зна начин на који би могли то да изведемо,нека виче!!!

На крају крајева,ако нема нормалног серијског кључа,не би ми било жао да купим оригинал знајући који је то доживљај,само не знам где код нас може да се набави.

Ако ништа од предложеног није изводљиво,можемо да се нађемо у подземљу код Вука и распалимо масовно! :pivopije:

Edited by Селектор
Posted (edited)

Kako bre ovaj shit od igre moze da vas odusevi? Da li ste igrali XBox 360 verziju?

Ovaj krsh i ono ne mogu da se porede.

Edited by shin-boyan
Posted

moguce da su provalili pa su blokirali

imao sam neke linkove za rapidshare ali su svi oni blokirani

idi na forum http://www.warez-bb.org/

pogledaj teme sa fifom pa nadji neku u kojoj ljudi kazu da linkovi rade

selektore videcemo da li moze nekako da se odradi to preko neta

ne volim konzole za mene su one sranje

jos neka pitanja?

Posted
@Thule

ovo je fifa i nema veze sa pro evolutionom

za mene je neuporedivo bolja od pes i we

ima nekih promena u odnosu na fifu 07, ne mnogo ali dovoljno da zadrzi coveka na neko vreme(bar mene)

Hehe, znam da nema veze sa PES-om, nego me interesuje da li su se po gameplay-u pripbližili PES-u, pošto su tako, manje-više najavljivali.

Na onom demu mi se igrači mnogo nerealno kreću. Zuje po terenu kao muve :).

Posted (edited)

Skinuo sam demo verziju...

Grafika popravljena, kretanje dosta drugaćije u odnosu na 07...

* Realniji scouting i youth academy

* Mnogo preciznija kontrola pasova , shuteva i driblinga

* Manual kontrola golmana (po izboru)

* Bolje uradjen Manager mode (mogucnost izmishljanja taktika - bukvalno)

* Najnova opcija - Be a PRO (Mogucnost da se igra PLAYER CAREER)

Edited by [kinetic]
  • 2 weeks later...
Posted

Odlicna je nova FIFA.Iskren da budem,u samom pocetku sam bio malo razocaran,ali sto je vise igram sve mi se vise svidja.Odlican fudbal,stvarno odlican.

Manager mode jos nisam probao,igram prijateljske.Teze je nego 2007,pa hocu da se malo uvezbam.

• 1 month later...
Posted

...e ja sam je igrao par dana na ps2 kod ortaka..i sta da kazem , meni to isti qrac kao i proslih par verzija..jedino sto u pocetku nismo mogli golove da dajemo..e a kad se naviknes na igru , sve dodje na svoje i postaje "dobra" stara fifa gde se busimo kao majmuni...ne znam , ja svoj glas opet dajem pes-u...mada drzacu i fifu na kompu , sto da ne?! Ako vec volim fudbal mogu da priustim da imam oba a ne da se pitam koji je bolji i zasto... :da:

• 2 months later...
Posted

ma kida ja sam dosao do world clasa i uskoro bih trebao da otkljucam i legendary

samo nece da mi prihvati patch za zimske transfere, pa sam morao neke da odradim rucno...

e da manager mod je poprilicno popravljen

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...